Levere overhovedet ikke op til pris og billede. Er så skuffet over produktet, de har slet ikke den glatte overgang som der vises på billederne. De har skarpe og kantede hjørner, hvilket hellere ikke k... Se mere
Lad være med at bestille derfra! Jeg bestilte en vare fra deres hjemmeside, efter 10 dage har jeg hverken modtaget ordrebekræftigelse eller vare. Pengene er blevet reserveret og de svare ikke på d... Se mere
Jeg havde først en rigtig god oplevelse med en lampe til min datter, men har netop modtaget en, ment til gave. Den er total ridset og kan på ingen måde bruges som julegave .. Jeg har af fl... Se mere
Min datter elsker sin natlampe, som pynter så fint på hendes værelse.. Om aftenen vælger min datter en af de tre farvetemperaturer lampen har, og intensiteten justeres til at give et fint blødt lys. -... Se mere
Glowy™ LED natlamper bringer den perfekte personificering til dit yndlingsrum eller -værelse af din elskede. I vores webshop kan du finde natlamper til dine børn, partnere, jubilanter, bryllupper eller fødselsdagsgaver. Vælg en lampe af ethvert design fra vores tilbud og juster den efter navn eller ord efter dine behov.
Østergade 1, 8000, Aarhus, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Lever helt op til forventningerne, rigtig fin natlampe🤩. Vil gerne bestille en anden gang👍
Fantastik lampe og virkelig flot pakket ind.. Alle kan trygt handle her og meget hurtig levering 🥰
Det har været en trist oplevelse, men Glowy har slet ikke haft skyld i det og har været 10/10 i kundeservice ♡
Da jeg skulle hente min pakke kunne jeg straks se at pakken var i stykker og uden indhold. Skylden er 100% af Post Nord.
Nu står jeg desværre uden en gave. Men selvom Post Nord nægtede at refundere lampen (fordi jeg er modtager), så har Glowy gjort det. Stor ros til Sara og tak for den gode service. Jeg bestiller igen hos jer lige så snart I har skiftet til GLS.
Hurtig levering og jeg er fuldt ud tilfreds med produktet.:-))
Hurtig og nem handel.
Alt gik lige som det skulle.
Så fin en lampe.
Har kun gode ord til og om Glowy Danmark.
- Hurtig ekspedering.
- Flot produkt/personlig lampe, der lever op til forventningerne
- God kundekontakt
Jeg bestilte en lampe den 1 april. Som jeg skal give i gave. 2 dage efter skriver de at den ikke kan sendes i den uge, da de mangler træstativer. Men at min ordre vil blive sendt ugen efter…
Vi har nu den 4 maj, EN MÅNED efter, og har stadig ikke fået lampen. Og nu svarer de ikke på min mail..
Bestilte varen 2. april fik efterfølgende denne mail:
Kære kunde,
Vi vil gerne informere dig om, at din ordre ikke kan produceres og sendes til dig i denne uge. Vi modtog desværre ikke nye træstativer i sidste uge som planlagt. Vi skulle modtage nye træstativer inden udgangen af denne uge.
Din ordre skal være afsendt senest tirsdag eller onsdag. Er dette acceptabelt for dig?
Hav en dejlig dag,
Sara
Glowy™ Danmark
- Jeg har svaret retur at varen skal bruges til en dåb og har derfor brug for at vide om de nu er helt sikker på varen kan nå at komme hjem.
Hører intet og har både svaret på den mail de har sendt og lavet en ny mail med samme bekymring.
Så er som udgangspunkt ret dårligt tegn når der ingen kommunikation er.
En blandet fornøjelse. Rigtig god og serviceminded korrespondance ml. sælger og jeg. Da lampen ikke kunne nå frem i tide til den barnedåb den skulle være givet til, fik jeg tilsendt et fint billede, som jeg kunne printe ud og give istedet…. Men her d.9/4 er lampen stadig ikke modtaget - og jeg bestilte den d.18/3! Og jeg ved stadig ikke, hvornår den ankommer :-(
Produktet levede op til alle vores forventninger og vi er derfor yderst tilfredse :)
Jeg giver dem 5 stjerner pga. en god oplevelse, selvom der var et problem med den første lampe. Glasset passede ikke ned i holderen, ligegyldigt hvor hårdt jeg prøvede. Kontaktede dem på Instagram med en video af problemet og fik forholdsvis hurtigt tilsendt en ny. Endda til egen adresse, selvom den originale blev sendt til min veninde, som vi havde fået gaven af. Super god service.
Lampen er virkelig sød og har tre forskellige slags lys (hvidt, lidt varmere farve (gult ish) og en helt varm farve (gult/rødligt). Vær dog obs på, at man selv skal have en adapter, da den kun har USB ledning.
Fin og overskuelig hjemmeside.
Dejligt, man kan se sit ønskede valg af produkt, inden ordren afsendes.
Jeg er meget tilfreds med min vare, som jeg modtog indenfor den lovede tidsramme.
Levering tog forholdsvis lang tid, men hvad værre er, så passer glasset ikke i bunden, så lampen kan ikke bruges, og kontakt til kundeservice er noget sporadisk og lettere krævende (send en video, ok det gør jeg så, vi tror godt den kan komme ned, men det kan den ikke.. intet svar i flere dage..)
Opdatering: Ny lampe ankom midt januar (lidt sent for en julegave til et barn) - jeg forstår at der var ferie - det har vi alle brug for, men når man sælger gaver til børn, så det lidt uheldigt at smutte lige efter jul. Lampen i sig selv er ganske fin og rimeligt pris sat. Man skal dog være opmærksom på at den kun kommer med USB stik og ikke stik til stikkontakt, det skal man selv sørge for. Kundeservice var søde, omend lidt omstændig og langsomt som sagt.

Besvarelse fra Glowy™ Danmark