Største svindelfirma, der direkte lyver til deres kunder for at snyde dem til at betale mere, for derefter at tilføje flere ting til regningen som man eksplicit har frabedt sig. Hvis man alligevel v... Se mere
Book ikke Goldcar i Palma meget lange lange køer og op til tre timers ventetid og opkrævning til fast track kø med euro så den billige leje ikke mere var billig. Længere ventetid end flyvetur endte... Se mere
Super dårlig oplevelse 🤬 De ville have at man betale 21000 kr i depositum, da jeg skulle hente bilen, (de blev ikke kun spærret på kortet, men trukket fra kontoen…. 2 dage efter aflevering, kom d... Se mere
Vi fik desværre erfare det samme som mange andre, nemlig at blive snydt på ekstra forsikring trods at vi betalt fuld forsikring hjemmefra. Det er simpelhen utroligt at de får lov at fortsætte som s... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
¿Quieres alquilar un coche para tus vacaciones? Coches de alquiler baratos con Goldcar al mejor precio ✅ ofertas y descuentos online ✅ ➡¡ENTRA YA!
Carretera Valencia 332, 03550, Sant Joan d'Alacant, Spanien
- goldcarmalta.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Lej ALDRIG bil her!!!
Vi lejede en bil i Porto lufthavn, som vi havde betalt for hjemmefra. Vi blev ved afhentning forespurgt, om vi ville købe en ekstra forsikring for 200 euro, der ville dække det hele, eller om de skulle reservere 1000 euro på kortet i tilfælde af, at uheldet skulle være ude. Da vi havde betalt for forsikring hjemmefra, valgte vi ikke at købe yderligere, hvilket i bagklogskabens lys var dumt - I hvert fald hos disse svindlere! Vi tog billeder af bilen, inden vi drog afsted i den og da vi skulle aflevere den en uge senere, var meldingen fra Goldcar-manden, at bilen var fuld af ridser, hvor han bl.a. fremviste støv samt en del af bilens design som ridser, hvilket er helt til grin! Trods vores billededokumentation der viste, at bilen så nøjagtig ligeledes ud ved afhentning, meldte manden "ridser" (snavs/design) ind til hovedkontoret og sagde, at de ville trække 350 euro for "skaderne", hvilket skete samme dag!
Vi har ringet og skrevet til dem uden svar. Vi har intet underskrevet, da vi er lodret uenige i anklagerne, men penege ser vi nok aldrig igen. Det er det rene svindel. Lej ALDRIG bil her!!!
Da vi ikke havde et Visa kredit…
Da vi ikke havde et Visa kredit Dankort, forlangte Goldcar i El Prat lufthavn i Barcelona, at vi skulle tilkøbe en yderligere forsikring for at få bilen udleveret. Vi fortalte, at vi allerede havde en dækkende forsikring i tilfælde af maksimal skade. Alligevel nægtede Goldcar at udlevere os nøglerne til den reserverede bil, medmindre vi betalte for deres forsikring. Vi måtte forlade Goldcar uden at få udleveret bilnøgler, og vi har siden ikke fået tilbagebetalt de penge leje af bilen kostede. End ikke hørt fra Goldcar. Det må betragtes som regulært tyveri, men svarer vel egentlig blot til det renomè og de domme Goldcar har fået i EU. Blot til en advarsel. HOLD JER VÆK FRA GOLDCAR!!! Det som ser ud til at være en god forretning for billejer, ender med at blive en dyr uheldig oplevelse! ALDRIG MERE GOLDCAR!!!
God service uden problemer.
Jeg lejede en mellem størrelse bil fra Las Palmas lufthavn. Jeg havde booket på forhånd fra deres hjemmeside. Super service fra dame i skrænten. Blev tilbudt ekstra forsikring men takkede pænt nej. Skulle betale en depositum på 375 euro som ikke var oplyst på hjemmesiden og det undskyldte de for. Bilen var meget pæn indvendigt men havde en del buler og ridser i lakken. Alt var noteret da jeg modtog nøgler og kvittering. Bilen blev afleveret tidlig morgen udenfor åbningstid så der var ingen til at kontrollere. Jeg fik en mail da jeg var landet i Kastrup og alt var som det skulle være. Depositummet blev indbetalt på min konto allerede dagen efter. 5 stjerner hvis de havde oplyst om depositum på hjemmesiden.
