GO DREAM NO - Opplevelsesgaver Anmeldelser 247

1,1

Man kan jo ikke bruge det til noget, medmindre man selv lægger en masse penge udover. Det er en glorificeret kuponbiks. Tog mig også omkring en måned og utallige mails at få 299 kr. refunderet (har st... Se mere

Det er det største svindel foretagender de hjælper ikke de svare ikke på mail de kan ikke hjælpe så kan jeg kun se de er kriminelle for de stjæler jo penge fra folk for de udløber jo og hvis det skal... Se mere

Hold jer langt væk fra det firma. Gavekortene er ekstremt besværlige at indløse. Først skal man oprettes på go Dream og aktiverer gavekort med en masse koder, så skal på deres side downloade vochers e... Se mere

Ingen stjerner til GoDream, fik en julegave til et luksus spaophold og det er mega besværligt at få indløst meget rodet hjemmeside og ekstra betaling opkræves for nogle virkelig dårlige hoteller. Meg... Se mere

1. Konstruktion og produktion

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos GO DREAM lever og ånder vi for opplevelser. Vi tenker i opplevelser, drømmer om oplevelser og lever ut dem. Vi har gjort det til vår missjon å samle et stort sortiment av forskjellige opplevelser, det vi håper kan gi deg inspirasjon og mulighet, at du også kan krydre tilværelsen din og leve ut drømmen.

1,1

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg fik et tivolikort til Go dream

Jeg fik et tivolikort til Go dream, og da Tivoli først åbner 8 april pakkede jeg ikke dette ud før jeg skulle i Tivoli, og så opdager jeg der ligger et tilbud i på et brev som skal registreres senest 28.02.22, og dette ksn jeg jo så ikke gøre nu, det gælder til Tivoli for 1 person el kaffe og kage et sted. Det er noget værre fup og vil aldrig ønske mig det mere og heller ikke købe det til andre

15. april 2022

For 3 uger siden skrev jeg en mail og…

For 3 uger siden skrev jeg en mail og udfyldte deres kontaktformular, har ej hørt noget siden hen.

Har endda løbende kontaktet deres tlf. support, intet held. Når de ikke engang kan give det mest basis kundesupport, er min anbefaling at holde jer langt væk.

18. marts 2022

Man får et gavekort i julegave 2021

Man får et gavekort i julegave 2021. Vi aktiveret kortet, og troede vi gjorde det rigtige, men nej nej, restauranten fortalte, vi ikke kunne bruge det, kortet var forældet, vi skulle bestille et nyt. Jeg ringede til go dream, ja det var rigtig nok, vi skulle have et nyt.
Brug aldrig penge på sådan et dårligt koncept, mange mennesker oggiver, go dream score kassen.

9. marts 2022

Jeg har købt en boks til julegave til…

Jeg har købt en boks til julegave til et familiemedlem 21/12-21.

Idag bliver jeg så ringet op da de var inde og ville bruge den og fortæller at boksen er udløbet og derfor ugyldig.

Det synes jeg godt nok er under alt kritik!

19. februar 2022

Falsk markedsføring

Fik 2 x bio gavekort men angivelse af bio med billede af den lokale biograf i Næstved samt angivelse på kortet over dk. Men men men biografen har trukket sig fra samarbejdet så falsk markedsføring at sælge æskerne stadigvæk

17. februar 2022

Beskyldt for at have stjålet :(

Jeg købte godream til kæresten 3 måneder senere vil vi bruge den på brunch og så indløser jeg den på siden så står der ugyldig og så står der dato 01/01-0001 … så ringer jeg så siger han til mig den ikke er købt i butikken og bliver nærmest beskyldt for at have stjålet -,,- er så skuffet over jer.

29. januar 2022
GO DREAM NO - Opplevelsesgaver-logo

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver

Jeg Miguel,

Jeg ked af din oplevelse ved brug af vores produkter. Det er absolut ikke vores mening at at skuffe vores kunder.

