GorenjegroupnordicAnmeldelser

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Den ringeste service til dato med en masse løgn undervej

Vores meget dyre kombiovn stoppede med at fungere hvorfor vi tog fat i Skovsen hvor vi havde købt den fra, der efterfølgende laver en sag på det. Efter 2 dage får vi en besked fra Mentech om, at de er servicepartnere med Gorenje som ejer ASKO. De ville komme og lave vores kombiovn. En uge senere sendte de deres tekniker ud til os, som skiftede 2 dele (bl.a. displayet) og så tændte kombiovnen igen, og dog. PROBLEMET ER:

1. der blev brugt uoriginale reservedele, som ses ved at der bliver vist et andet logo end ASKO's når man starter den,
2. der er ikke Dansk menu i displayet som før, og ikke alle funktioner virker
3. dreje knapperne sidder ikke ordentligt fast (og nej de kan ikke bare skrues på)
4. der er ikke lys i ovnen mere, funktonen virker ikke, hverken når man trykker på displayet eller når man åbner for kombiovnen, som den ellers gjorde før.
5. Teknikeren brugte ikke alle skruerne som han selv havde skruet af, med begrundelsen (for vi spurgte) at det var for besværligt og ikke ville betyde noget.

Vi kontakter efterfølgende Gorenje igen for at pointere at de skal sende en autoriseret ASKO tekniker ud som udelukkende kommer med originale dele. Vi får besked på at manden havde lukket sagen og at vi derfor skulle lave en ny sag på det. Vi blev enige om de skulle sender en ASKO tekniker ud til os indenfor 2 dage for at fikse den, og at tekniker ville kontakte os indenfor max 1 dag.
Der er nu gået 15 DAGE og INGEN har kontaktet os. Vi har ringet ca hver 2 dag for at presse dem til at sende os en tekniker som lovet. Hver gang jeg taler med en af deres kundeservice medarbejdere, så få jeg en ny røver historie om hvorfor ingen er kommet endnu. Til sidst får jeg at vide, at jeg bare kan vente en måned og så har man et krav på en ny kombiovn, for det siger køberloven umildbart.

Jeg ved ikke hvorfor det skal være så svært for dem at sende en mand, taget i betragning at hvidevarerne ikke er billige og koster omkring de 20000 kr OG at der er 5 års garanti på, og den er lige under 2 år gammel. Man skulle tro, at man ville blive behandlet lidt bedre når man køber for så mange penge fra dem (ikke den eneste hvidevare vi har fra dem).

14. august 2025

Tåkrummende dårlig service!

Tåkrummende dårlig service!

Jeg har i dag snakket med Gorenje Group Nordic, som led i min bestilling af en service tekniker til vores Asko opvaskemaskine, som er brudt sammen.

Alle ansatte i Gorenje Group Nordic jeg har snakket med, har ydet en formidabel dårlig kundeservice.

Jeg fristes til at påstå, at alt hvad der kan gå galt, er gået galt. Bevars, man kan være uheldig, men det her rækker ud over uheld, og handler i grundessensen om rigtig dårlig service, dårlig resourcestyring og muligvis dårlig ledelse/kultur.

Der er ingen imødekommenhed, blot flabet svar. Der er ingen forsøg på at rede en dårlig kundeoplevelse. Der har gentagende gange været eksempler på, at de laver fejl, som efterfølgende blot er henkastet som værende ligegyldigt. De tager topmålet for den dårligste kundeservice jeg til dato har oplevet.

Jeg vil ikke anbefale nogen at benytte virksomheden, ligesom jeg bestemt og aktivt vil fraråde alle at benytte dem, søge job hos dem eller købe et produkt af en af deres brands.

25. januar 2023

Hej Morten

Vi er kede af at høre at din oplevelse med Gorenje ikke levede op til dine forventninger.

