GoMundo Anmeldelser

3,6

Rejste til Nord Cypern i starten af april 2018 med min kone. Overordnet må vi konkluderer efterfølgende, at det var en fin oplevelse. Dig bør MoMundu sætte ind på deres informations niveau, så man ikk... Se mere

Allerførst skal det bemærkes, at vi havde FN rigtig god tur og de ting som kan kritiseres hører under før-rejsen. Det starter med, vi efter at have betalt til Sweatdeal, får en opkrævning fra Gomund... Se mere

1. Rejsearrangør

Altijd de beste aanbiedingen voor stedentrips, zonvakanties en fly&drives.

Middel

Skøn getaway til Venedig

Tak til GoMundo for at sætte rammerne for en skøn Venedig-getaway. Det var nemt og hurtigt at booke fly + hotel. Hotellet, som GoMundo havde fundet til os, var superfint, rent og havde et utroligt serviceminded personale. Mørklægningsgardiner på værelset og ingen støj, hverken udenfor eller fra de andre værelser - et stort plus! I forhold til prisen havde vi dog forventet en bedre morgenmad. Desuden lå det også en halv time fra det 'ægte' Venedig, men det var heldigvis nemt at ta' en bus frem og tilbage. Alt i alt havde vi en god oplevelse med at bestille igennem GoMundo :-)

10. august 2022

Fin oplevelse med GoMundo

Jeg forstår ikke alle de utilfredse meninger omkring GoMundo. Købte en Sweetdeal med GoMundo som arrangør - en såkaldt Mysteri Tour, hvor man 14 dage før ville få oplyst et af seks forskellige feriemål at vide. Vi måtte dog selv ringe derned og tale engelsk med GoMundo i Holland for at få oplyst destinationen, da der kun var 12 dage til afrejse, men to minutter efter samtalen lå alle rejsepapirer i vores indbakke. Og alt med hotellet levede helt op til hvad der var lovet - et 4+ hotel udenfor Barcelona med dejlig pool, all inclusive m. mere - vi var meget tilfredse. Det som for mange - måske ældre - er svært, er at når man har købt Sweetdealen, så skal man kort efter booke selve rejsen gennem GoMundo også - men følger man instruktionerne så går det glat. Vi tør godt rejse med GoMundo en anden gang - sammenlagt to phone calls til dem inden afrejse og de var venlige, hurtige hvert af de to opkald. Og der var ingen ekstra opkrævninger overhovedet på noget tidspunkt.

30. september 2022

Helt forfærdeligt og utroværdigt.

Helt forfærdeligt og utroværdigt.
Hold jer væk.
Alt koster pludselig ekstra og det man har købt kan ikke lade sig gøre.
Sælger intet andet end dårlig opmærksomhed og lever umiddelbart af at spilde andres tid.

26. september 2022

Vi har købt 2 billetter til Venedig

Vi har købt 2 billetter til Venedig. 2 dage efter skal vi betale 60 euro pr person mere. Der er 1 måned til. Gad vide hvad der venter forude. Ikke særlig trygt ej heller at læse om at aftalte hoteller ikke tilbydes i nogle tilfælde. Det forskrækker meget ligesom hvis man bliver opkrævet i tide og utide, efter kontrakt skriv. Det forskrækker også

7. maj 2022

Har købt en rejse til Rom gennem…

Har købt en rejse til Rom gennem sweetdeal. Valgte afrejse i marts 2022 til en bestemt dato. Inden vi overhovedet er kommet kommet af sted er rejsedato ændret. 2 gange har de ændret lufthavn og på hjemrejsen skulle vi have rejst fra Rom om aften, men er nu ændret til tidlig morgen. Det oplyste hotel kunne de så heller ikke tilbyde, så vi har fået et andet der ligger længere væk fra centrum i forhold til det oplyste. Der stadig 2 måneder til vi skal af sted, så tænker der nok når at komme flere ændringer. Kan absolut ikke anbefale at købe rejser hos Gomundo. Sweetdeal fralægger sig alt ansvar.

10. januar 2022

rejse til Mallorca.

Vi har købt et sweatdeals til Mallorca fra den 12/10 og den gik igennem, da vi bookede vores fly. I torsdags fik vi en email fra firmaet at de bliver nødt til at ændre vores flydato til 22/10. Vi har planlagt med ferie fra arbejde og min datter fra skolen og hunden skal passes. Jeg skrev til dem at jeg vil gerne have penge tilbage. Intet høre fra dem. Jeg har forsøgt at ringe til dem mange gange og ingen svarer.

Hvis jeg ikke hører fra dem i løbet af weekenden, vil jeg gå videre med sagen til forbrugernævnet.

9. oktober 2021

Fin service

Alt fungerede som det skulle både mht. bestilling, booking, information, mv. Hurtigt svar på en forespørgsel.

4. december 2018

Oplevede at mit rejseselskab tog…

Oplevede at mit rejseselskab tog telefonen når jeg ringede til dem. Rejsen til destinationen blev noget rod uden det derfor var rejseselskabet skyld. Rart at kunne få fat i dem og få løst problemerne med det samme

1. december 2018

Elendigt foretagende

Min hustru og jeg købte gennem sweetdeal en tur til Porto, Portugal.
Vi ønskede hjemmefra at tilkøbe ekstra ydelser, men trods mange skriftlige henvendelse fik vi aldrig ordentlig respons.
Utrolig elendigt foretagende.
Mvh René Jensen, Valby.

30. november 2018

en dårlig oplevelse

Selve online bookingen var svær at udfylde og umulig at ændre. Efter at havd ringet til gomundo kundeservice et par gange for at bede dem ændre i oplysningerne, endte jeg endnu en gang med forkerte oplysninger og en telefon regning på over 100 kr.
Da vi kommer afsted er vores hotel overbooket og vi bliver derfor indlogeret på et andet hotel den første nat. Vi kunne ikke tilvælge all-inclusive online og blev også frataget muligheden da vi ankom til hotellet. Jeg vil i fremtiden ikke benytte mig af gomundo. Det er alt for usikkert

30. november 2018

Alt klappede.

Alt klappede.
Men da vi kØbte rejsen i god tid havde vi forventning om at få orientering om flyafgang noget fød end 3 dage.
Vi var en familie på 14 fra hele landet så der skulle koordineres.

Udemærket oplevelse

Udemærket oplevelse, dog lidt bøvl med tilføjelse af en ekstra person og hotellet var ikke orienteret om at vi skulle have en børneseng på værelset.

Rundtur i Andalusien

God rejse - den var meget billig og vi fik det vi betalte for. De var flinke og hjælpsomme da der var problemer og vi fik rejsedokumenterne lidt før lovet. De fleste af hotellerne var placeret langt væk fra by midterne, men pæne hoteller med en god, middel standard. Bilen var lille, men ny og behagelig. Så alt i alt god værdi for pengene.

Andalusien tur

Vi var meget tilfredse, turen var godt organiseret, og kundeservice var hjælpsomme og hurtige til at svare. Turen kan helt klart anbefales.

23. november 2018

Go Mundo duer ikke

Go Mundo duer ikke
Bestiller en tur fly, hotel og bil i en uge. Når man når frem kl. 11 om aftenen og skal hente den bil der er betalt i følge bestillingen, er den cancelled uden grund, og vi fik kun en bil ved selv at betale. Go Mundo tilbød 200 euro, og vi kunne kun leje en bil til over 100 euro om dagen og kunne ikke få den rabat Go Mundo selv får, selv om de indrømmer det er hos dem fejlen sker. Svindel ganske simpelt.
Ann Gaardsted

23. november 2018