Til trods for længere leveringstid end annonceret fik vi ordren leveret til døren. Rigtig fint produkt, god kvalitet og nemt at samle. Lang leveringstid er ok for for kvallitet, hvis bare de... Se mere
Bestilte varer 1/12, pengene trukket samme dag, men har intet hørt omkring levering. Der er ingen svar på mails, og ingen der svarer telefonen. Simpelthen ikke godt nok, begynder at frygte om varen... Se mere
Hermed fire stjerner for et godt produkt og god og venlig kundeservice. Obs på at pengene bliver trukket hurtigt, men ingen grund til bekymring. Trods lang levering kom vores fine klatrestativ og vi h... Se mere
Lang leveringstid trods de skriver levering til DK 2-5 dage, så kom ikke til tiden. Derudover er indholdet ikke pakket forsvarligt ind. Vi modtog en ødelagt kasse med flere manglende dele (disse... Se mere
Goodevas® – the official US store of Montessori toys manufacturer
30 N Gould St Ste R , 82801, Sheridan, USA
Svarer typisk inden for 24 timer
Vi købte en "Swedish Wall" med ekstra udstyr.
Det er et virkeligt godt produkt, og er er meget rart at røre ved. Det er super nemt at samle, selvom det så lidt uoverskueligt ud i starten.
Vores dreng elsker den, så forældrene er glade.
Vi ventede dog ca. en lille måned på at modtage det, men vi købte også i løbet af Black Week. Så det er jo forståeligt, at de havde svært ved, at møde efterspørgslen. Jeg fik dog fint svar på min henvendelse.
Vi køber gerne fra dem igen.

Besvarelse fra Goodevas
Bestilte 7. dec. og legestativet ankom i går. Vi har dog ikke nået at hente det på posthuset endnu. Leveringstiden blev overholdt, blot til beroligelse af mange der har skrevet her de sidste dage, så er der også gode historier. Vi glæder os til at tage det i brug! Et minus var dog, at jeg først modtog tracking oplysninger idag, efter at have skrevet til kundeservice igår.

Besvarelse fra Goodevas
Jeg har bestilt en julegave den 2 dec 2023 og pengene blev trukket med det samme. 5-9 dags levering holder ikke. Har dog fået kontakt med firmaet men de kunne ikke give en tidshorisont på hvornår varen bliver leveret.

Besvarelse fra Goodevas
God kvalitet , vi er rigtig glade með vores nye 4in1 klatre stativ. På trods af forsinkelse.

