Super mooi bedrijf!. Eerlijkheid staat voorop. Helpt je super bij alle vragen. Mega mooie items voor scherpe prijzen. Regelmatig mega leuke acties in haar tiktok lives ! Kleding is echt va... Se mere
Bij deze webshop (en tijdens lives via Tiktok) bestel ik graag. Ik ben al jaren klant en inmiddels is de halve kledingkast gevuld met spullen van Golden Faves. Is iets niet helemaal naar wens, of past... Se mere
Leuke betaalbare kleding. Veel keus en ook hele leuke accessoires en sieraden. Goede kwaliteit en goede service. Chloë is een hele enthousiaste dame. Aanrader! , ik ga zeker vaker een bezoekje aan... Se mere
Dit is inmiddels de vijfde keer dat ik bij Golden Faves bestel, en elke keer ben ik weer ontzettend blij als mijn pakketje aankomt! Alles is altijd zorgvuldig ingepakt, en de kleding is van topkwalite... Se mere
De leukste sieraden en kleding webshop van Nederland met de leukste items volgens de laatste trends.
Berghemseweg 191, 5348cd, Oss, Holland
- +31 085 2033240
- info@goldenfaves.com
- goldenfaves.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Super mooie trui en snelle levering.
Hele lieve vrouw,
Hele lieve vrouw,
Pakt haar pakketjes leuk en netjes in met een lief berichtje er bij, en geeft altijd wat leuks weg! Ik vind haar een topper met een hart van goud!
Liefs Melanie

Besvarelse fra Golden faves
Super leuke spullen en snel verzonden
Top!
Super mooie trui gekocht bij golden Faves! Hele goede kwaliteit. Je wordt super goed te woord te staan bij vragen en handelen op een professionele manier! Zeker een aanrader :)

Besvarelse fra Golden faves
Verzending was snel en een prachtig…
Verzending was snel en een prachtig product ! Ben er super blij mee
Top!
Ik heb 2 hele leuke items van Golden Faves. De lichtblauwe off the shoulder playsuit is erg leuk maar was blijkbaar a-symmetrisch, dit was slecht zichtbaar op de foto en stond er ook niet bij beschreven. Ik heb ook de star knit en die zit heer-lijk maar hij heeft pofmouwen wat ik ook niet zo goed kon zien op de foto. Verder echt top, en super lieve eigenaresse!!❤️❤️❤️

Erg tevreden!
Leuke items in de webshop van goede kwaliteit. Erg tevreden!
Fantastisch ! 💗
Heel leuke artikelen , precies hetzelfde zoals op de website . Verzending is ook top , voor ik het wist was mijn pakketje er. 💗
Snelle service
Snelle service. Het is een cadeautje om dit in je brievenbus te krijgen !
Gewoon Prachtig
Nette en discreeteverpakking , snelle levering , items die ik aankocht precies hetzelfde als op de shop , prachtig

Besvarelse fra Golden faves
Super leuke en unieke webshop
Super leuke webshop van een betrokken en lieve verkoopster. Helpt goed met maat advies en reageert snel. Heeft speciale items in haar webshop die andere webshops niet hebben en dat maakt het uniek. Zeker een aanrader om te shoppen! Snelle levering ook en altijd leuk ingepakt
Weer super blije met de leuke items
Weer super blije met de leuke items! Zeker niet de laatste keer dat ik bestel.

Zeer tevreden over de…
Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Het is een super leuke spontane meid. Koop graag mijn kleding hier. Geeft ook altijd fijne maatadvies wanneer nodig.

Echt een top eigenaresse
Echt een top eigenaresse, heel vriendelijk ook!! Hele leuke website en goede kwaliteit items😍

Besvarelse fra Golden faves
Het zijn hele fijne kledingstukken die…
Het zijn hele fijne kledingstukken die goed op maat vallen en niet al te duur zijn ♡ goeie service snel in huis ♡ helemaal blij mee en ze zijn heel aardig ♡

Besvarelse fra Golden faves
Hele goede service en een super mooi…
Hele goede service en een super mooi jurkje ontvangen van Golden faves!