Vil give jer 0 stjerne for jeres butik bliver ved med at skrive at han skylder jer penge selv om at der skift dankort nr på betaling siden man kan ikke komme i kontakt til jer i har ikke... Se mere

Den 7. april 2015 havde vi en aftale med Green Car Wash i Lyngby om indvendig rengøring af en mindre bil gennem et tilbud fra Sweet Deal. Vi blev modtaget af en engelsktalende ung mand og vi aftalte a... Se mere

Har aftalt med Green Car wash i Sillebro Center Frederikssund at bil skulle rengøres indvendigt. Han lover at gå i gang efter 45 minutter og at det vil tage 2 timer. Efter 4,5 time er bilen stadig ikk... Se mere

1,8

Under middel

Platugler..

Platugler - hold dig laangt væk.
Købte "guld-pakke" og forventede, at få en top klar- og rengjort bil retur.
Ved indlevering, gik 2 medarbejdere med rundt om bilen. De talte sammen på et sprog jeg ikke kender, og jeg spurgte hvad de talte om. De svarede, at det blot var nogle detaljer. Jeg spurgte hvilke detaljer, hvilke han ikke svarede på men ignorerede..!!
Desværre var en række detaljer overhovedet ikke udført i helhold til guld-pakke indhold, og andre, f.eks. rammer i vinduer og dørliste, var ikke rene. En medarbejder gik med rundt om bilen, hvor jeg påpegede tingene. Han havde en klud i hånden, som jeg lånte, og snildt kunne fjerne skidt, men han tog sg. da ikke initiativ til at gøre det selv!
De var 45. min forsinket med aflevring!
Der var mange mangler, hvorfor jeg klagede til kontoret, skriftligt 2 gange og 3 tlf. henvendelser - og de er aldrig vendt tilbage!
Platugler..!

23. oktober 2018

Stor ros

Kom med en bil, der var meget beskidt indvendig. Personalet var fantastiske, så jeg kørte derfra med en "ny" bil. Stor ros.

17. august 2018

Rigtig fin oplevelse

Fik renset sæder på en MEGET beskidt bil. De brugte ca 1,5 time hvilket var en halv time mere end forventet og skulle ikke betale ekstra. Pletterne var genstridige og jeg fik at vide at hvis de ikke var gået af efter sæderne var tørre, skulle jeg bare komme igen inden for 14 dage. De støvsugede og tørrede også støv af uden merpris 👏

8. august 2018

Rigtig dårlig oplevelse :(

Rigtig dårlig oplevelse :(

Bilen var fint ren indvendigt, men der var meget tydelige grønne kanter på side- og hjørneruder. Det er bare ikke OK for en rengøring til 600kr.! Desværre opdagede jeg først de grønne kanter, da jeg kørte hjem.
Hjemme opdagede jeg, at der på et lille område på bagklappen var kommet en masse små ridser, som om der var kørt en klud med småsten henover. Det er under al kritik, at personalet har beskadiget min bil under vasken, og jeg sendte samme dag en e-mail til Green Carwash og fortalte om de grønne kanter og ridserne, men hørte intet. Nogle uger senere rykkede jeg for svar, men stadig uden svar.

Min bil kommer aldrig i nærheden af Green CarWash igen - sikke en ringe service og behandling!

7. februar 2018

FUSK FUSK FUSK!

Efter en hyggelig shoppetur i fields, så vi frem til en ren bil. Der ventede os dog en forskrækkelse. De havde bakket bilen ind i en af pælene i kælderen. Stor bule, ødelagt kofanger, bagklap, lygtehus mm. De erkender skyld, og får at vide at vi kan ringe til chefen dagen efter. Herfra kommer der adskillige løgne om forsikringsselskaber og henvendelser fra personer der udgiver at være hinanden mm. De er åbentbart IKKE forsikret!!!! Vil ALDRIG bruge dem igen. Vores forsikring tog heldigvis efterfølgende sagen for os.

