2,0

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Havde jeg kunne give 0 stjerner

Havde jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. 2 år og 1 mdr gammel stopper vores kogeplade fra Gorenje med at virke. Den melder hverken fejl eller noget - den går bare i sort.
Min mand er elektriker, så han kunne tjekke stikkontakt mm. - der er ikke noget at komme efter.
Men der er intet hjælp at hente fra Gorenje - omend man burde forvente at en kogeplade kan holde til en del flere år, end to!
Jeg køber aldrig nogensinde produkter fra Gorenje igen.

4. august 2025

Hold jer væk fra ovne fra Gorenje…

Hold jer væk fra ovne fra Gorenje specielt GOP73BG, den støjer ufattelig meget.

Har fået den ombytte og problemet er der også på den nye ovn.

Havde bestilt teknikker, men det har de afbestilt fordi jeg fik den første ovn ombyttet.

7. marts 2025

ringe…

Længe siden jeg har oplevet så ringe service.
Helt ny vaskemaskine som går i stykker inden for en måned. Elendig service hos supporten. Oplever ingen imødekommenhed hos telefonisk support, tværtimod. Super elendig oplevelse. Medarbejderen mener jeg bør bruge møntvask indtil de har tid til at kigge på maskinen. Hvem betaler for møntvasken og de 30 km jeg skal køre med tre børn for at få vasket tøj? Jeg har jo allerede betalt for en ny vaskemaskine, ikke med forventning om at betale ekstra for at få vasket tøj....

5. april 2024

Dårligt produkt og service

Blev overtalt til at købe en opvaskemaskine fra Asko Vølund.
Maskinen kostede over 10.000 kr.
Efter 2 mdr’s brug, vaskede den ikke vores service rent. Vi forsøgte forskellige programmer på maskinen, uden held. Maskinen lignede en, der var gammel og den var møgbeskidt i bunden indvendig. Vi tilkaldte service og og sikke en oplevelse. Først spurgte han ind til hvilken sæbe vi brugte- da vi forklarede, at vi sæben var fra Asko vølund og lavet til maskinen, angav teknikeren, at vi måtte have maskinen ikke var koblet til på korrekt vis. Selv om han blev forklaret at en autoriseret var bestilt og havde udført installationen, fastholdt han, at fejlen skyldes installationen.
Det gjorde ingen forskel for hvordan maskinen vaskede og service måtte tilkaldes endnu engang.
Det første der blev spurgt ind til var (igen) brug af sæbe. Som tidligere oplyste vi, at det var sæbe fra producenten. Nu fik vi så at vide af service-manden, at det da nok var derfor maskinen ikke vaskede rent. Han oplyste, at vi bare skulle købe billige tabs i Lidl, de var langt bedre end sæben fra Asko-Vølund. Dette undrede vi os højlydt over og angav, at årsagen til køb af den “smarte” maskine, netop var at den selv skulle kunne regulere indtag af flydende maskinsæbe…da, han godt kunne se, at maskinen ikke rengjorde vores service og så meget gammel og beskidt ud indvendig, angav han, at maskinen ikke var sat op korrekt. Igen måtte vi informere om, at en autoriseret havde sørget for installationen. Så angav han at det måtte være vores vand. Han bad om en manual,da han ikke vidste hvordan man indstillede det..? han blev oplyst at vi var trætte af af have købt denne maskine og ikke var tilfreds med kvaliteten. Hertil svarede han, at nogle gange er man heldig, andre gange ikke… seriøst?! Hvis man tager over 10.000 for en opvaskemaskine, forventer vi, at kvaliteten ikke beror på held. Et brand med respekt for sig selv, vil have at tingene fungerer og at kunden er tilfreds.
Fik jeg nævnt, at vi IGEN har skrevet til service. Maskinen virker ikke. Har aldrig gjort det og vi tror ikke på, at den kommer til det.
Tilbage sidder vi og ønsker maskinen byttet, men ingen vil tage ansvar.
Aldrig har jeg følt mig så snydt..!
Ingen anbefaling herfra. Tværtimod

OPDATERING
Jeg har løbende været i kontakt med kundeservice.
De beklager. Maskinen er lavet - endnu en gang- og de kan ikke gøre mere.
Vi stoler ikke på at dette produkt virker og føler os virkelig snydt.
Som et plaster på såret, er vi tilbudt sæbe til maskinen. Det sæbe,som skal bruges i et automatisk system, som vi er oplyst af fagfolk (tilknyttet ASKO) ikke fungerer…?
Så ingen hjælp at hente- beklageligvis…
Jeg kan desværre ikke vedhæfte billede. På min profil, har jeg sat billede af vores krus - EFTER at de er vasket op i maskinen.
Vi synes at billedet taler sit tydelige sprog i denne sag…

2. november 2023

Jeg troede, jeg havde købt kvalitet.....

Jeg har købt en opvaskemaskine til næsten 7000kr for 2,5 år siden. Nu kan den ikke tænde mere. Jeg har haft en tekniker på besøg i dag og han siger, det er "styringen" og nogle gange går det bare i stykker. Nej, det gør det ikke bare, når jeg har fået at vide, at netop denne maskine kan holde i op til 7 år og at jeg har købt en kvalitetsopvaskemaskine i stedet for en billigere udgave, der netop kun er produceret til at holde 2-3 år. Jeg kommer aldrig til at købe Asko/Gorenje mere. Jeg ville egentlig slet ikke give nogen stjerner, for det er slet ikke nogen stjerner værd.

3. februar 2021

MEGET dårlig kundeservice.

MEGET dårlig kundeservice.

Har en dyr opvaskemaskine fra ASKO (som jeg har været glad for), som efter 3½ år ikke længere virker.

Jeg går på internettet og finder ud af, at ASKO har en A5 quality service, for reservedele.
Kontakter ASKO om dette, via deres hjemmeside, og da jeg efter 24 timer ikke har hørt fra dem, ringer jeg til et andet firma der reparerer opvaskemaskiner, De afhenter maskinen og konstaterer at spulearms motoren er i stykker.

Efter følgende får jeg svar fra ASKO, at det er en reklamations berettiget fejl........ MEN De vil ikke "erstatte" motoren, da De ikke "sammenarbejder" med det firma, jeg har haft ringet til..........

27. februar 2020

Gorenje komfur

Har købt et Gorenje komfur. Er super tilfreds med handlen og købet. Hurtig og nem levering 100% som aftalt. Meget fleksibelt og søde, servicemindede folk hele vejen igennem. Komfuret er lækkert og har mange super brugbare funktioner. Lækkert design. Kan kun anbefale at købe hos Gorenje.

9. august 2019

Magen til dårlig service skal man lede…

Magen til dårlig service skal man lede længe efter. Har købt en dyr Asko opvaskemaskine. 6 mdr efter begynder den at gå i stykker. Og der er ingen hjælp at hente. De sender en montør efter en uge og nu igen 14 dage senere venter vi stadig på reservedele. Der sker intet. Svindel firma og elendige produkter

30. oktober 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto