Glowy™ Danmark Anmeldelser 60

2,9

Lad være med at bestille derfra! Jeg bestilte en vare fra deres hjemmeside, efter 10 dage har jeg hverken modtaget ordrebekræftigelse eller vare. Pengene er blevet reserveret og de svare ikke på d... Se mere

Jeg havde først en rigtig god oplevelse med en lampe til min datter, men har netop modtaget en, ment til gave. Den er total ridset og kan på ingen måde bruges som julegave .. Jeg har af fl... Se mere

Min datter elsker sin natlampe, som pynter så fint på hendes værelse.. Om aftenen vælger min datter en af de tre farvetemperaturer lampen har, og intensiteten justeres til at give et fint blødt lys. -... Se mere

1. Gavebutik

Glowy™ LED natlamper bringer den perfekte personificering til dit yndlingsrum eller -værelse af din elskede. I vores webshop kan du finde natlamper til dine børn, partnere, jubilanter, bryllupper eller fødselsdagsgaver. Vælg en lampe af ethvert design fra vores tilbud og juster den efter navn eller ord efter dine behov.

2,9

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Svindel

Svindel.
Billig kopi fra Kina / kan købes på tenu for 70 kroner.
Der var en stor ridse i lampen men vi har aldrig fået en ny eller pengene retur til trods for lovning på det.
Jeg har skrevet utallige gange på mail - det er intet nummer på kundeservice- men de svarer ikke.

20. december 2024

Modtog billig kopi fra Kina

OPDATERING:
Et par timer efter jeg skrev denne anmeldelse modtog jeg en refusion på 100 kr. Jeg skrev straks til Glowy og spurgte til hvorfor jeg modtog 100 kr. Hvis det er fordi de ikke kan levere alligevel mangler de stadig at refundere mig 179,20 kr., så det bad jeg dem gøre så vi kan få lukket denne sag. Jeg har ikke fået den vare jeg har bestilt, og de er velkommen til at komme og hente den billige kopi, hvis de ønsker den tilbage, for jeg kan ikke bruge den til noget.
Igen hører man ikke fra dem. De reagere åbenbart kun når man skriver herinde.

OPRINDRLIGE ANMELDELSE:
Bestilte den 11/2 2025 en lampe hos Glowy, hvorefter min ordre blev annulleret uden besked omkring hvorfor. Jeg skrev til dem, og spurgte hvordan det kunne være, og fik oplyst at det var fordi de pt havde en leveringstid på mere en 14 dage, men hvis jeg ville vente kunne de godt levere, jeg skal bare afgive en ny ordre. Det ville jeg gerne da vores datter allerede har en rigtig fin lampe fra dem, og denne skulle bruges som en gave til en barnedåb. Der går så ikke så lang tid før jeg modtager en pakke fra Aliexpress i Kina. Jeg undre mig meget, for jeg har ikke bestilt noget fra Kina, og kender ikke Aliexpress. Da jeg slår dem op finder jeg ud af at det er en hjemmeside alle Temu. Pakken er en lampe som ligne den jeg har bestilt med korrekt navn på, men man kan ikke vælge lysstyrke eller forskellig lysnuancer, som man kan på den min datter allerede har, og som de reklamere med på deres hjemmeside. Jeg finder så på Aliexpress' hjemmeside præcis den lampe jeg har modtaget i samme kasse og det hele. Her koster den bare 123 kr. Jeg skriver med det samme til Glowy, da jeg på ingen måde kan acceptere den modtagne vare. De reagere ikke og først da jeg senere skriver igen og truer med at anmelde her på trustpilot og en politianmeldelse, vender de tilbage og vil gerne have fotos af det jeg havde modtaget. Jeg får så en dårlig undskyldning omkring at de har problemer med deres nye leverandør, og derfor bruger deres pålidelige leverandør fra Kina som levere til deres amerikanske kunder, men de vil refundere mig 20% af det jeg har betalt, og sende mig et nyt træstativ fra deres lokale lager, så lysfunktionerne komme til at virke. Dvs. jeg stadig betaler mere end hvad jeg skulle betale hvis jeg selv havde bestilt gennem Aliexpress, men jeg acceptere for bare at komme videre og få en vare som jeg kan være bekendt at give videre som en dåbsgave. Jeg får refunderet 20%, men modtager aldrig træstativet. Jeg har nu rykket for det 4 gange, og får ingen tilbagemelding. Havde jeg ikke allerede haft en lampe og derved vidste hvad jeg skulle forvente, ville jeg måske aldrig opdaget at den vare jeg fik var en billig kopi.

