Kunde ha önskat liite skarpare slipning, men supernöjd med hur snabb leveransen var! Dem slipade knivarna OCH skickade tillbaka dem SAMMA dag som dem blivit levererade, vilket var dagen efter jag... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Vi lämnade in tre stycken knivar till Go Sharp för slipning och är mycket nöjda med resultatet. Hela hanteringen från att vi skickade in knivarna tills att vi fick tillbaka dem sköttes snabbt, effekt... Se mere
Vi provade att skicka in 3 st global-knivar. Deras sajt kändes seriös och kunnig och det är positivt att slipningen är i Sverige. Förpackningen som knivarna fraktas i är påkostad, och när knivarna kom... Se mere
Professionell knivslipning med hemleverans. Hjärtat i vår verksamhet är vårt välrenommerade knivsliperi, grundat 2004. Vi drivs av en passion för vårt hantverk och tanken att det bidrar till roligare matlagning och längre livslängd på dina ägodelar.
Slakterigatan 10, 721 32, Västerås, Sverige
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fantastiskt resultat, knivarna har aldrig varit vassare.
Bra och snabb service.
Det Svenska och Japanska stålet blev krispigt vasst igen. Stort tack🙏🏻
Skickade in några köksknivar. Väldigt jämn kvalitet på slipningen och mycket trevligt bemötande då jag hade några frågor innan jag postade knivarna. Kommer absolut att använda mig av Go Sharp framöver.
Uppdatering: Mälarögrillen AB är ju även det ett företag som knappt omsätter något alls och ändå visar knallröda siffror, känns inte seriöst alls. Kommer sannolikt även det gå i konkurrs inom väldigt snar framtid. Senaste omsättning var 150 000 kr. Det innebär 12 500 kr per månad (bättre att ansöka om socialbidrag än att driva det företaget).
Bolaget är ju in konkurs enligt allabolag.se:
Anmärkning
Konkurs inledd 2023-10-30
Likvidation beslutad 2023-09-07

Besvarelse fra Go Sharp
Vassa knivar och snabb leverans!
Ingen krånglig webbshop.
Skickade en rakkniv för slipning,snabb o smidig leverans och rakkniven blev till belåtenhet 👍🙂
Snabb service. Kniven var som ny när den kom tillbaka.
Slipade en 12 år gamla globalkniv som aldrig fått någon slipning tidigare.
Snabb leverans och sylvassa knivar 👍
Kommer absolut använda go sharp igen och rekommenderar dem varmt
Smidig beställningsprocess och bra med flera alternativ för leverans. Men framförallt bra resultat! Jag skickade bla med en kniv med böjd spets och en 30 år gammal Sabatier. Bra lagning av spetsen och min gamla Sabatier blev skarp som ny (på ett sätt som ett bryne inte klarar av). Två knivar kom i bruk som jag mer eller mindre lagt åt sidan.
Det var enkelt och smidigt att skicka iväg materialet till er för åtgärd.
Kommunikationen mellan kund och er var tydlig och informativ.
Riktigt knivskarp service ;-)
Snabbt och enkelt!
Kommer att nyttja denna tjänst igen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.