Goandfind Anmeldelser 63

1,3

It is a fraud site. After I payed €0,50, under the impression paying to get a manual, I found out that I payed for a 24hr test subscription. I tried to stop my unwanted subscription immediately. Bu... Se mere

Frechheit, 0,50€ um mein Handy Orten zu lassen, nachdem diese abgebucht worden war, hätte ich zur Ortung weitergeleitet werden müssen, sollte dann aber Personenbezogene Daten abgeben darunter auch... Se mere

en cliquant malencontreusement sur un lien, ma fille ou quelqu'un s'étant fait passer pour elle ?? s'est trouvée abonnée pour un service totalement inutile et les prélèvements se sont succédés. Po... Se mere

1,3

Dårlig

WAARSCHUWING VOOR GOANDFIND.DIGI*

WAARSCHUWING VOOR GOANDFIND.DIGI*

Ik ben misleid door deze website. Ik moest €0,50 betalen voor zogenaamd een kleine verificatie, maar daarna werd er zonder duidelijke toestemming €39,99 van mijn rekening afgeschreven.

Dit blijkt een abonnement te zijn dat niet duidelijk wordt vermeld. Opzeggen is extreem moeilijk en ze doen alsof het jouw schuld is (bijvoorbeeld “verkeerd e-mailadres”).

Gelukkig heb ik via mijn bank een terugboeking kunnen starten, maar dit is duidelijk een misleidende praktijk.

❌ Niet doen❌ Niet betalen❌ Niet je gegevens invoeren

Trap hier niet in — dit is geen betrouwbare dienst.

11. april 2026

Abofalle

Abofalle. Sehr unangenehm. Sie belasten einfach das Kreditkartenkonto, trotz einer sofortigen Kündigung. Das die nicht vom Kreditkartenunternehmen insgesamt gesperrt werden, ist sehr unverständlich.

5. april 2026

Fraud

I tried to stop my unwanted subscription immediately. But, online I got the message “no subscription with your email, there is no subscription to stop”.
A few hours later €39,99 was taken from my account.

3. april 2026

Trap er niet in.

Trap er niet in.
Je denkt 50 cent te betalen, maar je zit meteen vast aan een abonnement van 39,50 per maand!
Binnen 24 uur opzeggen!

12. februar 2026

Subscription automatic

This website turns your 24hour payment into an automatic subscription without warning. On top of which, no service was provided for which they were paid. Very poor indeed. I have asked for the (unsolicited) subscription to be refunded.

7. februar 2026

Ook ik ben er in getrapt / dikke scam

Ook ik ben er in getrapt. Je koopt eenmalig voor 0,50 een dienst en vervolgens zit je aan een abonnement vast van 39,99 in de maand. Apple Pay kan je niet helpen en de bank ook niet. Het loopt allemaal via die derde partij. Zorg dat je je abonnement opzegt via de sits als het kan. En hou daarna je bankrekening goed in de gaten. Het enige wat je kan doen als het niet lukt is een ander rekeningnummer aanvragen en je huidige rekeningnummer blokkeren.

29. januar 2026

Website takes advantage of panic

Website takes advantage of panic when losing a phone , it only mentions a hefty subscription fee at the bottom , and ropes you in with a 50 p charge for a trial of 24 hours . There’s no text or email telling you this , so only found out when checking credit card statement . The service was useless , no help whatsoever.

11. januar 2026

galère pour résilier

Pour s'abonner, il suffit de mentionner un numéro de portable, un numéro de CB, cocher la case, et vous voilà abonné.
Et très compliqué de résilier facilement, le mail utilisé par ma fille n'était pas reconnu, il faut utiliser un lien sur le même domaine où vous avez enregistré votre compte
J'ai finalement obtenu la résiliation en envoyant un mail sur leur site générique. Mais 2 mois de prélevés.
Et impossible de se faire rembourser.

10. november 2025

Absolutely a scam

Absolutely a scam. States £0.50 for 24 hrs and then they take £40 from the card the next day but unable to cancel as unsubscribe just says does not recognise email.. only way to stop is to cancel card that was charged. DO NOT USE !

3. januar 2026

Scam

Erg onduidelijke beschrijving, was voor 1 telefoon nummer te vinden, €0,50 geen resultaat was toch nog een hele maand in rekening gebracht.
SCAMMERS

30. november 2025

A "szolgáltatásuk" nem működik,semmit…

A "szolgáltatásuk" nem működik,semmit sem ér,a telefont nem találja meg.Ha megadod az e-mail címed,már véged van,mert azzal megrendeled a havidíjas "szolgáltatást".Az egyszeri 0,59€ díj levonása után,havonta 39,99€-t vonnak le a számládról.A Google Pay- jel fizetve ott nem látszik a levonás,csak az ahhoz kötött számla kivonatában.A Google-nél le kellene tiltani őket....A bevételüket költsék a gyerekeik gyógyszerére...

12. august 2025

Scam company

They advertise 0.50 € trial and charge the subscription money in full. Don't fall for this trap, they were not helpful either.

27. juni 2025

A fuir, service douteux

La localisation Go and find est annoncée entre 24h et 48h. Celle d'Apple est gratuite et instantanée!
Go and find ne fonctionne pas. Le service est payant et pourtant il est annoncé gratuit.
Dans le moment de stress, vous payez... pour une belle tromperie !

11. juli 2025

Er dette din virksomhed?