Jeg købte en brugt telefon med et nyt cover, og begge dele ankom to dage efter bestillingen og lever fuldt op til forventningerne. Men de orienterende mails var uklare - det virkede som om coveret... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Green.dk er din lokale specialist i køb og salg af brugt elektronik i topkvalitet. Vi handler med et bredt udvalg af produkter — iPhones, iPads, Apple Watch, MacBooks, iMacs, Mac Mini, Lenovo-laptops, Samsung-enheder, Sonos-højttalere, PlayStation, Nintendo og meget mere. Alle vores produkter gennemgår en grundig kvalitetstjek af vores certificerede teknikere, inden de sælges videre — så du altid kan handle med tryghed og god samvittighed. Vi tilbyder desuden garanti på vores produkter og en fair indkøbspris, hvis du vil sælge din gamle enhed. Hos Green.dk tror vi på, at brugt elektronik ikke er andenrangs — det er det smarte valg. Ved at give enheder nyt liv frem for at købe nyt sparer vi ressourcer og reducerer elektronikaffald. Det er godt for pengepungen og godt for planeten. Vi reparerer også iPhones og iPads, hvis din enhed trænger til et serviceeftersyn. Besøg os i vores butik på Østerbro i København, eller shop nemt og hurtigt på green.dk
Østerbrogade 140, 2100, København Ø, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det tager typisk over 1 måned at svare
Update: blev kontaktet af ejeren, fik refunderet både det købte og det eksternt tilkøbte tillige med en dybtfølt undskyldning og en god snak.
————
Super dårlig service. Min mor havde ved en fejl købt et usb-c opladerstik og får åbnet det inden vi ser, det var en fejl.
Ekspedienten ville ikke bytte og da jeg spurgte til et omformerstik usb-c til usb, sagde han nærmest arrogant, at det ikke findes.
Jeg har nu, 5 min senere bestilt et sådant på nettet og kommer aldrig i den butik igen.
En rigtig god oplevelse
Meget venlig og imødekomme folk
både ved disken og over telefonen
Alt i alt kan jeg kun anbefale jer
og er helt sikkert jeres kunde ved
fremtidige køb.
Endnu en gang stort TAK, for hjælp og en god service. I gør det så godt, og professionelt. Jeg har fået hjælp to gange, og anbefalet jer til mange, der nu kun kommer hos jer.
En trofast kunde Linda Villumsen
Super service.
Vi har fået en meget kompetent behandling ved reparation af vores MacBook Air computer og Apple mobiltelefon, ved Martin
Mvh Kirsten Kari
Vi henvendte os med en snørklet problematik, som Arthur tog i stiv arm og løste til UG. God service, højt humør og hurtige til at svare. Varm anbefaling

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Fik lavet min telefon lynhurtigt. Virkelig god service.

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Rigtig god og professionel service. Jeg fik lavet min Macbook super hurtigt.
Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Jeg fik repareret min iPhone 12 Pro hos Green på Østerbro, og fik den allerede tilbage efter 1 time - Super effektiv service!

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Hurtig behandling, og fantastisk service! Kan varmt anbefale Green!

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Mega fin service, dejlige folk, der er gode til at hjælpe.

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Super god og hurtig service hos Green på Østerbrogade👍🏽 Kan klart anbefale dem.

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Helt igennem mageløs betjening og service! Jeg har været i butikken flere gange og fået samme fremragende behandling hver gang. Arthur og hans kollegaer i Købmagergade er helt sikkert et besøg værd.

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Service og kommunikation i topklasse. Fik skiftet tastaturet på min MacBook på under 24 timer!

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Sindsyg service kort ventetid og super dygtige folk vil klart anbefale det til andre ❤️

Besvarelse fra Green.dk - Brugt Elektronik med 3 års Garanti
Normalt jagtes man af firmaer mhp at skrive en anmeldelse. Dette er på egen opfordring. Absolut super dygtige og effektiv betjening. Stort TAK!