5. december 2017

En uheldig men god oplevelse

En uheldig men god oplevelse

Var ude med min Mercedes c220 for en klargøring indvendig som udvendigt, da jeg kom tilbage skinnende dem så fint men der vag desv noget af kromen på rattet der var flosset MEGET lidt, henvendte mig til personalet ( som kan være svære kommunikere med ) og vi blev enige om jeg sku kører ud til Mercedes når jeg fik tid til det. Mercedes skiftede her det flossede krom på rettet og regningen lød på 1763, da jeg kom ud fields en måned efter med regningen, lavede chefen med det samme en bankoverførsel og gav mig 30% på min næste klargøring, alt ialt virkelig flot håndteret og derfor top karakter

3. september 2017

Mistænkeligt bogholderi

Her været i Sillebroen og booke en tid til en firmabil, personalet kunne ikke et ord dansk, og kun meget dårligt engelsk.
derfor ringede jeg og bookede en tid, det var en sød og rar dame jeg talte med, jeg forhørte mig om det var muligt at få en kvittering på arbejdet, og det var der ingen problemer med, det får man når man betaler.
MEN nej der kom ingen kvittering på mail som sagde.
jeg fik bilen ordnet torsdag d 6-7, Fredag ringede jeg 3 gange og rykkede for en kvittering, MEN nej, der kom ingen kvittering, ringede 1 gang den følgende mandag, og 2 gange tirsdag, men har stadig ingen kvittering fået.
Det er pisse irriterende når jeg har lagt penge ud til en vask, og ikke kan få refunderet beløbet, bare på grund af sådan noget forbandet sjust

11. juli 2017

Exceptionelt god service og et …

Exceptionelt god service og et imponerende resultat! Jeg havde ikke troet, bilen kunne blive så flot indvendig, efter tre små børn havde "holdt fest" i dag. Så helt bestemt en varm anbefaling herfra!

5. maj 2017

Troede ikke min egne øjne!!!

Det eneste man kan sige om min oplevelse med green car wash.. Er at det er en fornøjelse at få en parkerings plads på et øjeblik, når man vælger at få rengjort sin bil lille juleaften. Efter de sidste julegaver var købt ind kommer man ned til en bil, der bestemt ikke har været så flot siden den var ny..
Virkelig godt at udnytte tiden så smart..
Bestemt ikke sidste gang !!!

23. december 2016

Helt ren bil her i jule travlheden

Jeg kom til fields for at handle lidt julegaver og fik imens vasket min bil af nogle meget venlige og søde folk. Som så mange andre er jeg øm over min bil, men de behandlede den fantastisk og en time efter kom jeg ned og hentede en hel ren og ny næste ny bil for små penge

20. december 2016

Totalt mangel på forståelse og respekt for biler

Jeg skulle i Fields i et ærinde og da jeg skulle bruge en ren bil til weekenden valgte jeg at booke en tid hos Green Car Wash i stedet for at bruge mit sædvanlige sted.
Bilen der skulle vaskes var en lidt speciel bil med en nypris på omkring de 3 mio og jeg passer ret godt på den. Dagen inden havde et hold vejarbejdere stået og skåret beton ved siden af bilen, så den var dækket af et lag fint betonstøv, hvorfor jeg ved bookingen angav at bilen allerførst lige skulle skylles nænsomt så betonstøvet blev skyllet af og ikke kunne ridse bilens lak. Da jeg ankommer til Green Car Wash bliver jeg taget venligt imod og jeg understreger overfor chefen derude at det er vigtigt betonstøvet roligt skylles af, hvilket ville tage ca. 30 sek. Det første han gør er så at sætte en finger ned på støvet og trække en lang fed streg henover lakken med den!! Jeg råber "NO!" og han når lige akkurat at fjerne fingeren inden jeg får fat i hans arm.
Det fine betonstøv virker jo som slibemiddel på noget så fint som lak og det er noget nær det værste han kunne finde på at gøre.
Den totale mangel på forståelse og respekt for biler og lak gør at jeg er tæt på at sætte mig ind i bilen og køre igen, men da jeg absolut skal bruge en ren bil senere og ikke kan nå et andet sted hen, så vælger jeg at lade dem vaske bilen.
Da jeg henter den igen er den ren, men lakken føles underlig grov flere steder, den stod ellers spejlblank inden.
Jeg kan ikke rigtigt placere en skyld, så der er ikke andet for end at køre igen med en rigtig dårlig fornemmelse i maven over dem.

30. august 2016

Forvandling af møjbeskidt bil

Vores bil bar i pinlig grad præg af vinterens, forårets og sommerens hundetræning i al slags vejr. Personalet undskyldte manglende dansk evner, men hvad gør det, når bare evnerne udi bilrengøring er der. Til den aftalte tid og pris (med regning og dankort betaling naturligvis) hentede vi en skinnende bil uden spor af hund m. v.. Sæderne er våde, ja selvfølgelig, men sæderne er udstyrret med plastik og tørrer i løbet af 20 timer med let åbne vinduer, blev vi informeret om. Alt i alt en meget positiv oplevelse.

17. august 2016