Het contact met dit bedrijf is meer dan plezierig en geeft ook ons vertrouwen dat er goed en zorgvuldig wordt omgegaan met ons edelmetaal. Iedereen die ik spreek is uiterst vriendelijk en behulpzaam.... Se mere
Virksomheden har svaret
Allereerst geweldige service. Email worden beantwoord. Ook zijn ze bereidwillig en flexibel wb majen van afspraken. Ook het ophalen van edelmetaal verloopt vlekkeloos. Veilige plek. Ze zetten het i... Se mere
Virksomheden har svaret
Als nieuwe klant contact gezocht met de support omdat de documenten pending waren. Dit hebben ze ondanks de grote drukte direct opgepakt en derhalve een uitstekende eerste ervaring met live support.... Se mere
Virksomheden har svaret
De makkelijkste en veiligste manier om fysiek edelmetaal te kopen, verkopen én op te slaan Iedere gram edelmetaal 100% gealloceerd en op uw naam opgeslagen in Zwitserland.
H. Van Veldekesingel, 3500, Hasselt, Belgien
Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne plek om spaargeld om te zetten in echt spaargeld(goud), geen papieren belofte, maar gealloceerd goud, dat is heel belangrijk!
Platform duidelijk en overzichtelijk, verder goed bereikbare klantenservice

Prima ervaring.
Wat ook handig is , de kosten van je kluis automatisch wordt verrekent met je edelmetalen.
Wim

Besvarelse fra goud999
Heb vanaf het prille begin de start-up meegemaakt. In het begin erg spannend, want je moet vertrouwen krijgen en je koopt toch voor een flink bedrag zilver.
-Later kwam het platform goud999safe en het platform is duidelijk en het kopen en verkopen gaat makkelijk.
-Geld storten en terug boeken gaat goed en is voldoende duidelijk.
-Ook via email, telefoon en chat goed bereikbaar en ik kreeg duidelijke antwoorden.
Suggestie om ook de prijs per troy ouce te kunnen bekijken.
De kosten voor verzekering en opslag kan ik niet oordelen, want heb geen ander bedrijf gepolst.

Besvarelse fra goud999
Sinds een aantal weken klant en zeer tevreden! Alles werkt vlot, ik kon kopen binnen een aantal minuten en de helpdesk is super goed bereikbaar. Dank!

Besvarelse fra goud999
Mooi en overzichtelijk platform. Ook heb ik al kunnen genieten van de vriendelijke klantenservice, die snel en duidelijk antwoordt bood op mijn vragen.
Tot nu toe zeer tevreden!

Besvarelse fra goud999
Ik volg goud999's nieuwsbrief al jaren en heb geen moment spijt gehad van alle wijze informatie dat is gedeeld en het gebruik van het goud999 platform. Dank dank dank!

Besvarelse fra goud999
super eerlijk bedrijf wat meedenkt met de klant in de beste oplossingen, inmiddels al vele jaren klant en nog nooit telleurgesteld

Besvarelse fra goud999
Transparant, goede service en handige app. Ik ben fan!

Besvarelse fra goud999
Prijzen voor verkoop zijn veel lager dan bij de concurrentie! Als je iets verkoopt, gaat men intussen uw goud taxeren. Als intussen de prijs oploopt (ze volgen de prijs continu) en ze komen jij je terug, dan nemen ze de goedkoopste prijs. Tja u heeft het ondertussen aan ons gegeven…, dan kan je dit ofwel aanvaarden, ofwel vertrekken… terwijl de concurrentie al een hogere prijs biedt. Ik ging nog verkopen, maar ben niet meer terug geweest….

Besvarelse fra goud999
Ben al jaren klant en word altijd goed, snel en kundig geholpen. Zelfs tijdens deze drukke tijden! Ga zo door met jullie dienstverlening.

Besvarelse fra goud999
Net gestart bij goud999 en telefonisch vriendelijk verwelkomd. Daarnaast is de app super gebruiksvriendelijk en een spaarplan is eenvoudig op te zetten. Dank!

Besvarelse fra goud999
Grote spread, slechte app en slechte klantenservice

Besvarelse fra goud999
Ik ben al sinds het begin klant bij Goud999 Safe en zelfs voor dat ze het online platform hebben zoals het nu is, en ik heb enkel positieve ervaringen ermee gehad. Altijd heel behulpzaam, klantvriendelijk en ingeschikkelijk naar de vragen die ik stel. Correct in afhandelin

Besvarelse fra goud999
Ze blijven je lastig vallen met mails. Ik vraag om mijn account te verwijderen maar dit gebeurt niet. Meld je nooit aan. En het is enorm duur om te wisselen!!!

Besvarelse fra goud999
Rebecca gesproken, echt een super vriendelijke en behulpzame dame! Ik vind ze allemaal vriendelijk en professioneel trouwens.

Besvarelse fra goud999
Altijd goed verdergeholpen, concurrentiële prijzen en super efficiënte manier van werken. Sterke aanrader!

Besvarelse fra goud999
Wij zijn altijd goed geïnformeerd en het contact verloopt vlot en efficiënt. Hartelijk dank voor de service, Elisabeth & Chris

Besvarelse fra goud999
Snel en makkelijk. De site en het protaal werken goed. Via de mail en telefonisch goed te bereiken. Prima site om je edelmetalen aan te schaffen. Ook de het verkopen gaat goed via het portaal.
Zeer te vreden

Besvarelse fra goud999
Læs mere om andre typer anmeldelser.