Det er den bedste køreskole nogensinde, jeg havede taget lyn kursus ig fik det på nul kommer nul. Min kørerlærer var Adel og han var supersød. Virkelig forstående og altid klar med en hjælpene hånd

Fint løbehjul. Meget lang levering ift. lovet. Rimeligt hurtige til at besvare spørgsmål på mail selvom de ikke har taget telefonen ved opkald. Serviceaftale er købt men ikke prøvet endnu. Løbehjulet... Se mere

Helt fantastisk oplevelse og super god service hos GoFast. Gæstfri og behagelig modtagelse på Jeres kontor i Herlev. Der ingen slinger i valsen og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Læ... Se mere

Forfærdelig oplevelse, brug dem aldrig!!! Under Konkurs!! Nu har jeg for tredje gang skrevet en reklamationsmail vedr. nogle skader og intet svar modtaget. Jeg endte med at slå CVR nummeret op og... Se mere

1. Scooterforhandler

Køb dit eget el-løbehjul fra Dansk webshop! 100% lovligt og sikkert. Sendes med gratis fragt på få dage. El-løbehjul med motor er både til voksne og børn.

3,9

God

Elløbehjul GoFast 👌🏼

Jeg er godt tilfreds trods en uheldig start på første tur da låsebolten til styrlås knækket, fik en ny tilsendt da jeg selv kunne udskifte den og ikke skulle sende hele løbehjulet retur for rep.( det var en fejlproduktion)

30. april 2021

Hej Kjeld

Vi sætter stor pris på din flotte anmeldelse. Mange tak!

Maria fra GoFast

Gofast service og support har efter min…

Gofast service og support har efter min oplevelse været i top. De er hurtig til at svare og reperation det samme.

Dog har selve produkete været en anden oplevelse. Jeg købte mit løbehjul i august 2020, og kørte knap 3 måneder på det og så var motherboardet istykker. Pga "virusen" og juleferie så jeg først mit løbehjul igen til januar. Der gik ikke mindre en 2 måneder så var den gal igen samme fejl. Jeg fik den igen inden for en uge, men svejsningen var flækket i posten og gofast endte med at sende mig et nyt. Har kørt på det over en uge nu uden problemer.

29. april 2021

Hej Simon

Det glæder os at vi trods alt fik løst udfordringerne.
Tak for din rosende anmeldelse.

Hurtig ekspedition.

Super hurtig levering og fantastisk kundeservice.

17. april 2021

Hej Stefan

Vi sætter meget stor pris på din flotte anmeldelse! Mange tak.

Det er det værd!

Jeg er glad for mit løbehjul. Havde ikke regnet med den lille motor kunne trække min tunge krop på ca. 100kg men det kunne den!

Jeg har for første gang kørt en længere tur på 11km. Fuldt opladet og så derud af. Til sidst kunne jeg mærke den sænkede hastigheden til 15kmt da den kun havde ca. 2 streger tilbage på batteriet. Turen gik godt, for det meste, små bump eller mindre pinde var dog ikke helt sjovt at møde. Det skal lige nævnes at jeg har punkterfri dæk. Og det kunne mærkes (griner)

Kan stærkt rekkomendere affjedring, skulle jeg hilse og sige fra ømme fødder. Det kan give et ordentligt knald hvis man kører over et lille hul i asfalten.

Glæder mig til at udstyre den med flere ting, som kan gøre rejsen sjovere. Endnu bedre ville være mere plads til mine store trolde fødder.

4/5 * * * * Tak for et godt løbehjul.
Mvh. Stefan

14. april 2021

Hej Stefan

Tak for din rigtig fine anmeldelse. Den er hermed givet videre til resten af holdet.

Maria fra GoFast

Super service, stor imødekommenhed og velvilje til at afhjælpe eventuelle problemer uden diskussion.

16. marts 2021

Hej Thomas

Tak for dine flotte ord! Vi er glade for at kunne hjælpe. :)

Maria fra GoFast

Super hurtig ekspedition og…

Super hurtig ekspedition og reaktionstid fra kundeservice ved spørgsmål.

12. marts 2021

Hej Martin

Vi sætter en ære i at kunne hjælpe! Tak for din flotte anmeldelse, den er hermed givet videre til resten af GoFast-teamet. :)

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales . God hjemmeside og hurtig handel / levering

12. marts 2021

Hej Mads

Tak for din flotte anmeldelse. :)
Den er meget værdsat!

