Super mooi bedrijf!. Eerlijkheid staat voorop. Helpt je super bij alle vragen. Mega mooie items voor scherpe prijzen. Regelmatig mega leuke acties in haar tiktok lives ! Kleding is echt va... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bij deze webshop (en tijdens lives via Tiktok) bestel ik graag. Ik ben al jaren klant en inmiddels is de halve kledingkast gevuld met spullen van Golden Faves. Is iets niet helemaal naar wens, of past... Se mere
Dit is inmiddels de vijfde keer dat ik bij Golden Faves bestel, en elke keer ben ik weer ontzettend blij als mijn pakketje aankomt! Alles is altijd zorgvuldig ingepakt, en de kleding is van topkwalite... Se mere
Virksomheden har svaret
Leuke betaalbare kleding. Veel keus en ook hele leuke accessoires en sieraden. Goede kwaliteit en goede service. Chloë is een hele enthousiaste dame. Aanrader! , ik ga zeker vaker een bezoekje aan... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De leukste sieraden en kleding webshop van Nederland met de leukste items volgens de laatste trends.
Kontaktoplysninger
Berghemseweg 191, 5348cd, Oss, Holland
- +31 085 2033240
- info@goldenfaves.com
- goldenfaves.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het zijn hele fijne kledingstukken die…
Het zijn hele fijne kledingstukken die goed op maat vallen en niet al te duur zijn ♡ goeie service snel in huis ♡ helemaal blij mee en ze zijn heel aardig ♡

Besvarelse fra Golden faves
Hele goede service en een super mooi…
Hele goede service en een super mooi jurkje ontvangen van Golden faves!

Zeer tevreden
Zeer tevreden! Ik kreeg mijn pakketje sneller binnen dan verwacht, daarnaast vet leuk ingepakt! Ook zat er een lief kaartje bij en een klein flesje conditioner. Nogmaals zeer tevreden!

Besvarelse fra Golden faves
Deze kleding is helemaal top
De kleding valt goed opmaat en zit lekker. Komt goed uit de wasmachine ♡ en zit heerlijk. Ik vind echt helemaal top♡♡

Besvarelse fra Golden faves
Leuke spontane dame die het leuk…
Leuke spontane dame die het leuk brengt, ga vooral zo door

Besvarelse fra Golden faves
Bestelling was meer dan af!
Bestelling was meer dan af. Er werd gedacht aan alle details met een leuke attentie nav de feestdagen, met als kers op de taart een gratis tube bodylotion.
Kleding zelf is een goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi prijsje voor een goed product, al veel plezier van mogen hebben

Goede service en betaalbaar
Prachtige kleding en betaalbaar. Erg vriendeljjk en een top service. Al heel vaak besteld hier en dat blijf ik zeker doen. Golden faves is een aanrader om daar te gaan shoppen.

Besvarelse fra Golden faves
2 weken en 1,5 week terug een trui en…
2 weken en 1,5 week terug een trui en jas bij Golden faves besteld! Ze zitten super fijn! Heel blij Met de items van Golden faves!😊
Zulke leuke kleren elke week wel wat…
Zulke leuke kleren elke week wel wat anders, ook de eigenaresse is een heel spontaan lief persoon , levertijd supersnel ze pakt altijd alles wel meteen in en netjes .ook vaak leuke extraatjes en vaak leuke acties.
Hele fijne shop!
Ondertussen vaste klant bij Golden Faves. Eigenaresse geeft fijn maat- en stylingsadvies! Goede inpak-en verzendservice. Kortom, hele fijne shop!
waaaaaaaw eigenlijk zijn hier te weinig…
waaaaaaaw eigenlijk zijn hier te weinig woorden voor om te beschrijven hoe goed leuk fun deze webshop is ❤️ ik kan het enkel maar aanraden van kleding,tassen, sieraden enz … de helft van mijn kledingkast bestaat uit dingen van deze webshop + 90% van de sieraden komt ook van GoldenFaves en waarvan ik dagelijks op mijn werk heel leuke complimenten krijg van klanten. en dan nog maar niet te spreken over hoe vriendelijk de eigenaresse is
ze is heel vriendelijk lief en behulpzaam
zeker een aanrader ❤️
Op zoek naar een leuke webshop met de…
Op zoek naar een leuke webshop met de nieuwste mode of accessoires dan is goldenfaves.com de perfecte webshop !
Ze heeft alles van kleding tot schoenen tot tassen en sieraden ! Alles word leuk ingepakt het is net een cadeautje 🤩. Ook is alles van top kwaliteit dit is een van de beste webshops die er zijn ik zou hier zeker een kijkje nemen 💜
Mega leuke webshop en een lieve eigenaresse!!
Hele leuke webshop, met onwijs leuke items! Ook een onwijs leuke en gezellige meid , ik heb de webshop ontmoet op TikTok en zit regelmatig in haar live. Ze doet ook mega leuke spelletjes en acties. En geeft altijd eerlijk advies. Echt 1 van me favo webshops😍
Geweldige webshop!!
Geweldige webshop met hele leuke spullen! Al vaker besteld en altijd super leuk dus ik zou zeggen neem een kijkje! Volg haar zeker op tiktok daar gaat ze altijd gezellig live!
Eerlijke review
Chloe is een lieve en eerlijke verkoopster. Denkt met je mee en durft ook haar mening te zeggen. Haar items komen als cadeautjes verpakt binnen. Het is een altijd een feestje bij het uitpakken. Want ik weet dat Chloe mooie items verkoopt. Ik heb al veel bij haar besteld en zal dit in de toekomst blijven doen. Twijfel je om te bestellen? Dan hoop ik dat deze twijfel nu is afgenomen en ik zou zeggen bestel, voordat je spijt krijgt!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.