Dårlig stil

Ved et tlf møde med nævnenes hus og gorenje. Blev det aftalt at Brian Asmussen (gorenje) skulle sende tilbud om en ny ovn. Og tage sig af regningen fra Din hvidevareservice på 1500kr. Da det ikke er rimeligt at sende den til forbrugeren i forbindelse med en reklamation sag. Aligevel bliver regningen sendt til inkasso. På tro af at sagen køre ved Forbrugerklagenævnet. Og har ikke hørt fra værken gorenje/din hvidevareservice.

17. august 2022

Hej Cliff
Hvis du ønsker at vi skal se på din sag, bedes du sende en mail til teknisksupport.dk@gorenjegroup.com med kopi af købskvittering, samt notat fra dette opslag

Gorenje

Vores under 1 år gamle ASKO XXL maskine…

Vores under 1 år gamle ASKO XXL maskine var begyndt at få hfi relæet til at slå fra mens den kørte, og vi rekvirerede en service reparatør på garantien. Bo fra Gorenje gruppen som kom og kikkede på det, konstaterede at pakningen langs frontlågen var utæt så der kunne løbe vand ind foroven og ned i elektronikken, når den spulede.
Der havde åbenbart været et problem med pakningen i dette produkt fra en leverance sidste efterår, og en ny pakning og låsemekanisme blev monteret.
Selvfølgelig ærgerligt at have bokset med problemet med elektrikerbesøg etc før fejlen blev fundet, men problemet blev løst hurtigt og effektivt.

19. maj 2022

Hej Stoor-Hansen

Mange tak for den fine anmeldelse

ASKO

Køb ikke Gorenje Groups produkter

Vores snart to år gamle Asko XXL opvaskemaskine, som i dag står til 7.999 kr., havde brug for en kærlig hånd.

Skruen i det ene hængsel var en morgen sprunget/faldet/hoppet ud, hvilket min kone fandt ud af, da hun uvidende om fejlen åbnede opvaskemaskinen. Jeg valgte til at starte med ikke at forstyrre Gorenje Group, grundet en løs skrue, da jeg tænkte, at den nok bare skulle spændes lidt hårdere fast. Så jeg skruede skruen i og da opvaskemaskinen havde vasket færdigt og selvudløseren blev aktiveret, sprang skruen ud, hvorefter vi kontaktede Gorenje Group. De rekvirerede Jysk Hvidevare Teknik, som kom og satte en ny skrue i, mens vi var på arbejde (min nabo lukkede dem ind). Jeg havde forinden pillet to gummidutter af hængslerne for at reparatøren kunne se, at bl.a. hængslerne var beskadiget. Disse to gummidele lagde jeg på bordpladen over opvaskemaskinen.

Da jeg kom hjem fra arbejde, kunne jeg konstatere, at bl.a. hængslerne stadig var bøjede, samt at gummidutterne ikke var påsat og ikke længere var på køkkenbordet. Jeg skrev til Jysk Hvidevare Teknik og gjorde dem bekendt med de bøjede dele, samt at jeg havde placeret gummidutterne på bordpladen over opvaskemaskinen, men at de nu ikke længere var der. De fik ligeledes fremsendt en masse billeddokumentation.

Dagen efter skrev Jysk Hvidevare Tekniks sekretær følgende:
”Hej Sarmad. En del af problemet er at i har kørt med en defekt maskine, det skulle i ikke have gjort At de 2 gummidele mangler, Jamen i skulle have ladet dem ligge så teknikkerne kunne se dem. Det kan vel blive at i selv kommer til at betale for at få det ekstra lavet, men jeg sender sagen til ASKO og lader dem tage en vurdering på dette. Med venlig hilse / Best Regards *****”.

Nu skal jeg ikke bedømme en sekretær ud fra hendes skriftlige kundskaber, men i den mail hun besvarede, stod der netop, at gummidutterne lå på køkkenbordet over opvaskemaskinen.

Jeg modtog efterfølgende en mail fra Gorenje Group, hvori jeg kunne se at Jysk Hvidevare Tekniks sekretær havde videresendt vores korrespondance og tilføjet:
”Hej ****** (medarbejder fra Gorenje). Vil du lave en vurdering på denne. Jeg har vedhæftet vores service rapport”.

