Super mooi bedrijf!. Eerlijkheid staat voorop. Helpt je super bij alle vragen. Mega mooie items voor scherpe prijzen. Regelmatig mega leuke acties in haar tiktok lives ! Kleding is echt va... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bij deze webshop (en tijdens lives via Tiktok) bestel ik graag. Ik ben al jaren klant en inmiddels is de halve kledingkast gevuld met spullen van Golden Faves. Is iets niet helemaal naar wens, of past... Se mere
Leuke betaalbare kleding. Veel keus en ook hele leuke accessoires en sieraden. Goede kwaliteit en goede service. Chloë is een hele enthousiaste dame. Aanrader! , ik ga zeker vaker een bezoekje aan... Se mere
Virksomheden har svaret
Als ik kon gaf ik 10 sterren! Chloé is een topper! Bij golden faves koop je goede kwaliteit, zijn er veel toffe acties, mooie prijsjes en uitstekende klantenservice. Aanrader voor iedereen!
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De leukste sieraden en kleding webshop van Nederland met de leukste items volgens de laatste trends.
Kontaktoplysninger
Berghemseweg 191, 5348cd, Oss, Holland
- +31 085 2033240
- info@goldenfaves.com
- goldenfaves.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
100 % 5 sterren
Wat een top bedrijf, ze helpt iedereen waar nodig en zal altijd eerlijk advies geven.
Ik vind haar ook gewoon een super lieve en vriendelijke verkoopster.
Ik raad het zeker aan om even te kijken op haar webshop.
Liefs
Al een paar jaar vaste klant
Al een paar jaar vaste klant. Erg tevreden. Mooie items. Vaak nieuwe collectie. En super leuke meiden.
Goede service en snelle levering.
Goede service en snelle levering.
De gewonnen bril is ook nog van goede kwaliteit.

Besvarelse fra Golden faves
Zeer betrouwbare webshop met een fijne…
Zeer betrouwbare webshop met een fijne klantenservice, er bleek een klein vlekje te zitten in een shirt en ik kreeg zonder gedoe een nieuw shirt toegestuurd.
Mega tevreden!

Besvarelse fra Golden faves
Kreeg mijn pakket netjes binnen een…
Kreeg mijn pakket netjes binnen een paar dagen. Helaas paste het artikel niet . Mail contact gehad ,terug storting kreeg ik vlot op mijn rekening. Bij een vraagstelling wordt geduldig uitgelegd . En zijn vriendelijk .👍👍👍
Hele goede service!!
Nadat ik een broek had ontvangen waar de naad niet goed van was en ondanks dat ik de broek zelf heb laten innemen ivm de lengte is Chloe mij heel goed tegemoet gekomen! Fijn mailverkeer gehad, reageert snel en denkt mee!
Super oplossing gehad! Alleen al voor de goede service raad ik iedereen aan om hier te bestellen!!!
Een aanrader
Een aanrader! Zeer vriendelijke verkoopster, legt alles goed uit en meet alles op voor je als je dit wil, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Er zijn geregeld ook leuke acties met scherpe prijzen. Goede service, goede kwaliteit, tevreden over de hele lijn! 🩷

Hele goede service
Dit is inmiddels de vijfde keer dat ik bij Golden Faves bestel, en elke keer ben ik weer ontzettend blij als mijn pakketje aankomt! Alles is altijd zorgvuldig ingepakt, en de kleding is van topkwaliteit. Mocht er ooit een probleem zijn, dan wordt er altijd naar een goede oplossing gezocht. Echt een aanrader—neem zeker eens een kijkje op haar site!

Besvarelse fra Golden faves
Top meid met een top webshop
Top meid met een top webshop! Vanmiddag de goodie jeans binnen gekregen en wat een top broeken. In de tik tok live ben ik geholpen met welke maat ik moest nemen en deze zit als gegoten! Heel erg bedankt en ik ga zeker vaker bestellen. 😘

Besvarelse fra Golden faves
Hele lieve meid super service
Hele lieve meid super service, elke keer blij met mijn aankopen

Enorm tevreden!🥰
Enorm tevreden over zowel de service en de kwaliteit van de kleding.
Daarnaast is Chloe een enorm lieve en hard werkende onderneemster! Veel lof voor haar bedrijf kan niet anders zeggen.
Ze heeft er een vaste klant bij! :)

Besvarelse fra Golden faves
Altijd leuke acties en prijzen
Altijd leuke acties en prijzen. Klantvriendelijk en behulpzaam

Besvarelse fra Golden faves
Goede en mooie betaalbare kleding
Goede en mooie betaalbare kleding, en het blijft mooi
🌸Zeer leuke webshop🌸
Deze dame is zeer vriendelijk, en geen vraag is te veel voor haar.
Prijs en kwaliteit verhouding is gewoon super.
Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen.
En goldenfaves.com volgen op tiktok is het zeker waard!!
Vaak een leuke actie in haar live. 🌸🩷
Læs mere om andre typer anmeldelser.