Om vinteren bliver man pludselig sat af i Herning, selvom man skal helt til Thisted og nu skal man være heldig hvis togene mellem Thisted og Vejle overhoved kører! Derudover bliver der sat togbusse... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Venlig Chauffør
Børnehaven, kørt med servicebussen linje 835, fra østerhøjskolen til Ballerup st.
Det var en utroligt hyggelig tur, chaufføren spillede Kim Larsen’s børne sange, ungerne elskede det, positiv oplevelse fra start til slutt. Bussen var fin, og ren og musikken som gjorde turen både behagelig og mega hyggeligt.
GoCollective er IKKE forberedt på Jelling festival
Jeg kan desværre ikke bedømme rejsen, da toget var propfyldt og undlod at stoppe ved Vejle Sygehus d.29/5 kl.13:05.
GoCollective skriver at de er forberedt på at der er Jelling Festival. Gad vide hvordan de er forberedt, da de valgte at køre med et togsæt som normalt og dermed var der ikke plads til alle passagerer. På Vejle Sygehus stod ca.30 passagerer som ikke kom med toget da lokomotivføreren valgte at køre forbi sygehuset uden at stoppe det propfyldte tog. Hvorfor kører I ikke med 2 togsæt eller indsætter ekstra afgange mellem f.eks. Vejle og Give??
I toget fra Thisted til Struer kan…
I toget fra Thisted til Struer kan toilettet kan ikke låses. Jeg kører ofte på ruten, og har ikke oplevet et toilet der kan låses i 2 måneder.
Kender dem ikke
Kender dem ikke, og har ikke tilmeldt mig deres nyhedsbrev. Alligevel for jeg det skidt i min indbakke.
Togpersonalet burde komme på kursus i almindelig venlighed og kundeservice
I dag tog jeg toget mellem Vejle og Jelling. Jeg havde min lille hund med. Jeg kører ikke ofte med tog og havde ikke sat min ind i at min lille hund skulle være i en taske under turen -
Men jeg havde en taske med han kunne være i - så egentlig ikke et problem.
Da konduktøren checker mit rejsekort siger han at hunden også skal have en billet. Vi enes om at jeg køber en billet fordi jeg ikke vidste den skulle have en billet. Han oplyser ikke at den kan rejse gratis hvis den kan være i min medbragte taske! Han oplyser ikke at en hund rejser på børnebillet - i det hele taget så er hans service niveau ikke eksisterende!!!
Jeg køber en billet og undervejs finder jeg ud af reglerne !! Jeg konfrontere ham før toget kører videre fra Jelling. Han kommentar var “der var meget jeg kunne have fortalt dig ….” Det er en service under al kritik og hvis man ønsker offentlig transport som et tilvalg skulle man overveje at uddanne personalet noget bedre, sådan at både service og venlighed overfor dem der har forvildet sig ind i toget synes det er en god oplevelse.
Jeg gik sammen med en veninde tilbage til Vejle og hendes bil stod i Jelling - toget tilbage fra Vejle til Jelling blev et 100 pct fravalg - hvorfor køre med toget når man er helt sikker på at bilturen frem og tilbage bliver en positiv oplevelse
Helt urimeligt dyrt og aflyser tog i…
Helt urimeligt dyrt og aflyser tog i sidste øjeblik.
Vi kører hellere vores søn frem og tilbage i bil, for det kan på INGEN måde betale sig at tage dette tog!
SÆT PRISERNE NED…?!!!!
Har aldrig oplevet at køre med et SÅ larmende og stressende tog. Toget kegler rundt på skinnerne og bremserne skriger hver gang der bremses. Måske priserne skulle sættes ned, når standarden er så UFATTELIGT lav. 400kr for 2 personer for at komme fra Viborg til Århus tur/retur..?!!!Kan lige så godt tage bilen…?!!!
SÆT PRISERNE NED, NÅR DET IKKE ER DSB STANDARD…!!!!
