Goodfurn

Bestilte svanen! Modtog den efter 6 uger, men den var gennem hullet i ryggen! Jeg kontaktede goodfurn, de hentede den ødelagte og ville sende en ny! Nu der gået 5 uger, goodfurn er blevet “hacket” og... Se mere

Købte 3 meget fine replica stole og 3 fine replica lamper. Hurtig og “næsten” gratis levering. De to lamper var gode kopier, som svarede til det annoncerede, men den tredje havde ikke mål og udsee... Se mere

Havde bestilt nogle stole men efter de havde trukket penge meddeler de at de ikke er på lager og ventetiden er 10 uger. Men super hurtig tilbage betaling og melding om (en uge efter) at de kan have s... Se mere

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Leveret indenfor 1 uge. Stole meget fine, men stole har presset meget hårdt ned i papkasse, så stålben er blevet lidt skæve og strittede ud af papkassen ved modtagelse.

7. november 2015

Yderst anbefalelsesværdig

Bestilte fire Eames Style stole som blev leveret forholdsvist hurtigt i forhold til at de blev sendt fra England, og kvaliteten levede helt op til mine forventninger. Desværre var der skader på et sæt af benene, og da jeg gjorde Goodfurn opmærksom på dette fik jeg tilbudt valget imellem et sæt nye ben eller en mindre refundering. Super god service, kan anbefale alle at handle hos Goodfurn. :-)

26. oktober 2015

Hurtig og fejlfri bestilling

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering der tog 5 dage fra bestilling (lørdag) til levering torsdag. Havde et spørgsmål der blev besvaret pr. mail i løbet af 15 min. Var en smule betænkelig ved at bestille via engelsk hjemmeside, da vi ikke havde prøvet den før, men tvivl blev gjort til skamme. Kan udfra vores erfaring anbefale denne hjemmeside.

24. oktober 2015

Perfekt

Ingen problemer, nemt, hurtigt - ca. en uge fra bestilling til levering - og umiddelbart god kvalitet

24. oktober 2015

Lang leveringstid.

Har ikke hørt fra firmaet endnu selvom vi nu er gået ind i fjerde uge, og leveringstiden sagde 14-21 dage. Får kun fat i en telefonsvarer. Ret bekymrende.
Har netop modtaget et opkald og en acceptabel forklaring på forsinkelsen. Dejligt med noget info, selvom den burde være kommet tidligere.

20. oktober 2015

Tak til Goodfurn

Det har været en fornøjelse af handle med Goodfurn. Varen leveret og rigtig flot. Det tog dog ca. 14 dage med leveringen, men kommunikationen undervejs var helt i top.

15. oktober 2015

Ufatteligt skuffet over dårlig kommunikation og manglende levering af vare.

Efter at have læst mange fine anmeldelser her på trustpilot, besluttede jeg mig for at bestille fire Bertoia stole.

Jeg så frem til levering, som jo iflg. hjemmesiden skulle være ganske hurtig. De trak pengene på min konto allerede dagen efter betaling, men jeg fik ingen mail - som lovet - om at mine stole var blevet afsendt. Halvanden uge efter kontaktede jeg goodfurn for at høre, om der var sket en fejl. De undskyldte sig på mail om, at de havde sendt en mail ud, men den måtte desværre være gået tabt og at mine stole ville blive sendt indenfor en uge eller to. Jeg ventede tålmodigt, da sådan noget jo kan ske, men hørte ikke mere. Igen skulle jeg selv kontakte firmaet for at høre, hvad der skete med min ordre og igen fik jeg beskeden om, at de havde sendt en mail ud, og min ordre ville blive sendt ud indenfor en uge eller to og at jeg ville høre nærmere. Dette er nu sket tre gange med de samme undskyldninger og selvom jeg har foreslået dem, at de skulle ændre status på stolene på hjemmeside til ikke på lager, så sker der intet.

Goodfurn har været ivrig nok efter at hæve mine penge, men har altså ikke leveret nogen varer samtidig med at de ikke har holdt mig opdateret på noget tidspunkt i denne proces. Virkelig dårlig oplevelse!

UPDATE:
Firmaet har ikke blot anmeldt denne anmeldelse til trustpilot for at de ikke har nogen oplysninger om mig som kunde, men de har simpelthen også sendt en venlig trussel om sagsanlæg, hvis jeg ikke fjerner min 1-stjerne anmeldelse.
Det er virkelig kedeligt og ubehageligt at få sådan en trussel, når jeg er oprigtigt mener, at jeg servicen er har været på et absolut 0-punkt. Firmaet har d.d. stadig mine penge, selvom jeg har bedt om at få min ordre annulleret. De reklamerer stadigvæk med, at de har stolene på lager og klar til leveringen indenfor 2-5 hverdage, hvilket er misledende for eventuelle nye kunder.

9. oktober 2015

Perfekt

Bestilte en stol til min datter en fredag, og om onsdagen kom den med PostDanmark. Kunne helt sikkert finde på at bestilte fra goodfurn igen

3. september 2015

Som det skal være!

Bestiller en stol søndag - overførte penge mandag, som de modtog tirsdag. Varen sendt samme dag, modtaget fredag. Super godt!

11. august 2015

Hurtig og upåklagelig levering - men ingen VISA-betaling

Jeg bestilte en stol hos Goodfurn og fik den leveret i Danmark knap en uge senere. Hurtig og fejlfri ekspedition, og stolen er af rigtig fin kvalitet.

Eneste minus er, at Goodfurn i snart lang tid har oplyst, at betaling med kreditkort kommer til at virke "om to uger", hvilket det stadig ikke gør. Der tilbydes derfor kun betaling med bankoverførsel, hvilket både er mindre sikkert og udløser et bankgebyr. Jeg fik dog mulighed for at vælge køb med faktura og betaling efter levering, og det opvejede risikoen. Men få nu styr på den VISA-betaling. Vi er i 2015, Goodfurn!

31. juli 2015
Goodfurn-logo

Besvarelse fra Goodfurn

Hello,

Creditcard Payment is already possible.

Regards your Goodfurn Team

fine stole

Irriterende man kun kan betale med bankoverførsel, selvom de fortsat siger man kan bruge Visa, og bliver ved med at sige det kommer til at virke snart. De var heller ikke for kvikke til at svare på kritiske mails.
Tog chancen. Levering til døren, fine stole, nemme at samle, blev leveret 10 dage efter betaling.

Alt i alt ville jeg bestille hos dem igen, da priserne er favorable og varerne gode.

13. juli 2015

Bestilling af 6 spisebords stole

Det var en god oplevelse - let at bruge internet-siden - indtil vi kom til mulighed for betaling. Det viste sig, at det ikke var muligt på nuværende og måske først om ca. 2 uger at bruge muligheden for direkte betaling via Visa kort. Dette var ikke tilfredsstillende, hvorefter vi annullerede ordren . Vi vender tilbage senere og gør forsøget.

29. juni 2015