Eerste keer een eSIM gekocht en als digibeet bleek installeren toch een uitdaging. Via WhatsApp razendsnel en supergoed geholpen. Alles werkt perfect! Uitstekende service: ze doen wat ze beloven. Echt... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Via SimkaartAmerika (onderdeel van GoSim) een eSIM met "Unlimited pro" voor 30 dagen genomen voor in Amerika. Helaas blijkt unlimited dus niet unlimited op een Samsung S26 Ultra. Bij 30 GB werd ik s... Se mere
De GoSim service heb ik gebruikt op mijn recent vakantie in Bosnië en Herzegovina. Geen enkel issue met roaming en datasnelheid. Wat voor ons de doorslag gaf is dat ik voor de rest van het gezelschap... Se mere
Gosim heeft meerdere keuze in de grootte van GB en het is gemakkelijk te installeren. Kom je tekort dan kan je altijd nog uitbreiden naar wens. Goed bij te houden in Mijn GoSIM.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Internet in het buitenland was nog nooit zo simpel. GoSim biedt je een snelle, veilige en voordelige verbinding zonder dat je ooit nog een simkaart hoeft te wisselen. Activeer je eSIM en je bent binnen enkele minuten online, waar je ook bent. Gewoon goed internet voor een eerlijke prijs.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 58 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Aanrader, handig en goed!
De informatie via de website was duidelijk. De aankoop verliep prima en snel. Het installeren verliep niet helemaal goed en daarvoor zocht ik hulp. Ik kreeg gelijk een heel duidelijk en juist antwoord terug en kon ik het verhelpen. Top! Kortom, zeer tevreden.
Ervaring: wisselende kwaliteit en onhandige termijnen
Op zich was de ervaring OK echter was de snelheid niet overal goed daar het ontvangst niveau soms laag was. Verder zou een abo per week handiger zijn dan een maand. Soms heb je iets van 6 weken nodig i.p.v vast te zitten aan maandelijkse abo's. Service via whatsapp of chat is ok.
Een prima oplossing voor Costa Rica
Een prima oplossing! Eenvoudige installatie en daarna werkend in zowel de steden als in de natuur. Ook de prijs kwaliteit verhouding is goed.
Alles makkelijk geregeld en het werkte…
Alles makkelijk geregeld en het werkte perfect. Na 14 dagen deed 1 e sim raar. Een appje gestuurd en ik kreeg binnen 15 minuten een nieuwe e sim. Super service. Bedankt!
E-sim van Go sim werkte prima
E-sim van Go sim werkte prima in Turkije en Rusland! 👌🏻
Goed en snel internet direct op…
Goed en snel internet direct op locatie.
Heel tevreden
Gebruikt voor reis naar Balkan land
Gebruikt voor reis naar Balkan land. Goed bevallen, alles werkte naar behoren.
Prima ervaring met GoSim.
Prima ervaring met GoSim.
Via GoSim een e-sim gekocht voor een 4 weeks vakantie rondreis door de Dominicaanse Republiek. Op vrijwel alle locatie had ik goede verbinding met het internet. Provider van mijn e-sim was Orange France.
Werkte direct bij aankomt in Egypte
Werkte direct bij aankomt in Egypte. Geen torenhoge rekeningen meer
Eenvoudig installeren van de e-sim en…
Eenvoudig installeren van de e-sim en overal in de Balkan data beschikbaar.
Zou mooi zijn als de bundel onbeperkt geldig was. Nu vervalt het restant na 42 dagen en ik had nog de helft over.
Erg fijn bedrijf
Erg fijn bedrijf, meerdere simkaarten nu gekocht voor gebruik in Europa. Klantenservice is erg fijn, echt 24/7 support. Voor het laatst problemen tijdens WK, bleek achteraf foutje in mijn router te zijn maar de klantenservice was midden in de nacht bereikbaar.
Verder goede snelheid op de simkaarten en echt erg goed bereik.
Alles top!
Alles top! Ich hab schon mehrmals gosim verwendet, und es hat immer alles bestens funktioniert. Der Kundenservice ist schnell und freundlich!
Trage activatie, zou ik niet weer doen
De activatie was niet real-time en duurde een paar uur. Dit stond niet duidelijk vermeld bij de aankoop, anders had ik niet gekocht.
Goed en goedkoop bellen in Curacao waar…
Goed en goedkoop bellen in Curacao waar we een eSIM gebruikten. Toen er eventjes geen data beschikbaar was, contact opgenomen met de servicedesk en het probleem was snel verholpen!
in eerste instantie een frans nummer…
in eerste instantie een frans nummer voor 100GB waar ik ongelooflijk veel spam oproepen vanuit Frankrijk op kreeg. Daarna in Nederland een sim onbeperkt die regelmatig terugviel tijdens de vakantie naar 3G! En dat terwijl mijn eigen sim gewoon 5G aangaf. In zijn algemeenheid werkt het redelijk maar ik ben niet super enthousiast
Gosim heeft mij goed geholpen nadat ik…
Gosim heeft mij goed geholpen nadat ik me esim niet op de juiste manier kon installeren, was mijn eigen fout.
Daarna perfect gewerkt tijdens het gebruik in belgie en duitsland.
Ik had een kleine testbundel…
Ik had een kleine testbundel aangeschaft om uit te proberen met Ziggo en Videoland, maar dat werkt niet omdat de eSIM gehost werd vanuit Londen (= geen EU)
Na contact kon men mij garanderen dat de bundels vanaf 100Gb wel vanuit de EU gehost worden. Ik ga het later uitproberen.
Gosim e-kaart wordt veel gebeld uit Frankrijk.
Met een gezelschap van 3 man allemaal een go sim gekocht voor een vakantie in Canada van 20 GB. Nog geen 10 GB opgemaakt dus 10 is voldoende. We werden gek gebeld door nummers uit Frankrijk. Dat is jammer maar die kan he blokkeren.
Perfecte Esim heel goede ervaring en…
Perfecte Esim heel goede ervaring en was makkelijk in te stellen op vakantie in usa hadden we ook een ander stel van Nederland ontmoet en bij hun ook meteen een ESIM gekocht ze konden er meteen gebruik van maken en waren ook erg tevreden met hun gebruik! Ik raad het zeker aan super ervaring gehad met GoSim!