Bilen gik i stykker og vi måtte vente længe på en tekniker. Den kunne heller ikke kører nær så langt på en opladning som den sagde så vi kunne slet ikke nå vores mål og måtte opgive turen. På tords af... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
GreenMobility is a carsharing company with a large fleet of easily accessible electrical cars across many cities in Europe 💚
Landgreven 3, 1301, København K, Danmark
- hej@greenmobility.com
- greenmobility.com
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg er meget tilfreds med GreenMobility…
Jeg er meget tilfreds med GreenMobility og har kun oplevet deres servicemedarbejdere og service som super! Ja, jeg har også fået et par irriterende parkeringsbøder, men det kan jo kun være for egen regning! Generelt er jeg meget tilfreds med konceptet og servicen, og jeg omtaler GreenMobility positivt til venner og familie, fordi jeg oprigtigt nyder at holde mine køreegenskaber ved lige og bruge bilerne, når det er bekvemt og praktisk - f.eks. på en netop overstået tur-pakke over 2 dage i sommerhus 😍

Besvarelse fra GreenMobility
Elendigt produkt og service!
Elendigt produkt og service!
Jeg er blevet opkrævet 1.000 kr. for rengøring af en bil, som jeg har efterladt 100% som jeg overtog den.
Får man en heads-up om hævningen fra ens konto eller brud på reglement? - Nope, de bliver bare trukket, og en kvittering bliver fremsendt.
De dårlige ord står i kø for at beskrive det her selskab.
Hold jer langt væk!

Kan varmt anbefale Greenmobility
Kan varmt anbefale Greenmobility! Bilerne kører godt, der er gennemsigtighed i virksomheden og det er billigt. Det er rart at se en privat virksomhed, som faktisk kæmper for grøn og delevenlig transport - det er fremtiden!

Perfektion
Har brugt dem igennem et år. Alt er godt og kører smooth!

BRUG ALDRIG GREENMOBILITY......
BRUG ALDRIG GREENMOBILITY......
Jeg har kørt én tur fra Amager til Rødovre og modtog to p-bøder for den samme parkering...
2. stk. bøder på 910 kr. = 1820 kr.
2. stk. gebyrer til GreenMobility på 100 kr. = 200 kr.
I alt 2020 kr. for een tur fra Amager til Rødover...
Deres kundeservice er ligeglade og vil ikke gøre noget - så BRUG ALDRIG GREENMOBILITY....

Kørte idag til Kastrup lufthavn
Kørte idag til Kastrup lufthavn, flere advarselslamper tændt i bilen bl a lufttryk, rep advarsel. forsikringsdækning kan ikke fravælges 59kr?? Hvad dækker det, hvortil kommer zonetillæg for stop i CPH, hvor det er så let for jer at rengøre , oplade osv , det koster 129kr !!!

Besvarelse fra GreenMobility
Idag har vi så kunne tælle 11 biler på…
Idag har vi så kunne tælle 11 biler på villavejen igen uden hensyntagende til de øvrige parkanter / ud af de 11 parkeringer er 7 af dem parkeret på cykelsti & foran indkørsler !!

Besvarelse fra GreenMobility
Bøderne kan bare tikke ind uden at du…
Bøderne kan bare tikke ind uden at du kan gøre noget. Og til sidst trækker de selvfølgelig bare pengene på din konto.
Fupfirma brug aldrig det firma.

Skud ud til GM
Glad bruger af GreenMobility til dagligt, aldrig haft problemer med dem, det eneste som går mig lidt på er man aldrig kan finde en Polestar til de længere ture i appen, ved ikke om det er fordi de konstant er udlejet grundet høj popularitet

Bliver bedre og bedre
Nu har vi brugt GreenMobility i fire år, og det bliver bedre år for år. Fungerer både til små ture rundt i KBH og weekendture til Jylland. Som det er med biler, opstår der nogle gange små problemer, som løses altid af god, hurtig og venlig kundeservice. Vi bruger langt færre penge og kræfter end hvis vi skulle have vores egen bil.
En killer feature er forudbestilling. For 80/130 kr. får man en bil stående uden for døren, med fuldt opladet batteri, varme på og skrabede ruder en vintermorgen, klar til at køre til den anden ende af landet.
En anden er forudbetalte minutter. Når man er klar til at forpligte sig til 800 minutter, bliver det en del billigere.

