God men dyr oplevelse. Dejlig bil Peugeot 208 hvor jeg skulle ned i landet og besøge familie - kørte omkring 1.000 km hvilket betød en pæn efterregning på 600 plus servicegebyr. Alt i alt 3600 kr. fra... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
GoMore er Danmarks største platform for samkørsel, privat biludlejning og leasing. Mere end 1 million medlemmer mødes på GoMore, for at arrangere billig og miljøvenlig deling af biler.
Kompagnistræde 20C, 1208, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Før i tiden var jeg meget glad for GoMore og havde kun gode oplevelser og var tilfreds med bilerne. Hvis man vælger de dyrere biler er det sikkert fint men NU hvis man Vælger de billigere udlejningsbiler så får man virkelig hvad man betaler for. Oplevede 4 gange i træk problemer.
En bil kunne ikke låses op og stod midt om natten og havde brug for den. Måtte efter 30 minutter opgive og bede om penge retur og det var 800kr som jeg så havde brug for på stedet for at leje en ny. Men der gik jo nogle dage før de var tilbage. Men Fandt så en anden i nærheden og den var meget ringe og ubehagelig at kører i og valgte dagen efter at aflevere og finde en ny. Den var ikke klar på tidspunktet og havde ingen strøm på ( el bil ). Jeg ender med at vente 1 time på den og får den så på 40% strøm. Dagen efter ønsker jeg en dag mere og booker den over systemet ( den står ledig ). Pengene bliver trukket og alt fint. 10 minutter efter skriver udlejer at det kan jeg da ikke bare uden lige at skrive og spørge da udlejer skal bruge bilen selv. Men det jo meningen når den står ledig og til at booke. Jeg bliver nødt til at aflevere den og finde en anden. Den anden var ok Men dagen efter da det regnede rigtig meget opdagede jeg at vindueshviskeren var i stykker. Kunne ikke bruge den da den skrabede pibende hen af forruden (havde dokumentere en lang streg henover ruden fra hviskeren. Og ender med at kører med mit liv som indsats afsted på arbejde. Efter en hektisk uge med de forskellige biler har jeg ikke brug for at leje bil. 2 uger EFTER den som jeg ikke kunne leje en ekstra dag får jeg en skadesanmeldelse. Jeg skulle have forårsaget 3 små ridser/prikker ved bagklappen. Som jeg nærmest ikke kan se på billederne før eller efter leje. Har haft bilen i 24timer. Den erkender jeg ikke da jeg ikke har gjort det og anmeldelsen kommer 2 uger efter min endt leje?? Men jeg bliver afvist og står nu og venter på en regning. Samtidig med at skadeanmeldelsen ikke var at til at svare på da jeg ikke aner hvad dato den skade sku være sket og hvad kl og hvordan ulykken skulle være opstået. Men kunne ikke gå videre i anmeldelse uden at skrive svar og datoer. Så det blev en del underlig datoer og ‘det ved jeg ikke’ svar - som jeg aftalte da jeg ringede og klagede til support. Han var i øvrigt meget forstående og hjælpsom. Mange af Bilerne er så ringe det er utrolig man kan leje de biler ud. MEN det skal siges at GoMore support er til stor hjælp med at få penge retur. At der er problemer med udlejere og stand på biler falder tilbage på GoMore. Er hvert fald færdig med at bruge tiden der på at leje biler :-(
Nem booking og problemfri afhenting / aflevering

Besvarelse fra GoMore Danmark
Software på gomore hjemmeside virker ikke. Man skal være forberedt på at der snydes med det tidspunkt man skal aflevere bilen på.
I mit mit tilfælde blev afleveringstidspunktet fremrykket 2 timer uden at jeg fik besked.
Ydermere kunne bilen ikke afleveres på det aftalte sted i København pga ingen parkeringspladser.
Måtte kører 5 km før jeg kunne aflevere bilen i den anden ende af byen end aftalt.
Fik på denne baggrund en bøde på 450 kr af Gomore pga for sent afleveret bil, hvilket jeg naturligvis synes var urimeligt. Skrev til Gomore det urimelige og forkerte i den ulovligt opkrævede bøde, men firmaet er angiveligt fuldstændigt ligeglade. Det står nu klart at det drejer sig om at trække så mange penge ud af brugere som muligt. Brug derfor ikke denne tjeneste hvis du ikke vil blive snydt!

Besvarelse fra GoMore Danmark
Fungere fint når man lige mangler transport.

Besvarelse fra GoMore Danmark
GoMore er glimrende og app’en er funktionel og intuitiv. Kundeservice er altid søde. Det er vigtige punkter.
Desværre er der omfattende “udfordringer” med brændstofafregningen, så husk altid at tage billeder af brændstofmåler ved start og slut, samt at gemme kvittering fra benzinstationen. Ellers kommer du hurtigt til at betale ekstra selv om du har fyldt tanken. De er altid søde til at hjælpe, men jeg er meget træt af at bruge tid på det næsten hver eneste gang, uanset hvad forklaringen er.
Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har måttet spilde tid på at diskutere dette med GoMore. De fleste gange bliver vi enige, men ikke altid.
@Laura, tak for fint svar. Jeg håber I snart får løst problemet.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Nøgle ville ikke dreje før efter 4-5 min. Ingen parkeringsskive, så vi fik bøde. Vil aldrig leje EC25907 igen