Maria fra GoFast

Jeg har stadig ikke modtaget min pakke

Jeg har stadig ikke modtaget min pakke, selvom de 1-2 dages levering for længst er overskredet... Måske I skulle sikre jer, jeg faktisk har modtaget pakken inden, I beder mig bedømme på Trustpilot.

11. marts 2021

Hej Steph

Vi håber at alt er i orden med din ordre på nuværende tidspunkt.
Kontakt gerne vores kundeservice på tlf: 60760029 alle hverdage fra kl. 11-15

Super fantastisk service

Super fantastisk service og hurtig levering - køber gerne der igen :-)

10. marts 2021

Hej Mette

Du er altid velkommen. ;)
Tak for din flotte anmeldelse!

Maria fra GoFast

Helt fantastisk oplevelse og super god…

Helt fantastisk oplevelse og super god service hos GoFast.
Gæstfri og behagelig modtagelse på Jeres kontor i Herlev.
Der ingen slinger i valsen og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Lækkert løbehjul der stemmer overens med prisen.
Sebastian og Co. I gør det godt :-)

9. marts 2021

Hej Lotte

Mange mange tak for dine flotte ord til hele holdet, de er hermed givet videre. :)

Fantastisk service og vejledning

Fantastisk service og vejledning , dejligt at man rent fysisk kan køre til deres kontor i Herlev.
Super godt og solid løbehjul, som er behageligt at løbe på. Det holder strøm til længere ture , det lever op til den gode anmeldelse og er i en prisleje som er til at betale .

8. marts 2021

Hej Anja

Mange tak for dine flotte ord, de er meget værdsat og hermed givet videre til resten af holdet! :)

Glad

Jeg startede med at modtage et defekt løbehjul. Min søster kontaktede jer og i sendte et nyt med det samme.

7. marts 2021

Hej Stine

Vi er glade for at kunne være behjælpelige i situationen! :)
Tak for din anmeldelse!

Blandet oplevelse

Jeg er rigtig glad for mit løbehjul som kom superhurtigt og det er lækkert at køre på. Jeg bestilte dog også en mobilholder som ikke er med og det er jeg ret skuffet over.

*edit*
Mobilholderen kom efter kontakt med kundeservice. Jeg har bare ikke fået redigeret min bedømmelse.

Jeg er glad for det hele

6. marts 2021

Hej LKK

Vi beklager fejlen! Kontakt gerne vores kundeservice, så din ordre kan blive bragt i orden.
Ellers tak for din fine anmeldelse!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, jeg besøgte dem i Herlev, hvor jeg havde problemer med min bagskærm og baglygte, no problema, den flinke fyr, monteret det hele for mig, hentede det 2 timer senere. Kan varmt anbefale GOFAST! Rigtig søde i kundeservice og meget kompetente!

6. marts 2021

Hej Brian

Vi er glade for at kunne hjælpe! :)
Din anmeldelse er givet videre til rette vedkommende!

Nemt og bekvemt :)

5. marts 2021

Hej Rami

Tak for din fine anmeldelse, den er meget værdsat!

De bedste hilsner fra
GoFast

Jeg er fuldt ud tilfreds

Jeg er fuldt ud tilfreds, var en smule forsinket men ellers er der ingen ting at klage over. De svaret hurtigt tilbage på mail. Købte en demo model som køre perfekt indtil videre og kun få ridser som der stod på beskrivelsen. Super lækkert og robust løbehjul til prisen.
Tak gofast.

4. marts 2021

Hej Mads

Tak for din rigtig gode anmeldelse, det sætter vi stor pris på! :)
Den er hermed givet videre til resten af holdet!

Maria fra GoFast

Sender ikke til tiden og de informere…

Sender ikke til tiden og de informere ikke om hvorfor før man selv ringer til dem
Bevares efter det er de søde og behjælpelige og sender lidt ekstra med i pakken dog ikke det halve af hvad de har lovet
Og pakken sendes i original kasse som ikke er særligt beskyttet mod den tur den nu skal ud på

3. marts 2021

Hej Martin

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse med vores levering.
Tak for din konstruktive feedback og for anmeldelsen. :)