GoMundo Anmeldelser

3,6

Tak til GoMundo for at sætte rammerne for en skøn Venedig-getaway. Det var nemt og hurtigt at booke fly + hotel. Hotellet, som GoMundo havde fundet til os, var superfint, rent og havde et utroligt ser... Se mere

Jeg forstår ikke alle de utilfredse meninger omkring GoMundo. Købte en Sweetdeal med GoMundo som arrangør - en såkaldt Mysteri Tour, hvor man 14 dage før ville få oplyst et af seks forskellige feriemå... Se mere

Allerførst skal det bemærkes, at vi havde FN rigtig god tur og de ting som kan kritiseres hører under før-rejsen. Det starter med, vi efter at have betalt til Sweatdeal, får en opkrævning fra Gomund... Se mere

1. Rejsearrangør

Altijd de beste aanbiedingen voor stedentrips, zonvakanties en fly&drives.

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rejste til Nord Cypern i starten af…

Rejste til Nord Cypern i starten af april 2018 med min kone. Overordnet må vi konkluderer efterfølgende, at det var en fin oplevelse. Dig bør MoMundu sætte ind på deres informations niveau, så man ikke som vi bliver nødt til at ringe flere gange for at få rettet og forstå deres rejseinformation. Men som sagt , alt gik glat og fejlfrit og vi vil gerne rejse med GoMund en anden gang. Lige som vi også vil anbefale firmaet til andre, specielt hjvis rejseinformationerne bliver skarpere.

25. april 2018

Køb trykt hos dette Rejse selskab der…

Køb trykt hos dette Rejse selskab der er ingen risiko det er kun en egens fejl
Jeg har lige købt en rejse fra dem og det hele gik smertefrit. hvis der er nogen der vil købe rejser fra dem hjælper jeg gerne dem med at formidle rejsen
Det er let når man bare ved hvordan man gør det bedst for alle parter
så bare skriv til mig eller ring til mig på 40951783

10. marts 2018

Køb ALDRIG hos dette firma

Køb ALDRIG hos dette firma. Vi har købt en rejse hos dem, fik rejsedokumenterne og hører så intet yderligere fra dem. Afrejsetidspunktet er blevet ændret efter købet - vi bliver ikke informeret, kan ikke slå flynummeret op, og har ingen mulighed for at undersøge noget selv. Vi sidder tilbage og er ikke kommet afsted på vores længe ventede ferie pga ændret flyvetid. Ferien er købt og betalt og vi er blevet snydt. Masser af ekstra udgifter til ekstra transport, hotel mv. Vi har forsøgt at ringe til firmaet et utal af gange, også på det nød nummer de oplyser, vi har sendt flere mails, og hører intet fra dem. PAS PÅ - snyd og svindel firma.

17. oktober 2017

Elendig

Elendig. Har ikke modtaget flybilletter og de svære ikke på mail. Kan kun advare andre mod dette selskab som man kommer til at bruge hvis man køber rejser med sweetdeal

7. oktober 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (240 anmeldelser)