Til trods for længere leveringstid end annonceret fik vi ordren leveret til døren. Rigtig fint produkt, god kvalitet og nemt at samle. Lang leveringstid er ok for for kvallitet, hvis bare de... Se mere
Bestilte varer 1/12, pengene trukket samme dag, men har intet hørt omkring levering. Der er ingen svar på mails, og ingen der svarer telefonen. Simpelthen ikke godt nok, begynder at frygte om varen... Se mere
Lang leveringstid trods de skriver levering til DK 2-5 dage, så kom ikke til tiden. Derudover er indholdet ikke pakket forsvarligt ind. Vi modtog en ødelagt kasse med flere manglende dele (disse... Se mere
Goodevas® – the official US store of Montessori toys manufacturer
30 N Gould St Ste R , 82801, Sheridan, USA
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg har bestilt et klatrestativsæt hvor pengene blev trukket med det samme, men har ikke fået besked på at varen er afsendt, nu en uge efter.
ORDRE #58754.
Opdatering: efter jeg har skrevet min anmeldelse tog Goodevas hurtig kontakt til mig og undskyldte mange gange. De fik sendt min pakke hurtigt og jeg har i dag fået den!
Tak for hjælpen!

Besvarelse fra Goodevas
Skrev først en dårlig anmeldelse omkring at man intet svar fik fra dem, men jeg fik hurtigt svar på Messenger og mail efterfølgende. Mine ting blev sendt og modtog dem i fredags.
Tusind tak for god behandling. Jeg skal allerede bestille hos dem igen, da kvaliteten er virkelig god.

Besvarelse fra Goodevas
Jeg bestilte den 2/12 et 6 i-1 sæt til min søn i julegave. Pengene er trukket med det samme men jeg har fortsat ikke modtaget og pakken ser heller ikke ud til at være sendt. Jeg har skrevet til kundeservice af to omgange, men intet hørt.
Jeg har nu fået svar og pakken er sendt afsted. Jeg ser frem til at modtage mit produkt og har fået en rabatkode som undskyldning for ventetiden. En opdatering på forsinket levering undervejs havde været rart - så har vi alle forståelse for juletravlhed :)

Ordrernr.58631
Bestilt 6.12.24. Pengene trukket.
Ift. lovning på leveringstid, skulle jeg have modtaget min bestilling.
Æv, håber den når frem til Jul og at det ikke er et scamfirma!
Jeg har nu fået min ordre og 10 % rabat.
Men sættet stinker af lim, terpentin, olie så det er fuldstændig udelukket at et barn kan lege med det.
21.2.25.
Goodevas anbefalede at sættet skulle stå i en garage, for at blive luftet i 3-5 dage.
Det fjernede lugten og legestativet er flittigt i brug.
Jeg ændrer ikke på den ene stjerne, alene af den grund at Goodevas stadig lover samme korte leveringstid, og det tror jeg ikke på.
Produktet er godt, når det er leveret og holdt op med at lugte.

Besvarelse fra Goodevas
Bestilte den 11/12 et 5i1 sæt til min søn i julegave. Da jeg bestilte var der kun gode anmeldelser, men dagene efter kom der en masse dårlige om at pengene var trukket, men varerne ikke afsendt.
Jeg skrev til dem og de beklagede meget og kunne fortælle hvornår mine blev afsendt - senest den 18.12
Vi modtog varerne den 20.12 og er meget tilfredse med dem! Rigtig fin kvalitet til pengene.
Så bestil med ro maven, men vær obs på at der kan være længere leveringstid, især omkring jul.

Besvarelse fra Goodevas
De trækker pengene med det samme du bestiller - uden at du får ordren afsendt!
Jeg har bestilt et "5-i-1 Montessori-klatrestativsæt", som jeg har glædet mig til at skulle give - men det kommer ikke, Goodevas tager bare dine penge!
Med det samme jeg betaler trækker de pengene, uden at der sker en handling omrking at forsendelsen påbegynder!
På hjemmesiden stå der "In stock, ready to ship" - og her 8 dage efter de har trukket beløbet er der fortsat ikke sket noget!
Ordre #58053

Besvarelse fra Goodevas
Opdatering: Pakken blev sendt og modtaget i ret tid ift. hvornår den skulle bruges. Det ændrer dog ikke på faktummet at de først var til at komme i kontakt med efter jeg havde skrevet et negativt review på trustpilot.
Pengene er trukket, men ingen pakke er afsendt.
Der står på hjemmesiden at man skal forvente en leveringstid på 3-7 dage til Danmark. Jeg bestilte pakken d. 2/12 og jeg har stadigvæk intet hørt. De svarer ikke på deres beskeder, hverken på chat eller mail.
Det er en barnedåbsgave, der senest skal komme d. 20/12. Krydser fingre for at jeg ikke er blevet snydt for så stort et beløb.

