Eerste keer een eSIM gekocht en als digibeet bleek installeren toch een uitdaging. Via WhatsApp razendsnel en supergoed geholpen. Alles werkt perfect! Uitstekende service: ze doen wat ze beloven. Echt... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De GoSim service heb ik gebruikt op mijn recent vakantie in Bosnië en Herzegovina. Geen enkel issue met roaming en datasnelheid. Wat voor ons de doorslag gaf is dat ik voor de rest van het gezelschap... Se mere
Gosim heeft meerdere keuze in de grootte van GB en het is gemakkelijk te installeren. Kom je tekort dan kan je altijd nog uitbreiden naar wens. Goed bij te houden in Mijn GoSIM.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Internet in het buitenland was nog nooit zo simpel. GoSim biedt je een snelle, veilige en voordelige verbinding zonder dat je ooit nog een simkaart hoeft te wisselen. Activeer je eSIM en je bent binnen enkele minuten online, waar je ook bent. Gewoon goed internet voor een eerlijke prijs.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 58 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik kreeg heel snel en gericht antwoord…
Ik kreeg heel snel en gericht antwoord op mijn vraag, al was het vroeg in de ochtend.
Na fit gesprek werkte alles goed.
Simkaart gekocht in Nederland en in…
Simkaart gekocht in Nederland en in Frankrijk werkt het perfect, niet alles opgemaakt van de 500 gig maar 200 gig gebruikt. In Duitsland aan gekomen werkt het niet meer . Een middag met de helpdesk gehangen . Maar niets werkte.
Moest een nieuw simkaart kopen.
Verder niets meer van ze gehoord.
Vind het niet netjes
Vandaar 2 sterren
Gr Mark
Makkelijk te installeren
Makkelijk te installeren en het bereik was super goed. En fijn dat de sim standaard meer dan een maand geldig is voor een vast bedrag.
Eenvoudig en simpel geregeld.
Alles duidelijk en het werkt
Alles duidelijk. Handig dat ik een link kreeg om snel te zien hoeveel tegoed ik nog had.
Goede service met instalatie simkaart
Perfecte service
Ik was opzoek naar een gewone simkaart voor Europa deze werd snel geleverd . Als het installeren even niet lukt, kun je met WatsApp prima je vraag stellen maakt niet uit of het binnen kantooruren is er wordt direct gereageerd en alles prima uitgelegd en mee gedacht tot alles werkt.
Probleem met verbinding prima opgelost…
In de mei vakantie hadden we een probleem met de verbinding. Toen is de afspraak gemaakt om in de zomervakantie gratis alsnog data te krijgen. Ook nu even problemen met de verbinding. Dit is op afstand met een paar berichten netjes opgelost! Dankjewel
Topbedrijf
Een goed bedrijf om je eSim of fysieke sim te kopen maar waar ze echt uitspringen is de geweldig service. Je kunt ze bijna dag- en nacht bellen met vragen en ze helpen je geweldig. Duidelijke antwoorden op vragen, goede uitleg.................echt top!
Betaalbaar en betrouwbaar
800GB Europa
Erg tevreden, simkaart van 800GB gekocht voor Europa. 700GB uiteindelijk verbruikt. Altijd op volledige snelheid gebleven en geen kleine lettertjes. Top!
De klanten service is echt waardeloos.
De klanten service is echt waardeloos.
Ik kreeg problemen met mijn data waardoor ik vrijwel geen verbinding had ookal heb ik een premium abbonement afgesloten.
Onmogelijk om ze aan de lijn te krijgen of via de live chat. Op whatapp duurde het ook dagen voor ik een reactie kreeg.
Een groot deel van de reacties waren ook gewoon niet nuttig. "Je hebt nu slechte verbinding" no shit sherlock.
Vervolgens werd ik genegeerd.
Beter om data te regelen via je eigen provider ookal id het duurder.
Je wilt niet zonder data zitten.
Simkaart Amerika
Wij hadden de simkaart Amerika. Vanaf het moment dat je landt, werkt het. Goed bereik, snel internet, niet te duur en wat ook fijn was dat je een Amerikaans Nummer kreeg. Handig omdat hotels vaak om een nummer vragen. Alleen in Death Valley en Big Sur geen bereik, maar daar hadden andere providers ook geen bereik. Volgende keer kies ik weer voor simkaartAmerika!
Goede verbinding
Goede verbinding, snel contact met de klantenservice en een zeer goede prijs!
Het bestellen van je eSIM is eenvoudig
Het bestellen van je eSIM is eenvoudig. Helaas kn je niet bij iedere eSIM een bundel bijkopen en moet ik een complete nieuwe eSIM installeren. Maar ook dart is een fluitje van een cent.
eSim bestelt voor de Verenigde Staten
eSim bestelt voor de Verenigde Staten. Vragen gesteld, geen fatsoenlijk antwoord. Uiteindelijk mijn sim veel te vroeg geactiveerd terwijl dat niet mijn vraag/verzoek was.
SimkaartAmerika blijkt niet unlimited!
Via SimkaartAmerika (onderdeel van GoSim) een eSIM met "Unlimited pro" voor 30 dagen genomen voor in Amerika. Helaas blijkt unlimited dus niet unlimited op een Samsung S26 Ultra. Bij 30 GB werd ik sterk geknepen en kon ik eigenlijk niks meer. Contact gezocht met GoSim via WhatsApp en email. Via WhatsApp uiteindelijk een nieuwe eSIM gekregen. Dit koste wel het nodige app contact.
Voor mijn dochters iPhone overigens een Verizon 15 dagen eSIM aangevraagd. Dit werd via WhatsApp wel netjes geregeld!
Eenvoudig toe te voegen als e-sim
Eenvoudig toe te voegen als e-sim. Op bestemming direct gebruik van kunnen maken.
Het is heel makkelijk om e-sim te…
Het is heel makkelijk om e-sim te bestellen en te activeren, en tevens wanneer je meer data nodig hebt te upgraden. Werkt heel goed in de gekozen bestemming en communicatie is heel duidelijk. Met een woord top!
Beste....
Beste....
Wij zijn met 3 personen 12 dagen naar Turkije geweest.wij hadden alle 3 een bundeltje van 10GB e-sim van jullie het werkte perfect...jullie zijn voor ons de beste.en wij gaan eind augustus weer naar Turkije dan gaan we naar Alanya met z'n 2en...en nemen dan ieder weer een bundeltje van 10 GB mochten wij hier te kort aan hebben je kan ter plaatse toch bij kopen...wij houden ons erg aanbevolen voor de korting...dank u wel.