GOM Mix Max Anmeldelser

4,4

곰믹스를 처음에 접해서 이용을 했고 그 다음 곰믹스 프로를 구입해서 오랜동안 사용을 했습니다. 주로 유트브에 업르드하는 동영상을 제작하였습니다. 그리고 나서 곰믹스 맥스가 출시가되어서 곰믹스 프로 사용자를 위한 이벤트를 제안하였고 드디어 만족할 만한 가격에 곰믹스 맥스 영구 이용권을 구입하여 사용하게 되어 만족스럽게... Se mere

I gained GOM Players Plus because of my longstanding admiration of the player. This player surpasses all the others I've used in terms of usefulness. It brings me joy to learn that Mix Max is a GOM... Se mere

I want to find out Gom's license period. Is it weekly, monthly or annual? I see from feedback that they don't want to answer. That says all.

I've been a fan of the player for years and bought GOM players plus. It's way more functional that any other player I've tried. I use GOM encoder for my Soccerphiles podcast. Delighted to k... Se mere

1. Softwarevirksomhed
  2. Computersoftwarebutik
  3. Mediebureau
  4. Softwareleverandør
  5. Videoredigering

GOM Mix Max             Download & share your experiences!                        Leave your GOM Lab email address to get GOM Cam 3 months FREE coupon!!

GOM all the Way!

I use GOM encoder for my Soccerphiles podcast.

Delighted to know there's a GOM video editor (Mix Max). Just getting started but it's easy for beginners with a lot of supports (video, guide and FAQ).

3. december 2021

its good

its good. I like

Hello Büşra. Er,

GOM Support team.

GOM Mix Pro is beGOM Mix Pro Overviewing described as the…

GOM Mix Pro is being described as the 'video editor for all'. It provides straightforward editing and source control, making it pretty easy for anyone to give their videos a professional look.

Hello Brahim “baghzaf” AGHZAF,

It is simple to use

It is simple to use. Because of the good interface system, it's simple to find any settings you require.

Hello Tarun Pant,

so far so good.

1. december 2021

Hello Dracona,

A User-Friendly Tool

This is a very useful software tool. It is cheaper and more convenient to use, it is also user friendly and include a lot of features compared to other video editing tools.

1. december 2021

Hello Yakubu Mnnah,