Det er den bedste køreskole nogensinde, jeg havede taget lyn kursus ig fik det på nul kommer nul. Min kørerlærer var Adel og han var supersød. Virkelig forstående og altid klar med en hjælpene hånd
Fint løbehjul. Meget lang levering ift. lovet. Rimeligt hurtige til at besvare spørgsmål på mail selvom de ikke har taget telefonen ved opkald. Serviceaftale er købt men ikke prøvet endnu. Løbehjulet... Se mere
Helt fantastisk oplevelse og super god service hos GoFast. Gæstfri og behagelig modtagelse på Jeres kontor i Herlev. Der ingen slinger i valsen og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Læ... Se mere
Forfærdelig oplevelse, brug dem aldrig!!! Under Konkurs!! Nu har jeg for tredje gang skrevet en reklamationsmail vedr. nogle skader og intet svar modtaget. Jeg endte med at slå CVR nummeret op og... Se mere
Køb dit eget el-løbehjul fra Dansk webshop! 100% lovligt og sikkert. Sendes med gratis fragt på få dage. El-løbehjul med motor er både til voksne og børn.
Marielundvej 46B, 2.TV., 2730, Herlev, Danmark
- mail@gofast.dk
- gofast.dk
Jeg kan ikke give mere end 1 stjerne
Jeg kan ikke give mere end 1 stjerne. Det er en uge siden jeg bestilte og det eneste der er sket indtil nu er at de har trukket pengene. Ifølge det track&trace de har sendt mig er pakken ikke indleveret. Så ret beset er det vel slet ikke lovligt at trække pengene.

En fremragende produkt
En fremragende produkt. Kan anbefales. Meget let at samle, der skal kun 4 skruer i. 2 af dem kom faktisk ikke hele vejen ind, da jeg prøvede med hårdt gik skruerne i stykker fra skruestedet men så er det jo godt at man kan købe 2 års garanti, hvis sådan noget sker. Det dækker det nok? Levering tog ca 2 dage ekstra end de 2-3 dage, det kan postnord gøre bedre. De havde fået den til tiden men blev leveret sent, man kan jo følge med på deres app. Jeg kunne se at der var bleve trådt på pakken flere gange. Men løbehjulet var heldigvis intakt. For at finde synderen kan man selvfølgelig følger fodsporene som var sorte og tydlige:)

Besvarelse fra Gofast.dk
Hurtig levering og dejligt løbehjul!
Jeg har nu haft min GX4 Upgraded I snart en måned og den kører bare som den skal. Jeg bruger den til at køre til og fra arbejde (ca. 12,5 km for begge veje), hvor batteriet kun bliver halvt tom i løbet af hjemturen og jeg har kørt lidt over 100 km på den end til videre uden nogle former for problemer.
Levering var hurtig, fik den efter 3-4 hverdage og det var nærmest bare plug'n'play med 4 skruer der skulle skrues i og så var den klar til at køre.
Alt i alt er jeg super glad for mit løbehjul.

Besvarelse fra Gofast.dk
God service og lækkert produkt.
Købte et refurbished løbehjul, og modtog det efter lidt ventetid. Desværre virkede baglygten ikke, så GoFast sendte mig et nyt, og jeg skulle så sende det andet retur. Desværre blev forsendelsen væk hos PostNord, så der gik yderligere tid med at skrive frem og tilbage. Pludselig kunne jeg ikke længere komme i kontakt med GoFast, men efter at have støvet et privatnummer op, viste det sig, at de var i coronaisolation, og de var ikke klar over, deres telefon ikke meddelte dette. Som kompensation for det lange forløb uden løbehjul, fik jeg muligheden for at returnere det det oprindelige løbehjul og blot få pengene retur, men de kunne også tilbyde at sende et spritnyt løbehjul i en opgraderet model.
Jeg valgte denne løsning, og modtog løbehjulet til den aftalte tid. Er meget tilfreds og kan (trods forhindringer undervejs) klart anbefale GoFast.

Besvarelse fra Gofast.dk
Hej gofast jeg er tilfreds med jeres…
Hej gofast jeg er tilfreds med jeres arbejds eller hjemmesider og min søns el løbehjul. Og håber på vi kan alt de bedste til min søn el løbehjul tænker på reserverdel og alt muligt. :)

Fantastisk service
Fantastisk service, både ifm. køb, og værkstedsarbejde! Knækket skærm fejl fra min side! Rigtig godt løbehjul! Køb det med ro i sindet!

Lynhurtig online levering
Lynhurtig online levering! Altid punktlig! Kan varmt anbefales!!!