Medarbejderen fra Gorenje Group vedhæftede servicerapporten, som i øvrigt blot er en faktura med følgende reparationsbeskrivelse: ”MC efterse konst hængsel var løs Mont ny skruesæt er ok”.

Medarbejderen fra Gorenje Group skrev følgende i sin mail:

”Hej Sarmad. Har fået denne mail Hvis man oplever en defekt på sit produkt, skal man straks stoppe med at bruge produktet for at undgå en merskade Som jeg ser det her, tyder det på at efter i har meldt service på at skruen har været løst/faldet ud Har man fortsat benyttet opvaskeren, hvorpå bla. inder døren er blevet bukket. Dette er ikke dækket af reklamationsretten”.

Jeg skrev tilbage og forklarede det samme som nævnt indledningsvist i denne anmeldelse.

Medarbejderen fra Gorenje Group svarede følgende:
”En skrue der falder ud Kan ikke løsne sig og falde ud op en enkelt opvask Denne skrue har løsnet sig mere og mere Og dette har man også kunne mærke, når man åbner og lukker døren. Og det er vores vurdering at man ikke har valgt at stoppe med at bruge produktet Da den begyndte at blive, men først regerede da skruen faldt helt ud”

Herefter kontaktede jeg Power, hvor jeg har købt vaskemaskinen, samt andre hårde hvidevarer for 63.000 kr. Jeg videresendte al korrespondance og dokumentation. Power rygsvømmede og skrev blandt andet følgende: ”Jeg skal selvfølgelig beklage at du har været igennem dette, og derfor har jeg lavet et gavekort til dig på 300,- fra min side, som en undskyldning for dette”.

Jeg bad Power annullere deres gavekort og bad om at komme i kontakt med en chef. Power ringede tilbage dagen efter og chefen gentog utallige gange følgende sætning: ”Jeg hører, hvad du siger, men jeg kan ikke gøre noget”.

Min konklusion – køb intet som har med Gorenje Group at gøre. De render med dele fra dit produkt og beskylder dig for noget, du ikke har gjort.

Jeg går videre med sagen til Center for Klageløsning og finder vi ikke en løsning, hopper jeg selvfølgelig videre til Forbrugerklagenævnet. Denne anmeldelses bliver selvfølgelig copy/pasted ind hos Googles anmeldelser og både Power og Jysk Hvidevare Teknik modtager selvfølgelig også en hilsen på Trustpilot og Google.

I ønskes en dejlig dag!

Sarmad

3. januar 2022

Tak for din anmeldelse

Gorenje

Urimelig service - kunden har ikke ret

Vi har haft en rigtig dårlig oplevelse med Gorenje og deres service i forbindelse med køb af opvaskemaskine. Opvaskemaskinen er købt som en del af en samlet pakke igennem Designa (Designa har gjort ALT for os og kæmpet vores sag, de skal have STOR ros)

Det der sker er at vores opvaskemaskine 1 ikke tørre ordenligt og så kører vores bestikbakke dårligt.
Efter 5 servicebesøg og at være fra ens arbejde alt mellem 1 time og 5 timer for egen regning lykkedes det dem at skifte bestik bakken men beslutter at ombytte maskinen til en ASKO. I de 5 besøg er der 4 forskellige serviceteknikkere der flere gange ikke ved, hvad de skal, gør noget forskelligt, gør ikke tingene ordenligt så de skal komme igen, det er under alt kritik - hvorfor også at Gorenje (som også står for ASKO salg) bytter denne til ASKO maskine som er bedre i "kompensation", her tænker vi at det bliver bedre. Vi bliver klogere. Den maskine tørre heller ikke ordenligt og vi får derved 2 servicebesøg for denne, hvor efter vi nu retter henvendelse og siger vi gerne vil bede om økonomisk kompensation eller en Siemens maskine. Nu har de alligevel haft 7 forsøg til at udbedre.
Først skal lige siges at det andet besøg kommer serviceteknikeren ud og blot vil lave nogle indstillinger, men jeg havde efter dialog med centralen fået besked på at bundplade skulle skiftes - det siger jeg til serviceteknikeren som er uforstående men alligevel går ud og henter en bundplade - MEGET underligt.!
Nu er konklusionen fra Gorenje at opvaskemaskinen vasker som den skal!? Jeg har så mange billeder der også bliver sendt som viser det gør den IKKE.! Men nu har de besluttet at det gør den.

