Bestilte svanen! Modtog den efter 6 uger, men den var gennem hullet i ryggen! Jeg kontaktede goodfurn, de hentede den ødelagte og ville sende en ny! Nu der gået 5 uger, goodfurn er blevet “hacket” og... Se mere
Goodfurn
Købte 3 meget fine replica stole og 3 fine replica lamper. Hurtig og “næsten” gratis levering. De to lamper var gode kopier, som svarede til det annoncerede, men den tredje havde ikke mål og udsee... Se mere
Havde bestilt nogle stole men efter de havde trukket penge meddeler de at de ikke er på lager og ventetiden er 10 uger. Men super hurtig tilbage betaling og melding om (en uge efter) at de kan have s... Se mere
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering der tog 5 dage fra bestilling (lørdag) til levering torsdag. Havde et spørgsmål der blev besvaret pr. mail i løbet af 15 min. Var en smule betænkelig ved... Se mere
Andre kiggede også på
God kvalitet og god service!
Rigtig fin kvalitet! Hurtig kundeservice og der gik 8 dage fra bestilling til levering inkl. Helligdage. Alt i alt en rigtig god og tryg oplevelse.
Fin service - men dårlig betalingsmuligheder
Fin service og hurtig levering. Dog skal man huske at man kun kan lave udenlandsk overførelse (selvom de i lang tid har påstået, at de lige om lidt får et andet system), hvilket koster flere hundrede kroner i gebyr fra egen bank side.
meget tilfreds
Rigtig fin gyngestol, som virker som god kvalitet og super god service da jeg var I tvivl, skrev de hurtigt tilbage.
Virkelig god oplevelse
Jeg har kun haft gode oplevelser med Goodfurn.
Virkelig god service hele vejen igennem.
Så kan varmt anbefale at handle hos Goodfurn
Super god og hurtig service
Nem og overskuelig hjemmeside. God service og hurtig levering, og et produkt som er meget tilfredsstillende. Bestilte en Eames gyngestol som er super fin. Det eneste minus er lidt problemer med Visa betaling, som ikke er helt oppe at køre.
Hurtig levering og fine møbler
Bestilte 9 Eames stole og 1 lampe - og det hele blev leveret hurtigt. Eames-stolene er ikke til at skelne fra de originale.
Fantastisk service
Jeg kan kun på det varmeste anbefale GoodFurn, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Der gik mindre end 1 uge, og jeg havde mine stole. I rigtig fin orden:) der var en en fejl på den ene af stolene, og jeg kom straks i kontakt med deres kundeservice via deres livechat service, ( klokken var sent på aftenen ) og problemet var straks løst. Alt i alt, gode produkter, og super service. Prøv de tog i vil ikke fortryde.
Vældig tilfreds
Med is i maven prøvede jeg at bestille to stole uden at forstå et ord tysk eller sikker på om jeg ville se nogle stole, men efter en lille uge kom de, og synes de er ret flotte.
Kvalitet
Jeg er yderst tilfreds både med leverings tiden på 2 uger og selve møblerne ligner de originale og er af super god kvalitet 👍