Besvarelse fra Gofast.dk
Jeg bliver desværre mere og mere nervøs…
Jeg bliver desværre mere og mere nervøs over mit køb, gofast gx4! Kan læse hér at andre har oplevet samme fejl, at styrbolten knække i svejsningen! Dette gør at styret falder sammen! Jeg har slet ikke lyst til at tænke på hvor galt det kan gå hvis det sker under kørsel!
Har nu forsøgt i to dage via mail, tlf og FB (min datter har skrevet til dem) og endnu ikke hørt en lyd fra sælger!
Hvordan kan I fortsat sælge et løbehjul med en så farlig fejl??
Jeg har fortrudt mit køb på alle mulige måder, og må nu bare håbe på at jeg kan få pengene tilbage, har IKKE lyst til at køre på et nyt! Der er også andre fejl men dog ikke livsfarlige!
Ævøv!!

Simpelthen den bedste service
Simpelthen den bedste service. De har alle reservedele. At købe en gofast var den bedste beslutning!!

Kun dårlige erfaringer her
Dårligt løbehjul som nu har været til reparation et par gange og endnu ikke lavet men sendt retur alligevel. Virker mest som et billigt wish produkt som bare skal prakkes af på folk og så videre til den næste kunde.
Dårlig service hvis man da kan kalde det service overhovedet da man bliver "glemt" når man har talt med dem og man skal rykke efter sine ting uger efter.
Aldrig mere et sted jeg kommer til at handle eller anbefale til andre.

Besvarelse fra Gofast.dk
Fint løbehjul, dog ikke på stigninger.
Fint løbehjul, ok kvalitet.
Dog er det meget svagt i motoren og kan ikke trække op ad bakkerne, jeg vejer 80 kg. Og det kan kun lige trække mig op af meget små stigninger.
Når løbehjulet har under halv strøm tilbage, så er det ikke særlig hurtig i optræk længere, og det er svært at nå topfart.

Besvarelse fra Gofast.dk
Livsfarlig, når det ikke virker
Jeg købte mit løbehjul hos gofast for lidt over et år side, og siden da har det været til reparation hos dem 3-4 gang, det har dog været gratis, men der går lang tid før man får det igen... så virker det okay igen, i ca 1-2 måneds tid..
Fejlen er, at den mister forbindelsen mens man køre på det, så den stopper pluslig, og så stater den op igen.. det er seriøst livsfarlig, tro mig... Så hvis du overvejer sådan et til dig selv eller dine børn, så husk livsforsikring!!

Besvarelse fra Gofast.dk
God service ,fedt løbehjul det kører…
God service ,fedt løbehjul det kører suverænt hvis der ikke er huller i vejen 👍😁

Besvarelse fra Gofast.dk
GoFast lever ihvert fald op til sit navn
Hold da op for en stjerne betjening. Mit El Løbehjul punkterede, og det tænkte jeg at det skulle fikses, så jeg begav mig selv ud i projektet om at få det lavet. Måtte opgive efter at jeg simpelthen ikke kunne få dækket af, og smed så skruerne væk i processen. Jeg ringede så ind til jer for at høre om i lå inde med dem, og blev mødt af en meget imødekommende kvinde der forsikrede mig at i lå inde med dem. Da jeg så kommer til værkstedet sagde i at mit el løbehjul kunne være klar på 3 kvarter. Dette var perfekt, så jeg satte mig til at vente udenfor. Allerede 20 min efter at jeg indleverede det, fik jeg en SMS om at det var klar til afhentning. Kan slet ikke mærke forskel på de her dæk, og ikke solide dæk. Ville endda gå så langt at sige at mit el løbehjul aldrig har kørt bedre, og at rækkevidden som jeg bekymrede mig for er blevet bedre, hvilket er perfekt. Hastigheden er den samme, dog en smule hurtigere end før. Top klasse service, og jeg kan varmt Anbefale GoFast. De kan sgu noget. Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det.

Besvarelse fra Gofast.dk
Lever ikke op til det de skriver.
Hurtig levering 👍🏼
De dele jeg har købt er et forhjul 350 w til M365 men det lever ikke op til det de skriver på deres hjemmeside efter at det er monteret køre mit løbehjul langsommere og det hugger under kørsel, der er ingen steder man kan læse sig til om det er et problem de før har haft, jeg er ikke kunde hos dem igen.

Helt igennem et useriøst firma
Useriøst firma
Jeg kontakter GoFast for,at få skiftet mine dæk på mit løbehjul i god tid, da jeg ikke gider at køre forgæves fra Helsingør til Herlev.
Jeg møder forventningsfuld op til den aftale tid hvor en medarbejder kan oplyse,at man desværre ikke har fået de vare hjem de har bestilt så jeg må køre forgæves,man har ikke gjort sig den ulejlighed,at ringe og aflyse.Jeg får oplyst,at de vil modtage varen kort tid efter og de vil kontakte mig.Godt nok kan Post Nord være længe om det men over 14 dage ….nej vel.Så jeg rykker flere gange men gider de at reagere næææ overhoved ikke
Helt igennem et useriøst firma