Tilbuddet fra Gorenje er ikke en ny bedre maskine af mærket Siemens vi ønskede men at de vil give den andel af køkkenets købspris som den oprindelige opvaskemaskine kostede, og ikke engang det som den opgraderede opvaskemaskine, hvilket er en pris vi absolut ikke vil kunne bare få noget tilsvarende til!? Totalt urimelig! Vi skulle iøvrigt og selv montere den osv..!

Det har været den dårligt oplevelse overhovedet at købe Gorenje produkter, de lytter ikke til deres kunder men ved meget bedre. Nu står vi med et nyt lækkert køkken men med en maskine der ikke gør sit arbejde ordentlig, oven i et langt opslidende forløb med 2 maskiner samt 7 service besøg og så ikke en krone i kompensation!!

Det er virkelig skuffende!! ØV

17. december 2021

Hej Michael

Vi vil altid blive bedre, så vi sætter pris på din feedback.

Gorenje

Ser bort for tekniske beviser - og opfinder kalk som ikke er der som fejl årsag

Din Hvidevareservice og deres tekniske samarbejdspartner Gorenje Group Nordic respekter ikke reklamationsretten.
De fornægter fysiske beviser.
De svare kun tilbage, at ”jeg(forbrugeren)” ikke har ret, på trods af jeg er uddannet som ingeniør netop inden for det område, hvor de påstår, at jeg ikke har ret. – De ser ikke på de beviser, der viser, at jeg har ret til reklamation i dette tilfælde.
Når jeg beder dem, om at tage fat i producenten (ASKO) for at få mine beviser bekræftet, så ignorere de disse mails.
Og til sidst (efter en del mail) skiver de, at hvis jeg havde accepteatrede selv at betale for reparation og udskiftning (af dele som ikke var kalket til- i stede for at klage og opretholde min reklamationsret), så kunne de måske forsat have set på min klage… (..Som om.. – for så havde jeg jo accepteret - og dermed ville jeg ikke have kunne klage over min manglende reklamationsret.)

Tænk på alle de personer, som egentlig har ret til deres reklamation, men hvor Gorenje Group Nordic og Hvidevareservice vælger at opfinde kalk, så forbrugeren ikke får udført deres reklamation, og så forbrugeren ovenikøbet kommer til at betale for udskiftning af dele som slet ikke er relevante at få udskiftet.

