PAS PÅ DE HOLDER PÅ DINE PENGE
Pas på de holder på dine penge. Den 8 okt. startede jeg med at laver en udbetaling på 200 0g 600 euro, på kreditkort ,den 17 okt. sagde en kundemedarbejder at det gik hurtigere hvis jeg lavede betalingen om til bankoverførsel så det gjorde jeg. Efterfølgende fik jeg så at vide at der går noget tid når det er store beløb , så jeg gik ind og hævede 2 gange 300 euro og brugte de resterende 200. Den 12 nov. fik jeg 300 euro udbetalt og fik at vide at de andre er under behandling og at det går efter først til møllen princippet . ( jeg lavede udbetalingerne samme tid) jeg retter henvendelse meget ofte og gang på gang får jeg at vide at pengene er snart på vej. Det er i morgen 40 DAGE siden at jeg henvendte mig første gang. Når jeg så har skrevet herinde skriver de at jeg skal skrive til dem og at de vil sørge for at jeg får mine penge hurtigst. Jeg har ellers haft et godt forløb tidligere med dem hvor pengene faldt med det samme. Så jeg er lidt uforstående og er ved at tro at det er fub og svindel. Så min anbefaling er hold jer væk, hvis i ønsker gevinster her og nu. Jeg forstår ikke al det bøvl.
ENDELIG efter 40 dage lykkedes det mig at få mine penge.

Besvarelse fra Goodman Casino