13. marts 2025

Alt for langsom levering

Alt for langsom levering, uden at give besked om årsag, men trak da pengene lang tid før levering. Har faktisk stadig ikke modtaget min lampe. Bestilt for ca 3 uger siden😒

14. januar 2025

Hej Lone,

Jeg beklager den lange ventetid. Som nævnt i vores e-mail-kommunikation, har vi interne problemer med vores producent. Din ordre bør være modtaget mellem 31/1 og 3/2.

Der er gået over 1 uge siden jeg modtog…

Der er gået over 1 uge siden jeg modtog ordrebekræftelse og min pakke er endnu ikke blevet afsendt, og de har ikke svaret på de mails jeg har sendt til dem.
Begynder at mistænke dem for svindel, og så må jeg jo lave en anmeldelse på dem

21. oktober 2024

Ingen levering

Jeg bestilte min vare d. 19. august med levering inden for 11 dage.
Allerede d. 23. august får jeg besked om, at min vare er på vej og d. 26. august trækkes pengene fra min konto.
Da jeg ikke havde hørt fra GLS ang. levering, skrev jeg til Glowy d. 29. august. Dagen efter fik jeg en kryptisk mail om udenlandsrejser og medarbejdere der ikke var dukket op, men ingen afklaring om pakken faktisk var afsendt.
Jeg må igen spørge ind til, om min pakke er på vej og her får jeg besked om, at den kan sendes på onsdag d. 4. september - altså 18 dage efter bestilling. Denne gang har printeren fået skylden.
På mig virker det mest som om, at de hele tiden har ønsket, at jeg annullerede ordren, så det har jeg gjort her til aften, da den ikke kan nå frem til barnedåb på lørdag.

Hele denne sag har været meget frustrerende og yderst utilfredsstillende.

2. september 2024

Lad være med at bestille derfra

Lad være med at bestille derfra!
Jeg bestilte en vare fra deres hjemmeside, efter 10 dage har jeg hverken modtaget ordrebekræftigelse eller vare. Pengene er blevet reserveret og de svare ikke på de tre mails jeg har sendt dem.
Der er ingen andre muligheder for at kontakte dem end på mail. Så ingen kundeservice eller hjælp at hente.
Det er første og sidste gang jeg bestiller fra dem! Fup firma

23. august 2024

Jeg bestilte to lamper som ikke kommer…

Jeg bestilte to lamper som ikke kommer til tiden, jeg skriver til jer og får svar den ankommer mandag som er i dag. Lamperne er stadig ikke ankommet og jeg bestilte 6 december. Det er under al kritik.

6. december 2023

Besvarelse fra Glowy™ Danmark

Hej Line. Tak for din anmeldelse.
Vi er kede af, at du er skuffet. Som forklaret var forsinkelsen i produktionen forårsaget af Covid i vores team. Vi sendte din ordre i sidste uge, og den skulle være leveret i dag af GLS. Tilsyneladende var der en yderligere forsinkelse af GLS. Din ordre er i Kolding og den bliver leveret i morgen. Jeg tror du vil kunne lide dine lamper :-)

Mvh, Sara

Dårlig kvalitet, ridset produkt.

Levere overhovedet ikke op til pris og billede. Er så skuffet over produktet, de har slet ikke den glatte overgang som der vises på billederne. De har skarpe og kantede hjørner, hvilket hellere ikke kan ses på billederne. Samt kom de to lamper i første omgang total ridset. Så at give 600 kroner for to lampe, er liiiige i overkanten når at den ikke har den kvalitet der vises på billederne.

1. december 2023

Besvarelse fra Glowy™ Danmark

Hej Line. Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager, at der var et problem med ridsede lamper. Heldigvis var der ikke noget problem med andre ordrer, som vi producerede samme dag som din.
Vi vil prøve at finde ud af, hvad der skete og forbedre vores produktion endnu mere :-). I hvert fald producerede vi nye lamper umiddelbart efter du kontaktede os om problemet. Jeg håber, de vil skabe god stemning i rummet. :-)