Besvarelse fra GoMore Danmark
Fin oplevelse med at leje en varevogn. Alt fungerede som forventet.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Dejlig lille bil, nemt og lige til med afhentning og aflevering.
Pæn og ren bil, kører godt og langt på literen.
Svar fra Kim kom hurtigt.
Så alt i alt en rigtig god oplevelse.
Og bestemt ikke sidste gang.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Den slags personlig betjening og service er sjældent nu til dags

Besvarelse fra GoMore Danmark
Vi havde en god oplevelse ved leje af bil gennem GoMore. Der var problemer med bilen men vi havde hele vejen en god dialog med ejeren så alt blev løst.
Dog havde vi bedt om en baby autostol og at det var isofix i bilen. Der var isofix men stolen havde ikke isofix. Det var ærgerligt og ikke så betryggende. Men ellers var vi tilfredse b

Besvarelse fra GoMore Danmark
Jeg har haft en meget frustrerende oplevelse med GoMore.
Min profil blev ikke godkendt til at leje bil, fordi GoMore mener, at en anden bruger har logget ind på min profil. Problemet er bare, at jeg gjorde det efter vejledning fra deres egen support. Jeg talte med en medarbejder på telefonen, som forklarede mig, at jeg kunne logge ind på en anden device, fordi screenshots af mit kørekort blev sorte, når jeg forsøgte at uploade dokumentation.
Jeg har altså forsøgt at gøre alt efter bogen og fulgt den vejledning, jeg fik af GoMores egen support. Alligevel bliver min profil afvist, og jeg får at vide, at beslutningen ikke kan omstødes.
Det virker meget urimeligt, at jeg bliver straffet for at følge deres egne instruktioner. Især når samtalen efter sigende er optaget fra deres side, burde de kunne gennemgå den og se, at jeg ikke har forsøgt at omgå reglerne.
Jeg havde forventet en mere fair og professionel behandling, men står nu tilbage med en afvist profil på baggrund af noget, jeg blev instrueret i at gøre af GoMore selv. Derfor kan jeg desværre ikke anbefale GoMore.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Det virker bare, app og flow er gennemtænkt. Konkret stod jeg og kunne ikke åbne bilen via app, men et hurtigt opkald (1 min) så blev det Remote ordnet. Thumbs up! Bilen var ren og præsentabel og udlejer var eksemplarisk serviceminded. Jeg kvitterede med bilvask og støvsugning inden tilbagelevering (det burde være standardkrav hvis man kører udenfor storbyer pga støv og skidt). 5 stjerner - vi ses igen 😊 prisen svarede til 1/3 af hvad AVIS ville tage for et identisk lejemål.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Første gang jeg brugte GoMore var en meget dårlig oplevelse. Havde på forhånd meddelt udlejer, at intet måtte gå galt, idet jeg skulle hente en person i lufthavnen. Bilen, en hvid Citroen C3, var så beskidt, at ridser på bilen var svære at se. Langt værre var dog, at en advarselslampe viste STOP, og en olielampe lyste rødt. Benzinmåleren var tæt på det røde felt. Gomore oplyste, at bilen ejes af en erhvervsbiludlejer, som havde andre biler i området ved Frederiksberg Alle. Gomore fik ret hurtigt lavet en ny kontrakt på en anden bil ejet af samme udlejer. For fremtiden kommer jeg aldrig til at leje en bil ejet af en erhvervsbiludlejer!! Begge de to biler, jeg stiftede bekendtskab med, havde en selvrisiko på 7.500 kr. UDEN mulighed for at begrænse dette beløb. Så biler med den selvrisikoprofil går jeg langt uden om, da der da tilsyneladende er tale om en erhversudlejer. Min konklusion er, at GoMore i min optik ikke har tilstrækkelig styr på, om deres biludlejere leverer den forventede service.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Den lejede bil kunne ikke låses op fra appen, og kundeservice kunne heller ikke. Kundeservice fandt en anden bil, der ifølge supporteren var ca 1 km væk… den var så over 2,5 km væk. Afsted afsted med fuld oppakning. Endte med at måtte tage en taxi til den anden bil. Skulle holde et indlæg, så det var en topstressende omgang. Man er nødt til at kunne stole på, at næglefri-teknikken virker hver gang.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Jeg har altid sværmet for GoMore og gør det igen.
Super godt og brugbart system.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Jeg vil absolut fraråde alle at benytte GoMore. De tænker kun på 3 ting: penge, kontrakter og paragraffer. Ordet “kundeservice”, er et ukendt begreb for dem.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Lejede bilen i torsdag til og med lørdag kl,19.00.
Bilen var møgbeskidt og der var kun en streg ud af seks af brændstof. Der var to advarsler som lyste, lav tryk i dækkerne og noget andet som jeg ikke kan huske nu. Jeg gik ud af bilen for at se om der et fladt dæk men heldigvis ikke.
Så jeg tog chancen pga. travlhed.
Ved aflevering fik jeg en ekstra regning på 161kr fordi der ikke var 15% brændstof i. Der var næsten ikke mere brændstof i starten, det er en nem måde at tjene ekstra penge især når det 12 år gammel bil.
For øvrigt var der 2, 6 km til bilen, ikke 1,9 km som lovet🥲