Mere specifikt er mit hændelses forløb således.
Jeg en ASKO vaskemaskine, hvor slangen til vandtilføringen inden i maskinen lige ved indløbet havde en 90 graders bøjning. Dette har gjort at slangen er blevet slidt indvendigt i dette knæk, og over tid revnede slangen i dette knæk - inden for reklamationsperioden.
Det er tydeligt at se, at vandet har slidt slangen indvendigt. Og det slid/kavitation, som er sket i slangen, er sket pga. turbulensen i vandet ved knækket på slangen. Og til sidst har slangen ikke kunne holde til vandtrykket ved vandindtag.
Måske kan materialet i slangen også være blevet svækket af, at slangen bliver varmet op til 70 til 90 grader et par gang om ugen, og derefter hurtigt afkølet, når der tages klod-vand ind til skylning af vasketøjet. Jeg skal dog ikke kunne sige, om disse temperatur udsvingene har en effekt eller ej. Ofte har dette en nedbrydende virkning på de fleste materialer.
Jeg reklamerede over denne revne i indløbsslangen, og har jeg nu flere gange fået som svar, at revnen nede ved indløbet skyldes kalk i brusepladen (den der giver vand til sæbeskålen) øverst på maskinen.
Dette var jeg ikke enig i. Jeg skulle dog betale for montøren, da han påstod at reklamationsretten ikke var gældende. Og så begyndte min klagesag.
Jeg påviste via. billeder, at der ikke var kalk i brusepladen, og at der var frit vand gennemløb gennem brusepladen, samt jeg prøvede at forklare, hvordan man kunne se, at slangen var slidt i bøjningen ved revnen -og vise det via billeder - og at det altså var tale om, at det nok var et design problem mht til at slangen var bukket, og at det var den bukkede slange, der var skyld i revnen. Og at revnen i indløbsslangen derfor ikke var opstået pga. ”ikke synligt” kalk i brusepladen. Til alt dette fik jeg flere gange svaret - at jeg tog fejl. Uden nogen form for uddybning. Uden at de kommenterede på alt det tekniske. Og uden at de viste billederne med fakta den mindste interesse.
Jeg fik svaret, at de tit så at indløbsslangen revnede nede ved indløbet pga kalk i brusepladen. Og jeg fik svar om, at i mit tilfælde var forklaringen ”at slangen var revnet pga. ”ikke synlig kalk” i brusepladen”.

Ikke synligt kalk i brusepladen – Hvordan kan det så forekomme?.. Det næste jeg skiver - er altså noget som ikke kan forekomme.. – men som åbenbart skulle være sket i mit tilfælde...
Vandet i brusepladen i mit tilfælde, må have haft den evne - ikke at løbe ned af mod dysserne, som er det nederste på brusepladen. Da man på billederne jeg har taget tydelig kan se, at der er fri passage ved dysserne. Derimod må vandet være blevet oppe i brusepladen, for at kunne blive til ”usynlig” kalkpropper. Dermed kan vandet i min maskine åbenbart undgår tyngdekraften - og så må vandet have tørret ind til kalkpropper, oppe i brusepladen, hvis det altså skulle kunne være blevet til ”ikke synlige propper” , og disse propper skulle så have medført tilstopning, som fik min slange til at revne nede ved vandindtaget. Disse usynlige kalkpropper har yderligere den egenskab, at de forsvinder, hvis man tager billeder eller vise at der fuld vand gennemstrømningen gennem brusepladen….Jeg har nemlig også flere billeder der vise fuld flow af vand gennem brusepladen - foruden billeder, som viser at der ikke er kalk i brusepladen.
Om ikke andet må man sige, at det er en god fidus med dette ”usynlige kalk” til at tjene penge på, og samtidig undgå reklamationsretten.
Specielt når de to firmaer, bare fortæller, dem der klager, at de ikke har ret – hvorefter i lukker sagen - Uanset mængden at både faglige og tekniske beviser, der viser at de tager fejl.

30. januar 2021

Hej Lissa

Tak for din tilbagemelding.

Ingen hjælp

Overtog i 2018 et nyrenoveret ikke beboet hus med en ny Gorenje opvasker som KUN har haft problemer.. 1 år efter skulle bestikskuffe skiftes (på reklamation), men lige da den rundede 2 år, begyndte den at brumme (meget højt) ved vandudskyldning, dryppe fra fronten, og låge til sæbe virkede ikke...
Skrev til Gorenje som virkede hjælpsomme til en start (de yder 4 års reklamation hvis man “tilmelder” sig deres elendige produktservice hvilket jeg ikke havde gjort).. De bad os bevise at det er samme opvasker der var i huset da vi købte huset.. Men til trods for kvittering med sælgers navn og serienummer på maskinen, salgsopstilling med sætning “Gorenje opvasker” og jeg har den skod maskine herhjemme, krævede de alligevel en installations kvittering fra VVS eller lignende.. Såningen hjælp.. KØB aldrig deres produkter, dyrt skrammel med en flok arrogante sælgertyper i deres serviceafdeling..-

23. januar 2021

Hej Casper

Gorenje

Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)