We hebben een Gologi ceiling fan with lightning besteld. Vandaag bezorgd, gelijk met grote moeite hem aan het plafond bevestigd.. Aangezet, leuke kleuren licht, maar koelte afgeven, waarvoor wij he... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We hebben een luchtontvochter besteld. Vandaag besteld, morgen in huis is bij dit bedrijf nog echt waar! Meteen de dag van levering het apparaat uitgeprobeerd en de functie kleding drogen gebruikt. Fa... Se mere
Ik was op zoek naar een luchtontvochtiger ,omdat ik 78 jaar ben heb ik even kontakt opgenomen met de klantendienst om te vragen of het klopte van vandaag besteld morgen in huis. Er werd mij verteld... Se mere
Alles correct geleverd in 1 dag. De toestellen die we van u hebben werken alle naar behoren. Uitzondering zijn de buitenstopcontacten die alleen maart een stekker met randaarding toelaten. Ook spij... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Gologi
Skrevet af virksomheden
Onze app is ontworpen om lichtgewicht en makkelijk te hanteren te zijn, en biedt een breed scala aan functies van slimme huishoudelijke apparaten tot persoonlijke assistent diensten, allemaal binnen handbereik. Al meer dan 50.000 tevreden klanten gingen je voor. Bij Gologi ben je verzekerd van snelle installatie, uitstekende ondersteuning en een naadloze ervaring.
Bij ons sta jij als klant centraal. Ons vriendelijke klantenserviceteam staat voor je klaar om al je vragen binnen 24 uur te beantwoorden en eventuele opmerkingen met veel zorg en aandacht te behandelen. Mail ons op: support@gologi.com
Ervaar de toekomst vandaag, vereenvoudig je leven en geniet meer! Gologi is de oplossing voor jouw slimme levensstijl!
Kontaktoplysninger
Warwickstraat 15a, 4651 SX, Steenbergen Nb, Holland
- 0882023800
- info@gologi.nl
- gologi.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle en correcte levering !!!
Enorm snel gebruiksklaar
Enorm snel gebruiksklaar. Pootjes eronder en de Gologi app had ik al dus de smart verwarming kon ik zo toevoegen. Alles werkte gelijk.
Een nadeel vind ik dat je de verlichting van de graden niet uit kunt zetten als deze niet in gebruik is, je kunt t wel uitschakelen als deze in gebruik is.
Correcte levering
Correcte levering. En betrouwbare website. Prijs kwaliteit correct. Grts
Gewoon doen 👍
Ik heb zoveel tijdschakelaars geprobeerd maar die werken toch niet do makkelijk als smartstekkers. Mijn tijdschakelaars kenden bijv. geen winter of zomertijd. Het schema van deze smartstekkers wel.
Waarom toch 4 van de 5 sterren omdat de stekkers dusdanig van omvang zijn dat als er meerdere aansluitingen zitten op een stekkerdoos deze smartstekkers het vrij moeilijk maken daarnaast nog een andere soort stekker er naast in te pluggen. Maar toch zijn de mogelijkheden die de smartstekkers geven dat wel waard.
Heb gekregen zoals voorgesteld en…
Heb gekregen zoals voorgesteld en duidelijk uitleg in vlaams
Solar pro videocamera
We hebben de solar pro videocamera van Gologi gekocht bij de Praxis nu blijkt dat de camera gewoon hele slechte foto's en video's maakt als het donker is als er iemand in beeld is herken je de persoon niet.Ik zal het apparaat niet weer kopen omdat het zijn werk niet doet.
Super gebruik van apparaten met Gologi app
Recentelijk 2 paneel verwarmingen aangeschaft; via wifi eenvoudig toe te voegen aan de Gologi app waarop ik reeds meerdere apparaten heb staan
Snelle en nette levering
Snelle en nette levering. Product voldoet aan de verwachtingen. Warmt snel op en makkelijk te bedienen. Ideaal dat het ook met de telefoon kan en je kan nog een programma instellen.
Snel geleverd en een top product.
Snel geleverd en een top product.
Service is erg goed en Gologi is the best.
Ja een goede ervaring met Gologi, diabolo raad je aan om zo snel mogelijk een kijkje te nemen op hun website.
Snelle levering en top product
Product ziet er goed.
Product ziet er goed.
Verder nog geen gebruikers ervaring mee.
Maar vandaag besteld morgen in huis klopt geen reet van.
Dat kun je beter van de webshop halen.
En ligt niet aan de vervoerder want het pakket is veel te laat naar de vervoerder gegaan.
Ik kan zien wanneer de vervoerder het pakket in ontvangst heeft genomen.
Zeer goed product doet wat er…
Zeer goed product doet wat er omschreven wordt snelle en goede levering
Fijne warmte
Snelle levering. Heerlijke warmte, lekker stil. Blij mee!!
Perfecte kachel
Perfecte kachel, die zich heel eenvoudig laat bedienen via de app. Hij heeft een mooie vormgeving en past uitstekend bij elk interieur. Een aanrader ook qua stroomverbruik.
Fijne verwarmingen
Fijne verwarmingen.
Heb er nu twee
Eenvoudig te installeren via de app en ieder apart te bedienen
Geen antwoord voor retourzending
Geen antwoord voor retourzending
Ik heb een zeer slechte ervaring met…
Ik heb een zeer slechte ervaring met Gologi. Ik had per e-mail gevraagd om een prijscompensatie of om het product te mogen retourneren, maar zij hebben eerst gewacht tot de 14 dagen retourtermijn voorbij was. Pas na vijf e-mails lieten ze weten dat ze niets wilden vergoeden. Als ze dit meteen hadden gezegd, had ik het product gewoon geretourneerd en opnieuw gekocht aan de lagere prijs. Een erg teleurstellend en onprofessioneel gedrag voor een paar tientjes.
Daarnaast wacht ik nog steeds op de factuur die nodig is voor de garantie.
Ook belangrijk: de Solar Camera maakt alleen een foto bij beweging. Voor videobeelden van indringers moet je verplicht een abonnement nemen (14 dagen opslag). Dit wordt nergens duidelijk vermeld.
Super snelle levering
Super snelle levering. Mooi product voor een mooie prijs. Top!
Læs mere om andre typer anmeldelser.