Svindelfirma
Hold jer langt væk fra dette svindelfirma. De er kun ude efter én ting - dine penge - og de skyr ingen midler.
SVINDELFIRMA!!
SVINDELFIRMA!!! HOLD JER VÆK FRA DEM😡😡😡😡
de snyder jer og tvinger store beløb ud af jer!!!
Har desværre lejet hos Goldcar 2 gange
Har desværre lejet hos Goldcar 2 gange, dette kan absolut ikke anbefales. De snyder med gebyrer, ekstra forsikringer mv.
Fup og fiduser
Fup og fiduser, lej ikke her..Vi har lejet bil hjemmefra, med afhentning i Malaga kl 23.30, inklusiv fuld forsikring. Bilen er betalt, så at trække sig og vælge et andet selskab var ikke hensigtsmæssigt. Vi har betalt godt 1600kr hjemmefra, og inden vi kom derfra havde vi betalt knap 200€ ekstra for cargo oficina, kautionskort?, smart return og udlevering. Herudover for en fuld tank, som vi ville få refunderet ved fuld tank. Bilen kom retur med fuld tank, men pengene er ikke kommet retur.
Det er ikke bare ærgerligt, men fup af værste skuffe. Vi lejer aldrig mere bil her. Cartrawler promotion is fake
Vi blev snydt af Goldcar i Malaga
Vi blev snydt af Goldcar i Malaga Lufthavn, som opkrævede for ekstra forsikring på trods af at vi bevidst havde fravalgt det i forbindelse med indgåelse af aftalen.
Vi fik ikke mulighed for at se aftalen før underskrift, og antog derfor at den var som aftalt med Rental car - det var desværre dumt.
Derfor. Lad være med at leje ved Goldcar. Du kan lige så godt vælge et af de firmaer som ikke bevidst snyder deres kunder.
anbefales IKKE
Det er simpelhen utroligt at de får lov at fortsætte som seriøse biludlejerne, når de bevist snyder glade turister.
Rejsen blev desværre kr. 4.700 dyrere.
Vi vil ALDRIG bruge Goldcar igen!
Havde booket 2 biler på nettet samt…
Havde booket 2 biler på nettet samt betalt for billeje samt fuld forsikring inden vi landet i lufthavnen i Faro Portugal. Skal blot hente de to biler men inden der er gået 1 min præsenterer deres service mand Claudio mig for en ekstra betaling på 185 euro PR bil for fuld forsikring. Han siger at jeg skal huske at læse det med småt og er ekstremt ubehøvlet over for mig og min familie. Det er et totalt fidus trick de har indført med fuld overlæge for at folk ikke opdager denne ekstra betaling inden det er for sent. Jeg blev oven i købet oplyst at jeg bare kunne gå et andet sted hen hvis jeg var utilfreds, hvilket man ikke lige gør når man står med 4 børn om aften i en lufthavn og blot vil ud til ferie lejlighed. De snyder med deres service og vi var ikke de eneste ofre for denne fidus da der var folk lige efter os der fik samme overraskelse. Det endte med at blive dyre end AVIS og Hertz. Bruger dem aldrig igen.
fin bil og i forhold til hvad vi…
fin bil og i forhold til hvad vi bestilte hjemmefra, men prisen blev pludselig dobbelt så høj da vi stod i lufthavnen da de pludselig havde en tvungen forsikring som står med småt, de er umulige at komme i kontakt med både på telefon og mail, så brug dem ikke
Goldcar Malta har en idé om
Goldcar Malta har en idé om, at fjernbetjening til låsen skal slås fra, for ellers kan man komme til at låse nøglerne inde i bilen, hvordan det så end skulle kunne lade sig gøre. Da vi kom til vores hotel i Malta, kunne ikke låse de bagerste dør i bilen. Vi ringede til Gold-car, de sagde bare, at vi skulle køre tilbage til lufthavnen, så kunne De hjælpe os, men det havde vi da ikke særlig meget lyst til, nu hvor vi lige var kommet frem. De gad ikke en gang forsøge at sætte sig ind i problemet, eller at løse det telefonisk. Så måtte vi selv finde en Løsning, det var meget besværligt
Dem skal jeg aldrig bruge igen