Golden faves Anmeldelser 196

4,9

Leuke betaalbare kleding. Veel keus en ook hele leuke accessoires en sieraden. Goede kwaliteit en goede service. Chloë is een hele enthousiaste dame. Aanrader! , ik ga zeker vaker een bezoekje aan... Se mere

Super mooi bedrijf!. Eerlijkheid staat voorop. Helpt je super bij alle vragen. Mega mooie items voor scherpe prijzen. Regelmatig mega leuke acties in haar tiktok lives ! Kleding is echt va... Se mere

Bij deze webshop (en tijdens lives via Tiktok) bestel ik graag. Ik ben al jaren klant en inmiddels is de halve kledingkast gevuld met spullen van Golden Faves. Is iets niet helemaal naar wens, of past... Se mere

Als ik kon gaf ik 10 sterren! Chloé is een topper! Bij golden faves koop je goede kwaliteit, zijn er veel toffe acties, mooie prijsjes en uitstekende klantenservice. Aanrader voor iedereen!

1. Tøjbutik

De leukste sieraden en kleding webshop van Nederland met de leukste items volgens de laatste trends.

4,9

Snelle levering precies zoals o…

Snelle levering precies zoals o schreven.
Ben er super blij mee

26. juli 2025

Hi Rachana,

Bedankt voor je lieve review! Fijn om te horen dat het precies is zoals omschreven en je blij bent met de items. We hopen je nog vaak blij te mogen maken.

Super lieve dame

Super lieve dame, levering was mooi verpakt en wat ik zeker ook fijn vind is dat je pakketje mag blijven logeren dat je niet steeds verzendkosten hoeft bij te betalen. Alle kleding was super mooi 🤩

26. juli 2025

Hi Katrin,

Bedankt voor je leuke review! Super fijn dat de kleding ook helemaal naar wens was. We hopen je snel weer terug te zien en blij te mogen maken met onze leuke items :)

Hi Karlijn,

Bedankt voor je leuke review! Veel plezier met je item. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog blij maken met meer leuke items <3

Chloé
Golden Faves

Fijne webshop om te winkelen

Fijne webshop om te winkelen! Altijd in om de items aan te trekken, zodat je ze goed kan zien en geeft maatadvies! Altijd een feestje shoppen bij Golden Faves!

Top bedrijf!

Super enthousiaste onderneemster die goed meedenkt en super leuke mystery pakketten samenstelt voor je!

25. juni 2025

Hele lieve meid die je ook eerlijk advies geeft.Mocht er nou wel iets retour moeten is dat geen probleem en de retour wordt snel verwerkt!
Ook heeft ze vaak mooie acties en geeft cadeautjes weg❤

25. juni 2025

n eerste keer ik was aan het…

Het was mijn eerste keer ik was aan het scrollen op tiktok en kwam die live tegen was effe nieuwsgierig en voordat ik het doorhad ben ik ze toegaan volgen en ook bestelling geplaatst .ze zijn heel vriendelijk geduldig en betrouwbaar eghte aanrader.

4. juni 2025

Hi Heliante,

Bedankt voor je lieve review! Fijn om te horen :) We hopen dat je veel plezier gaat hebben met je item(s) en hopen je in de toekomst nog vaak blij te mogen maken.
Enjoy <3

Fan van Golden Faves!

Ik ben fan van Golden Faves!
Vanaf mijn eerste bestelling al super tevreden.
De service is boven gemiddeld en niks is teveel gevraagd. Alle pakketjes worden met zorg ingepakt en er zijn altijd leuke acties of cadeautjes. Chloe is een topper!

28. maj 2025

Hi Eline,

Bedankt voor je lieve review! Heel veel plezier met alle leuke sieraden <3.
We hopen je nog vaak blij te mogen maken met onze items.

Ze is goud eerlijk,

Ze is een top verkoper ze pakt altijd alles mooi in en geeft goeie advies ik raad iedereen deze webshop aan! ❤️

4. maj 2025

Hi Kelly,

Bedankt voor je lieve woorden! We wensen je veel plezier met alle leuke items & hopen je nog vaak blij te mogen maken.

Veel liefs,
Chloë

Niet meer weg te slaan

Ik ben dit account op tiktok tegen gekomen ongeveer een maand geleden. Sindsdien hier niet meer weg te slaan.

Kwaliteit van de kleding en de service is top en ook de pakketjes worden snel verstuurd. Ook is de kleding betaalbaar en zijn in de tiktok live’s vaak mega goede deals te scoren!

Ook zijn de mysteryboxen aan te raden. Ik heb er inmiddels al een paar besteld en er zit altijd meer waarde in. Ook kun je aangeven wat je leuk vindt.

Mijn 4e pakketje is al weer onderweg en er zullen er waarschijnlijk nog vele volgen. Ik vind dit zeker aan te raden!

29. april 2025

Heerlijke webshop!

Heerlijke webshop!

Het is altijd super gezellig in de live en ze denkt altijd mee, of geeft maat advies.

Door haar wil ik niks anders meer dan goodies jeans

11. marts 2025

Geweldige kleding

Lieve en behulpzame meid met geweldige kleding! Kleding is van goede kwaliteit en voor een super mooi prijsje. In de TikTok live zijn ook geregeld scherpe deals te scoren. Ga zo door, je bent een toppertje!

28. april 2025

100 % 5 sterren

Wat een top bedrijf, ze helpt iedereen waar nodig en zal altijd eerlijk advies geven.

Ik vind haar ook gewoon een super lieve en vriendelijke verkoopster.

Ik raad het zeker aan om even te kijken op haar webshop.
Liefs

28. april 2025