Om ordre nr. 28971
Jeg bestilte et stort klatrestativ den 25. november 2023. I beskæftigelsen er angivet 3-5 dages levering samt, at Goodevas kontakter mig, når pakken er afsendt.
Jeg har endnu ikke modtaget min pakke, og jeg har intet hørt om, at pakken skulle være afsendt.
Goodevas kontakter mig den 1. december og oplyser, at forsendelsen er forsinket grundet problemer med strække ved den Ukrainske-Polske grænse.
Goodevas besvarer min henvendelse den 7. december, hvor de oplyser, at vil forsøge at få min pakke frem før jul.
Goodevas har siden da ikke besvaret min henvendelse, og jeg har ingen idé, om min pakke kommer frem til jul, eller om jeg skal købe "nød-julegaver".
Firmaet får 2 stjerner, da de trods alt har kontaktet mig to gange.
Redigeret:
Jeg har fortsat intet hørt fra Goodevas trods jeg har kontaktet firmaet over chat, mail og telefon.
1 stjerne fra mig.
Opdatering den 25. december:
Jeg har fortsat intet hørt fra Goodevas, og de besvarer hverken opkald, e-mail eller sociale medier.
Pengene blev trukket kort efter jeg havde bestilt.
..så børnenes julegave kom ikke, og jeg blev derfor nødt til at købe nye gaver.
Opdatering den 6. januar 2024:
Goodevas kontaktede mig den 28. december og oplyste, at jeg ville modtage min forsendelse den første uge i januar, og at jeg forinden ville modtage en ny mail med detaljer om leveringen. Behøver jeg at sige, at jeg INTET har modtaget?
Jeg har dog modtaget en mail, hvor jeg kan vurdere klatrestativet og en rabatkode på 15% til min næste ordre.
Goodevas besvarer igen ikke mine mails.
Opdatering den 8. januar 2024:
Jeg har fået telefonisk kontakt til deres kundeservice. De oplyser mig om, at pakken burde være leveret den 18. december 2023 af PostNord.
Jeg kontakter PostNord, der oplyser om, at Goodevas' oplysninger om levering er korrekt, og de sender mig et billede af huset, hvor de har leveret pakken til - dog er det ikke mit hus. PostNord oplys er, at de har begået en fejl, men at de ikke kan hjælpe mig yderligere.
Jeg kontakter igen Goodevas, som oplyser om, at de naturligvis sender mig et nyt produkt.
Så nu håber jeg virkelig, at PostNord formår at leverer og at produktet er godt.
Endelig opdatering den 18. januar:
Jeg modtog pakken den 11. januar.
Virkelig god kvalitet og utrolig god samlevejledning.
..jeg ville gerne give 5 stjerner for produktet, men deres kundeservice har gennem december ikke fungeret, ligesom de ikke har sendt mig oplyser om, at de har afsendt pakken.

Besvarelse fra Goodevas
Vi har ikke modtaget vores ordre vi bestilte den d. 24/11-23 og i ordrebekræftelsen står der levering 3-5 hverdage og vi er ikke informeret om forsinkelsen eller ændring af levering eller andet, vi får ikke svar på den mail der er afsendt med efterspørgsel på hvor vores vare bliver af. pengene blev trukket d. 27/11-23.
varen kom den 2 januar, også efter lidt tid, prøver de at presse mig til at lave en bedere anmeldelse og give dem 4 stjerner og det får de ikke når de trækker pengene og alt det og ikke har sendt det.
Men deres vare er mega gode og hvis der var bedere service ville jeg gerne købe igen der derfor får de 3 og ikke en stjerne

Opdateret:
Efter første bestilling som blev meget forsinket grundet leveringsproblemer, prøver vi nu igen. Vi fik vores penge retur og har nu har en god dialog med goodevas og bestilt et nyt sæt - som vi venter på skal ankomme om 8-10 arbejdsdage

Besvarelse fra Goodevas
Føler mig lidt nødsaget til at kontakte jer herigennem, da jeg efter 11 dage stadig ikke har modtaget min ordre eller hørt fra jer trods flere forsøg på at få kontakt.
I har desuden trukket alle pengene.
Ærgerligt da jeg forventede rigtig god service grundet de tidligere gode anmeldelser..
Helt ok at være forsinkede, men så må man tage kontakt til kunden.
Håber ikke vi er taget ved næsen.
Ordrenummer: 27813
Opdatering:
Pludselig kom der hul igennem til kundeservice (via min anmeldelse på trustpilot). De undskyldte forsinkelsen som skyldtes fragtproblemer. Jeg har nu modtaget varen. Godt tre uger forsinket. Men den er af super kvalitet.
Jeg har derfor ændret min anmeldelse, da det eneste negative jeg har at sige er at jeg havde forventet de havde kontaktet mig direkte og ikke omvendt, så snart de kunne se at leveringstiden ikke var 3-5 dage som først lovet. Det nåede at gøre mig nervøs for at være blevet snydt, hvilket heldigvis ikke var tilfældet.
Mine unger glæder sig til mange timers leg nu :-)

Besvarelse fra Goodevas
Ja for djævlens!! Det er dælme godt nok en rar produkt! Den er ynglet helt pjattet med at hive frem og kravle på. Så fuld plade fra min vinkel👍🏼