Det er for dårligt at man ikke kan lade…
Det er for dårligt at man ikke kan lade sin tlf/tablet eller computer når man skal sidde i over 2 timer i toget
Arriva/GoCollective er alt alt for dyr
Arriva/GoCollective er alt alt for dyr. Det er (livs)nødvendigt at der vises hensyn til miljøet og feks at vi alle kører med offentlig transport fremfor bil, men det er billigere at tage bilen- incl parkering i byen. Det burde jo være attraktivt at køre med tog og lade bilen stå. Eller at kunne tage en sviptur med banen for at besøge familie, venner eller besøge en anden by. Men priserne skrækker en væk. Jeg selv bor kun 1/2 time og 4 stop fra Aarhus og det koster knap 200 t/r. Der mister jeg lysten til at køre med banen og dermed mister I, Go Collective også kunder og kørsler.
Tænk over at langt flere ville køre og flere ville køre oftere, hvis rejsen ikke var så absurd dyr.
Mvh
Der er virkelig dårlig udluftning i…
Der er virkelig dårlig udluftning i togene, det er en tung luft der giver hovedepine!
Dårlig service
Dårlig service. Selvom man har købt billet til toget dog det forkerte, så får man stadig bøde…
Møgbeskidte tog og aflysninger 😡
Møgbeskidte tog og gang på gang er togene aflyst uden eller med kort varsel 😡😡😡
Der er altid noget i vejen
Der er altid noget i vejen. Enten er de forsinket, aflyst eller så holder de stille det meste af turen. Så mange minutter spildt, og ting man kommer for sent til. Dette opleves alt for ofte, og jeg kører i tog stort set hver dag, flere gange om dagen. Alt for dårligt.
Har ikke en eneste gang oplevet at…
Har ikke en eneste gang oplevet at toget har været til tiden eller kørt til tiden. Og på banegården bliver der givet forkerte informationer, som er skyld i total forvirring og er skyld i at flere folk ender i det forkerte tog. Den eneste grund til at det får en stjerne at det da trods alt kører.....
Deres at håndtere det her med togbus…
Deres at håndtere det her med togbus fra Esbjerg og j alle retninger folk løber rundt og dsb folkene for information er lig nul fra jeres men det ser vi jo hele jeres ledelse sidder bare på flade bagdel og er fuldstændig ligeglad med passagererne. I kommer gamle busser som burde være skrottet lige som jeres tog.
Dem skal man ikke køre med de stopper…
Dem skal man ikke køre med de stopper os lige pludselig på Viborg st og siger de skal bruge toget noget andet så man bliver forsinket en time og jeg ringet til dem men de var ligeglade med os så de kan ikke anbefales
Håbløst selskab
Alt aflyst mellem Viborg og Aarhus H fra kl 18.40-resten af aftenen. Ingen alternativ, ingen hjælp fra kundeservice. Problemet er man er afhængig af togene, hvor ingen vil gøre noget
Toget kom ikke
Toget kom ikke. 37 kr for ingenting. De sagde at der ville komme en togbus, men da vi havde ventet mere en time, var bussen stadig ikke kommet. Næste gang tager vi bilen/taxa.😡
Første gang jeg tager min cykel med i…
Første gang jeg tager min cykel med i tog og så får man kontrolafgift, fordi jeg ikke kendte til at man skulle købe billet til en cykel også. Fed måde at behandle sine kunder på, det jo ikke ligefrem fordi det står klart og tydeligt nogle stedet at man skal have cykelbillet… ret grådigt at man ikke bare kan slippe med en advarsel. Hvis det ikke er nok, så står der en gut med el løbehjul der fylder ligeså meget som en cykel, men der skal man ikke købe ekstra billet siger togkontrolløren. Er det retfærdigt? Skal ikke køre med go collective igen.
Aflysninger på aflysninger og så er de…
Aflysninger på aflysninger og så er de forsikret