Jeg har været inde og finde din sag frem og hjulpet dig med en løsnings.

God dag! :)
Nicoline, kundeomsorg.

Scam virksomhed

Scam virksomhed, fuldstændig scam af deres kunder, vanvittig besværligt at indløse gavekort, kundeservice er dårlig. Sikker på jeg aldrig får indløst mit gavekort med så meget bøvl der har været med GO Dream.

8. december 2021

Det er mega besværligt

Det er mega besværligt. Og fuldstændig uigennemskueligt at kunne bruge de gavekort. Og når man ringe til dem som står som samarbejdes partner for at kunne bruge gavekortet fortæller de at samarbejdet er ophørt. Så mine købte gavekort kan derfor overhoved ikke bruges.

26. november 2021
GO DREAM NO - Opplevelsesgaver-logo

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver

Hej Louise, tak for din anmeldelse.
Jeg er ked at, hvis det har været bevægeligt at bruge dit gavekort.
Desværre mister vi nogle gange partnere, heldigvis får vi også tit en masse nye.

Dine gavekort kan sagtnes stadig bruge. Du meget velkommen til at kontakte os på info@godream.com, og få hjælp til evt. at ombytte dit gavekort.

Fortsat god dag:-)

Mange hilsner
GO DREAM kundeomsorg

Jeg kan på ingen møder anbefale GO…

Vi kan på ingen møder anbefale GO DREAM. Dårlige service svar ikke på mails. Vi har fået et gavekort på noget smørbrød som kun kan bruge et sted på Falster og et sted i Nordsjælland og vi bor i Næstved. Vi vil grene ombytte det til noget andet, men det skulle vise sig det er hel umulige selvom vi har sendt flere mails til GO DREAM og bare har fået et svar tilbage som vi på ingen måder kunne bruge til noget. Det svar vi har fået er vi har indløst vores gavekort, hvilken vi på ingen måder har. For at slippe for vi skriver mere har de låst vores mail. Havde vi kunne give dem 0 stjerne havde de fået det. Så hold jeg langt væk fra GO DREAM hvis i vil klage. Total amatører Ps kontakten på DR1 har da også lavet et program som beviser de ikke holder hvad de lover. VI er nået dertil vi politianmeldelse GO DREAM for bedrageri.

16. november 2021

ALDRIG KØB FRA GO DREAM!!!

Aldrig køb det her! Det er elendig kundeservice og de er bare ligeglade med deres kunder. Vi har fået at vide af kundeomsorg at vores billetter til Tivoli allerede er indløst, men vi har ikke indløst dem og det er helt sikkert. Go Dream er ren fusk og svindel. Alle anmeldelser herinde er på 1 stjerne og så er der nogle få med 5 stjerner, men det er bare falske anmeldelser. Jeg har ondt af alle der har mistet penge ligesom os. Go Dream er noget bras!

14. november 2021

Det er simpelthen den dårligste service…

Det er simpelthen den dårligste service jeg har oplevet nogensinde. Det er svindel og vi er mange der har mistet penge til dette firma. Svaret på klager på FB er at man bare kan ringe, men her løses problemet ikke hvis ikke der findes en kvittering, der er smidt ud for længst. Jeg har i alt 3 gavekort der går til spilde, det er ikke i orden. Mails er prøvet, INTET svar i 3 mdr.
Jeg prøver at samle sammen til pressen eller programmet kontant, så der snart kan komme en stopper for deres fusk

10. november 2021

Gavekort til 3-retters menu for 2…

Gavekort til 3-retters menu for 2 personer kunne ikke indløses på restauranten, da restauranten havde mere end svært ved at få deres penge fra Go Dream, så samarbejdet var ophørt og tjeneren kunne ikke gøre noget. Dog var han sød at ringe til chefen for restauranten for at spørge om gavekortet kunne indløses på trods af stop for samarbejde med Go Dream. Jeg fik min 3-retters middag, men om ejeren får penge fra Go Dream er meget tvivlsomt.

31. oktober 2021