Besvarelse fra GreenMobility
Man bruger jeres biler hver dag til…
Man bruger jeres biler hver dag til arbejde også vælger i simpelhen af lave pluszoner så det koster 19kr at skulle sætte bilen…. Hvad er det for en dårlig og ikke mindst yderst ringe kundeservice overfor stamkunder som til dagligt bruger jeres biler. Virkelig virkelig øv! Skuffende

Besvarelse fra GreenMobility
Jeg er dybt skuffet over min oplevelse…
Jeg er dybt skuffet over min oplevelse med GreenMobility. De har automatisk trukket penge fra min konto uden min udtrykkelige godkendelse, og jeg opdagede dette først tre måneder senere, da de havde trukket en bøde.
Det viser sig, at man ved oprettelse i deres system accepterer, at de kan hæve penge automatisk, hvilket jeg ikke var opmærksom på. Jeg har heller ikke modtaget nogen advarsel eller meddelelse, som de påstår at have sendt. Dette har resulteret i, at jeg nu selv skal kæmpe med EuroPark for at løse problemet, mens GreenMobility fralægger sig alt ansvar.
Jeg føler mig virkelig snydt og synes, det er en meget dårlig service fra GreenMobilitys side. Jeg vil anbefale, at man er ekstra opmærksom på deres betingelser og holder øje med sin konto, hvis man bruger deres tjenester.

Besvarelse fra GreenMobility
Grotesk dårlig håndtering og ingen…
Grotesk dårlig håndtering og ingen hjælp!
Først og fremmest vil jeg sige at jeg har og er storforbruger af GreenMobility, men er bange for at jeg snart må opgive den her virksomhed efter den her omgang.
Forløb:
Jeg modtager en mail omkring at jeg skulle have involveret i en ulykke/skade på en bil. Dette reagerer jeg på med det samme på mail da jeg på ingen måde har været involveret eller pådraget en skade på bilen. Jeg ringer samtidig ind og får at vide at skadesansvarlig er gået hjem for i dag men hun ringer tilbage dagen efter, hvilket ikke sker. Til gengæld får jeg svar på mail og bliver bedt om at udfylde en skadesrapport som jeg svarer at jeg ikke kan udfylde da jeg ikke har været involveret og at jeg er meget utryg ved at dette kan ske og har brug for at vide mere omkring processen. Får at vide det er en parkeringsskade (som jeg stadig ikke har været involveret i) og får igen kun at vide at jeg skal udfylde og herefter sige at jeg ikke er bekendt med skaden. Dog ingen uddybning af proces osv.
jeg ringer herefter ind igen og beder om hjælp, der er skadesansvarlige i møde og får at vide at hun ringer tilbage efter. Det gør hun så ikke.. så ringer ind igen. Der er skadesansvarlige gået hjem for i dag som sidst.. nu står jeg i en situation hvor jeg har brug for en bil, men finder ud af jeg er blokeret for brug grundet en skade - en skade jeg ikke har lavet vel at mærke og jeg kan ikke komme nogen vegne andet end at håbe at personen vil ringe som jeg er blevet lovet flere gange og ikke er sket.
Jeg føler mig totalt efterladt og uretfærdigt behandlet i det her. Det smarte i ikke selv at have bil men benytte GreenMobility går jo totalt fløjten når sådan noget her kan ske og man bliver blokeret og ingen retmæssig hjælp får.
Håber der kommer styr på det meget meget hurtigt.

Du sejler din egen sø
Det er hurtigt og nemt at leje en bil, men herfra stopper al god håndtering af brugeren.
I stedet for at være behjælpelig for brugeren under parkering ved eksempelvis at gøre opmærksom på hvilke regler GreenMobility er underlagt så ift parkering (på en nem og intuitiv måde) så låser bilen ved afsluttet tur, uden et pib af hjælp. Hvad gør man så? Man parkerer selvfølgelig ved siden af en anden GreenMobility bil i tanken om at "så kan det ikke gå helt galt". Nej for her har GreenMobility ladet en ulovlig parkeret bil holde - værsgo her er en bøde til dig også.
Er skuffet over at man lader sine kunder få så dårlige oplevelser. Ikke anbefalet herfra.

Danmarks største fupfirma
Kære GreenMobility,
Jeg skriver for at udtrykke min utilfredshed med en bøde, jeg har modtaget gennem jeres tjeneste. Bøden vedrører en parkering, som ikke var ulovlig, og jeg føler, at der er sket en fejl.
Jeg har forsøgt at få hjælp fra jeres kundeservice, men desværre uden held. Jeg oplever, at I nægter at tage ansvar eller assistere i forhold til bøden, hvilket jeg finder yderst utilfredsstillende.
Jeg håber på en hurtig og rimelig løsning på dette, da jeg forventer bedre kundeservice og ansvar fra en tjeneste som jeres.
Og derudover så oplær jeres medarbejdere i telefonen. Manden jeg snakkede med sagde bøden var fordi jeg havde parkeret ved en lade stander, uden at oplade bilen, men det er ganske lovligt.

