Go Sharp Anmeldelser 87

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kunde ha önskat liite skarpare slipning, men supernöjd med hur snabb leveransen var! Dem slipade knivarna OCH skickade tillbaka dem SAMMA dag som dem blivit levererade, vilket var dagen efter jag... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Smidig beställningsprocess och bra med flera alternativ för leverans. Men framförallt bra resultat! Jag skickade bla med en kniv med böjd spets och en 30 år gammal Sabatier. Bra lagning av spetsen och... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Produktionsservice
  2. Knivbutik

Skrevet af virksomheden

Professionell knivslipning med hemleverans. Hjärtat i vår verksamhet är vårt välrenommerade knivsliperi, grundat 2004. Vi drivs av en passion för vårt hantverk och tanken att det bidrar till roligare matlagning och längre livslängd på dina ägodelar.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har länge haft slöa knivar men inte…

men inte orkat gått och slipa dem. Trots initialt skeptisk till att skicka iväg knivarna för slipning så testade jag Go Sharp. Blev inte besviken, allt gick väldigt smidigt och fick tillbaka knivarna som nya. Kan varmt rekommendera GoSharp. Proffsigt, prisvärt och snabbt.

7. april 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag lät Go Sharp slipa fyra knivar åt…

Jag lät Go Sharp slipa fyra knivar åt mig nyligen. Resultatet blev suveränt. Mina knivar blev som nya igen. Det gick snabbt att få hem specialförpackningen med posten, som knivarna skulle skickas in i. Smidig upphämtning av budfirma (jag kunde själv bestämma vilken tid).
De nyslipade knivarna var tillbaka hos mig inom en vecka. Jag hade en liten undring och fick snabbt svar ifrån Go Sharps kundservice som var mycket tillmötesgående. Jag kommer absolut att använda mig av Go Sharp igen när mina knivar behöver slipas. Förpackningen som knivarna returnerades i kan återanvändas nästa gång jag sänder in knivarna för slipning. Det kan inte bli enklare!

16. marts 2022

Mycket bra tjänst

Mycket bra tjänst! Enkelt, prisvärt och snabb leverans. Utmärkt kvalitet på slipningen! Knivarna är sylvassa och som nya. Bättre än alla de butiker jag använt.

26. februar 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supersmidig process, mycket nöjd med resultatet

Jag provade Go Sharps knivslipningstjänst häromdagen, skickade två av mina äldre köksknivar. Min upplevelse av hela processen var bara WOW! Supersmidig process, snabbt och bekvämt med Budbees hämtning, kvällen efter var knivarna levererade tillbaka direkt till dörren och vi är mycket-mycket nöjda med resultatet. Knivarna blev lika bra som nya och matlagningsglädjen är tillbaka :) Nu dröjer det inte länge när jag ska skicka resten av mina köksknivar till Go Sharp på slipning. Tack för superbra service!!!

23. februar 2022

Smidigt och snabbt

Smidigt och snabbt. Beställde och hade knivkuvertet snabbt i brevlådan. Otroligt nöjd med kvaliteten på slipningen och den korta leveranstiden.

19. februar 2022

Jättenöjd

Dem slipade knivarna OCH skickade tillbaka dem SAMMA dag som dem blivit levererade, vilket var dagen efter jag skickat dem. Detta gjorde att jag var utan knivar i 2 dagar, till skillnad från deras konkurrenter för jag varit utan knivar IBLAND upp till 14 dagar.

Supernöjd överlag och kommer absolut återkomma!

6. februar 2022
Go Sharp-logo

Besvarelse fra Go Sharp

Tack för ditt för ditt fina omdöme!
Vill du ha din kniv extremt vass lägger slipar vi en något lägre vinkel nästa gång vi slipar åt dig om du vill, bara att notera detta på knivskyddet när du packar knivarna nästa gång. Tänk dock på att knivarna tappar skärpan snabbare och du kan behöva slipa oftare, såklart en personlig avvägning som du styr över.
Vänliga Hälsningar
Go Sharp

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Vassa blev dem

Vassa blev dem. Dock var det en del jack i en av knivarna. Slipningen var ganska ”brant” vilken de inte var från början.. vet dock inte om det är positivt eller negativt.

4. februar 2022
Go Sharp-logo

Besvarelse fra Go Sharp

Hej Simon,
tack för din feedback. Det ska naturligtvis inte förkomma jack på en nyslipad kniv från oss på Go Sharp. Vi kontaktar dig per mejl och erbjuder en kostnadsfri omslipning av din kniv om så önskas.
Vänliga hälsningar
Go Sharp

Knivskarpt och vasst företag

Vi lämnade in tre stycken knivar till Go Sharp för slipning och är mycket nöjda med resultatet. Hela hanteringen från att vi skickade in knivarna tills att vi fick tillbaka dem sköttes snabbt, effektivt och seriöst men det allra viktigaste är att knivarna nu är som nya. Vi kan verkligen rekommendera Go Sharp.
/ Peter

29. januar 2022
Uopfordret anmeldelse

Snabb service, gedigen slipning

Vi provade att skicka in 3 st global-knivar. Deras sajt kändes seriös och kunnig och det är positivt att slipningen är i Sverige. Förpackningen som knivarna fraktas i är påkostad, och när knivarna kom tillbaka efter en vecka var de verkligen vassa, som nya. Kommer absolut att skicka in fler knivar, det verkar som om man kan återanvända förpackningen flera gånger, bra tänkt.

22. januar 2022

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.