Besvarelse fra Goodevas
Jeg har bestilt en julegave til min søn fra goodevas d. 22/11. Pengene er trukket, har ikke fået leveret min pakke og der er absolut ingen kommunikation fra dem, selvom jeg har sendt flere mails afsted.
Man kan kun krydse fingre for at hans julegave kommer inden d. 24/12 og at vi ikke er blevet snydt for 1400kr. Da vi ingen svar eller tilbagemeldinger får fra vores mail.
Jeg fik kort tid en mail fra dem, da jeg havde skrevet en anmeldelse.
Derefter gik der ikke mange dage før jeg havde fået min pakke leveret.
De er søde og samarbejdende, når man får kontakt.
Deres produkter er så fine og er af god kvalitet.

Besvarelse fra Goodevas
Pengene blev trukket inden afsendelse som skabte en del bekymring for, om produktet nogensinde ville komme, da der ingen oplysninger om forventet forsendelse var. Jeg blev derfor bange for, at jeg var blevet snydt. Hvis bare pengene ikke var trukket havde jeg været mere rolig omkring at det alene var en forsinkelse, der var tale om. Så informeringen skal være bedre, hvis der er forsinkelse.
Jeg skrev til kundeservice som svarede på hver henvendelse jeg havde. Jeg har også fået refunderet en del af beløbet for det besvær og forsinkelse der var.
Jeg bestilte produkterne 23/11-24 og pakke 2/2 ankom omkring den 13/12-24.
Vi har købt 4-i-1 klatrestativ, som vi er rigtig glade for.

Besvarelse fra Goodevas
Varer bestilt med bekræftelse 17. november. 27 november modtaget email med afsendelses-bekræftelse, dog ingen tracking nummer. Samme dag kommer automatiseret forsinkelsesemail med tilbud om kompensation, udelukkende ting, der allerede er inkluderet i det, jeg allerede har bestilt eller rabatkode til fremtidige køb.
Stadig ikke hørt mere d.d. ej heller modtaget varer.

Besvarelse fra Goodevas
Vi savner lidt tracking oplysninger da vi kun er informeret om at varen er sendt afsted den 26 november. Vi venter stadig og håber at varen når at komme inden 24 december.

Besvarelse fra Goodevas
Hvor ville jeg ønske de gad svare på deres mails angående levering. Altid noget man kan læse i andre også venter længe på jeres produkter, så er der da et lille håb for at ungernes julegave kommer.
Ordrenr. 48920
Kom igen Goodevas.

Besvarelse fra Goodevas
Super godt produkt! God kvalitet til prisen, hurtig levering og en ekstra gave med i pakken. Jeg er meget tilfreds!

Besvarelse fra Goodevas
God service og hurtig besvarelse af spørgsmål, så rigtig god kundeoplevelse. Gode kvalitetsvare og mine børnebørn elsket at udfordre deres klatreoplevelser i deres 5 i 1.

Besvarelse fra Goodevas
God service, hurtig levering og god kvalitet til prisen

Besvarelse fra Goodevas
Bestilte et 4-i-1 Montessori klatrestativ sæt og modtog det allerede med posten 4 dage senere. God kvalitet og fine samlevejledninger. Alt i fineste orden.

Besvarelse fra Goodevas
Modtog klatrevæg og tegnebord inden for en uge efter bestilling. Er virkelig tilfreds med kvaliteten og kan næsten ikke forstå at man kan få så fede produkter til den pris. Vi bor "desværre" i lejlighed, så vi har ikke så meget plads, ellers havde jeg nok købt flere ting.

Besvarelse fra Goodevas
Jeg var noget skeptisk efter reviews herfra.
Men jeg må indse mine bekymringer blev gjort til skamme.
Det kom efter 4 dage, og det er MEGA fedt!
Forholdsvis nemt at samle, og vores 1 årige er kæmpe fan! Og jeg er sikker på han bliver større og større fan for hver dag.
Der var endda en gratis gave med i pakken 😍

Besvarelse fra Goodevas
Rigtigt fin legeplads og godt robust. Tog 5 hverdage at ankomme. Dog havde de glemt at oplyse om at pakken var afsendt.
Manuel syntes jeg faktisk var ret forvirrende. Måske jeg bare har mor hjerne, men måtte skille tingene ad op til flere gange fordi de var samlet forkert.
Men alt i alt hver en krone værd!
Du kan trygt handle derfra

Besvarelse fra Goodevas
Hermed fire stjerner for et godt produkt og god og venlig kundeservice. Obs på at pengene bliver trukket hurtigt, men ingen grund til bekymring. Trods lang levering kom vores fine klatrestativ og vi har en meget lykkelig pige. Tænker at den lange levering skyldes sæsonen. Det kunne Goodevas dog godt informere om allerede ved bestilling. Vi blev glade for at erfare, at man ved køb af Goodevas produkt støtter lavindkomst familier og børn på børnehjem.