Besvarelse fra GreenMobility
Hvis bilen er i stykker, risikerer du problemer
Forleden fik jeg en bil, som var flad på højre baghjul. Jeg nåede desværre at køre syv sekunder, før jeg opdagede det.
P-båsen blev taget af en anden med det samme, og så var der ingen steder tilbage at sætte bilen, lovligt.
Jeg fik en medarbejder i telefonen, som sagde, at jeg skulle flytte bilen til en lovlig p-plads, hvis jeg ville undgå at hæfte for en eventuel p-bøde. Med andre ord, at jeg skulle skulle smadre bilen ved at skrumple rundt på fælgen i gaderne inde midt i Aarhus.
Det tilbud afslog jeg.
Bilen fik selvfølgelig hurtigt en p-bøde, og GreenMobility insisterer på, at jeg betaler den.
GreenMobility HAR reglerne på deres side.
Men derfor er det stadig superfesent at stille et punkteret køretøj til rådighed og lade kunden hæfte for alt muligt efterfølgende.
Derfor dårlig anmeldelse til en ellers glimrende biks.
...Hvis bare GreenMobility havde beklaget det flade hjul og tilbudt pengene tilbage for reservationen...

Besvarelse fra GreenMobility
Foruroligende dårlig digital sikkerhed og indifferens overfor identitetstyveri
Jeg vil på det kraftigste advare enhver imod at oprette sig som bruger hos Green Mobility, da man risikerer at få stjålet sine personoplysninger og misbrugt sin konto til vanvidskørsel.
Som man kan læse i flere anmeldelser her på TrustPilot, er den digitale sikkerhed hos Green Mobility så ringe, at flere har oplevet at få sit brugerlogin stjålet og brugt til diverse kørselsaktiviteter. Jeg selv står desværre i samme situation.
Jeg oprettede for 4 år siden en bruger hos Green Mobility, som jeg siden ikke har brugt. I begyndelsen af august fik jeg et opkald fra en medarbejder hos Green Mobiility som kunne oplyse mig om, at min bruger blev brugt til diverse mærkelige kørsler. Medarbejderen lovede, at de ville standse aktiviteten, og at jeg kunne få godtgørelse, hvis jeg politianmeldte sagen hurtigst muligt, som jeg selvfølgelig gjorde. Da det som nævnt er 4 år siden, at jeg brugte Green Mobility sidst, er det mit gamle Dankort, der er tilknyttet min bruger, hvorfor Green Mobility (heldigvis) ikke har kunne trække pengene fra mig.
Efterfølgende modtager jeg samtlige andre fakturaer, hvor jeg foruden de mærkelige kørsler også bliver pålagt at betale for en parkeringsbøde og en punktering, som har fundet sted på de kørsler, som min konto er blevet misbrugt til. Da jeg gør opmærksom på min tidligere korrespondance med medarbejderen, der kunne sikre mig godtgørelse, får jeg pludselig mails fra øvrige medarbejdere, der fortæller mig, at betalingen påhviler mig som bruger, også selvom de anerkender, at min bruger er blevet misbrugt. Jeg har nu skrevet samtlige mails og gjort indsigelse imod kravet om betaling og svaret er hver gang det samme: Green Mobility stiller sig fuldstændig indifferent over for identitetstyverier, som muliggøres via deres platform. Det er simpelthen foruroligende, at man kan stå i sådan en situation, og jeg tør slet ikke tænke på, hvilke konsekvenser det kan få for folk, der som mig har en lille indkomst, og som har brugt Green Mobilitys tjeneste for mange år siden i god tro.
Som jeg kan se i tidligere anmeldelser, hvor det samme er sket, vil Green Mobility sikkert hævde, at de ikke kan bevise, at det ikke er mig, der har kørt bilen, fordi man ved oprettelse går gennem ”et sikkerhedstjek”. Det skal lige siges, at dette ”sikkerhedstjek” indbefatter et foto, man tager ved oprettelse af brugeren – altså i mit tilfælde for 4 år siden. De har tydeligvis ikke andet sikkerhed, for som nævnt har min bruger kunne anvendes på trods af, at mit betalingskort for længst var udløbet.
Jeg kan kun opfordre til, at man slet ikke opretter sig som bruger hos Green Mobility. Jeg har aldrig oplevet noget lignende noget andet sted, hvor noget så personligt som ens kørekort er indblandet. Hold jer langt væk fra dette udlejningsselskab, som hverken har sikkerhed eller etiske retningslinjer for øje i deres forretninger.

Ulovlige parkeringer
Gentagne gange parkering på el ladepladser uden at oplade som skiltning klart foreskriver
Og henvendelse til Jer besvares typisk med
Ja det gør vi noget ved om 1-3 dage
Bellevue vej 7 A
Klampenborg

Elendig kundeservice
Elendig kundeservice - langsomme til at svare, dårlige til at hjælpe og virker inkompetente!

Brug det ikke
Brug det ikke - priserne er uigennemsigtige og inden I ser jer om, får i en kæmpe regning