Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alleen maar fijne ervaringen met Glowdip! De producten zijn van goede kwaliteit en doen precies wat je ervan verwacht. Daarnaast reageert de klantenservice snel en vriendelijk, wat het hele proces ext... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Do not buy from this company its a scam Its been since 18th of march that I have been emailing this glowdip company regards to my order that has never arrived. They keep saying they have refunded... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie producten om mee te werken. Eerste keer uitproberen en daarna ging het steeds beter. Makkelijk te verwijderen en makkelijk aan te brengen Super snelle levering

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige dips, na jaren van biab en gellak ben ik hier onwijs blij mee. Blijft zeer goed zitten en is makkelijk om zelf prachtige nagels te hebben. De service is ook top!! Kortom, geweldig bedrijf!!... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kosmetikindustri

Skrevet af virksomheden

Wij zijn een beginnend bedrijf in de schoonheidsindustrie dat de meest geavanceerde en innovatieve oplossingen voor manicure aanbiedt, wereldwijd bekend. Nu kunnen nagelliefhebbers overal ter wereld genieten van perfecte nagels zonder het huis te verlaten.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een prachtig product heeft dit bedrijf neergezet

Wat een prachtig product heeft dit bedrijf neergezet! Waar gellak niet stevig genoeg is voor mijn nagels en om de 3 weken naar een nagelsalon gaan een fortuin kosten, heeft GlowDip een perfect product neergezet voor thuis!
Ja, het vergt wat oefening en uitproberen. Maar elke stap wordt duidelijk uitgelegd en samen met de GlowDip community die zij ook nog eens opgezet hebben, leren we veel van en met elkaar. Het enige nadeel van dit product? Het is verslavend... 🫣 Ik wil elk kleurtje wat ze hebben!

10. januar 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik hoopte met Glowdip eindelijk langer…

Ik hoopte met Glowdip eindelijk langer dan twee dagen te kunnen genieten van nagellak. Helaas was niets minder waar. Zodra ik mijn nagel licht stoot zit er al een flinker barst in. Daarna brokkelt het langzaam af. De maximale tijd dat het bij mij is blijven zitten is 4 dagen. Daarbij is het aanbrengen een flinke klus. Het is een behoorlijk dikke massa door al de lagen die je moet aanbrengen. Persoonlijk vind ik het niet mooi. Eraf halen is ook horror. Ik moet zeggen de klantenservice is wel top van Glowdip. Maar de nagellak is gewoon echt niet mijn ding helaas.

1. november 2025

Besvarelse fra Glowdip

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. We vinden het oprecht jammer om te lezen dat Glowdip voor jou niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Zeker wanneer je juist op zoek bent naar een oplossing die langer houdt dan gewone nagellak, is het extra teleurstellend als dat niet lukt.

Wat je beschrijft – het snel ontstaan van barsten en het afbrokkelen na lichte stoten – zien we met name bij nagels die van nature erg flexibel zijn. Dipping powder is harder van structuur dan gel of gewone lak en kan bij sommige nageltypes daardoor sneller scheuren, ondanks een correcte applicatie. Dat betekent helaas ook dat het systeem niet voor iedereen even geschikt is. Daarnaast klopt het dat de opbouw uit meerdere lagen bestaat, wat het geheel voller kan laten ogen en het aanbrengen intensiever maakt dan bij bijvoorbeeld gellak. Dat is een kwestie van persoonlijke voorkeur, en we begrijpen goed dat dit niet voor iedereen mooi of prettig aanvoelt.

Ook het verwijderen kan als lastig worden ervaren, vooral wanneer je merkt dat het product niet bij je nagels past. Dat je dit als ‘horror’ hebt ervaren, vinden we uiteraard erg vervelend.

Fijn om te lezen dat je wel een positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en eerlijk mee te denken, ook als blijkt dat Glowdip uiteindelijk niet de juiste match is.

Dank je wel voor je openheid en feedback. Dit soort ervaringen helpt andere klanten om een weloverwogen keuze te maken, en ons om onze communicatie en producten te blijven verbeteren.

Verslavend!

Top product! Goed zelf aan te brengen, hoe vaker je het doet des te beter het eindresultaat wordt. Omdat er zoveel mooie kleurtjes zijn en ik ze eerste allemaal wil proberen is het mij nog niet gelukt om 1 kleur 3 weken te laten zitten.

24. januar 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld…

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld en dit proces is bij mij altijd vlekkenloos verlopen. Je krijgt bestelbevestiging, track en trace en de bestelling wordt snel verzonden. Waarom dan geen 5 sterren?
Omdat ze, zowel de website als de socials, het laten overkomen als een appelte/ eitje product en dat is niet helemaal waar. Ik kan me voorstellen dat mensen ontzettend worstelen met het glowdip systeem. De ene keer lukt het "zetten" ook beter dan de andere keer. Het eraf halen van de huidig set en plaatsen van een nieuwe is een klus van 2,5 uur. Ik plaats mij Ipad erbij met Netflix erop, wat te drinken ernaast en doe mijn nagels maar het is dus niet zo eenvoudig als ze laten overkomen. En ik ben rechtshandig, dus links ziet er altijd mooier uit dan rechts! Maar oefening baart kunst. Bedrijf is een aanrader het product is voor mensen die er handigheid in hebben of er voor open staan zich het zich eigen te maken.

15. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

jammer dat ik het teveel kansen heb…

jammer dat ik het teveel kansen heb gegeven, ook alle tips en tricks geprobeerd om tot een goed resultaat te komen. Een klodderboel, na zeker 10 keer te proberen geef ik het op, ook na 2 dagen zie je breuklijnen in de nagels komen, en uiteindelijk komen er stukken en brokken los. Alles gaat de vuilnisbak in, zonde van mijn geld!

18. januar 2026

Besvarelse fra Glowdip

Wat jammer om te lezen dat het zo is gelopen.
Het is duidelijk dat je het echt een eerlijke kans hebt gegeven, en dat waarderen we. Dat het dan alsnog niet werkt en zelfs breuklijnen krijgt, is ontzettend frustrerend — zeker na zoveel pogingen.

Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen meegeven. Mocht je toch nog openstaan voor contact, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Mooi product en hoop op een goede afhandeling

Heel leuk product. Via Vinted voor een leuke prijs een starterset gekocht en 5 dagen geleden mijn eerste bestelling geplaatst bij de officiële website. De bestelling werd direct bevestigd, maar niet de volgende dag en incompleet geleverd. Ik heb 3x contact gezocht met de klantenservice. Ik vind het slordig dat er geen communicatie is geweest over de incomplete bezorging. Na nogmaals contact, heb ik nu hoop op een goede afwikkeling.

15. januar 2026

Besvarelse fra Glowdip

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Het spijt ons oprecht dat dit zo is verlopen — dit is niet de service die je van ons mag verwachten.

Je hebt gelijk dat we hier duidelijker en proactiever hadden moeten communiceren, zeker bij een (onverwacht) incomplete verzending. Dat had niet zo mogen gaan. We nemen deze feedback serieus en gebruiken dit om onze processen te verbeteren, juist nu we groeien.

Onze klantenservice neemt (of heeft inmiddels) contact met je op om dit netjes en snel op te lossen. Dank je wel dat je dit aankaart — en excuses voor het ongemak.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een starterspakket ongebruikt retour …

Een starterspakket ongebruikt retour gestuurd omdat de kleuren niet overeenkwamen met de kleur op website, omdat er een deksel van een poederdoosje stuk was, omdat er een verkeerde kleur geleverd werd. Pakket op 3/12/25 retour gestuurd, een mail ontvangen op 12/12/25 dat het pakket retour ontvangen werd. Op 27/12 nog geen terugbetaling ontvangen , contact opgenomen en blijkbaar is mijn retour nog niet aangekomen…
Slechtste dienst na verkoop ooit! Koop hier nooit nog iets bij

27. december 2025

Besvarelse fra Glowdip

Dankjewel voor je review. Vervelend om te lezen dat dit zo is overgekomen.

We willen dit graag even rechtzetten: de terugbetaling is inmiddels al uitgevoerd. Het kan soms enkele werkdagen duren voordat het bedrag zichtbaar is op je rekening, afhankelijk van de betaalmethode en bank.

Dat neemt niet weg dat we begrijpen dat de situatie rondom de retourzending en communicatie frustrerend voor je is geweest, en daarvoor bieden we onze excuses aan. We nemen je feedback mee om dit in de toekomst duidelijker en sneller te laten verlopen.

Mocht het bedrag onverhoopt nog niet zichtbaar zijn, neem dan gerust opnieuw contact met ons op — we kijken het graag meteen voor je na.

Niet geweldig ..

Snap niet heel goed waarom er alleen maar goede reviews zijn..

Het begon met dat ik tot 2x toe de verkeerde kleur heb ontvangen. Daarnaast zitten niet alle kleur potjes even vol.. en dat is niet een klein verschil.

En daarnaast klopt er echt helemaal niks van de kleuren. Dat kleuren een beetje afwijken van de foto’s snap ik, alles wordt mooier gemaakt met licht.

Maar een rogue red wat gewoon bruin is. En bij sommige mensen is die wel gewoon fel rood , zoals gezien op Facebook.

En een chocolate brown wat de kleur grijs is. Ja zo’n verschil kan het niet zijn..

Het is het gewoon allemaal net niet, waardoor het ergens ook zonde is van je geld omdat je niet weet of je het krijgt zoals je denkt dat het zou zijn. Duurder is misschien toch zo slecht niet.

Dus ja het blijft goed zitten, maar het verschil in kleuren , het verschil in gevulde potjes, en verkeerde bestellingen krijgen is het voor mij toch een beetje een aankoop met spijt.

1. december 2025

Besvarelse fra Glowdip

Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om dit zo eerlijk te delen. Dat waarderen we oprecht.

Het spijt ons dat je meerdere keren een verkeerde kleur hebt ontvangen — dat mag natuurlijk niet gebeuren en we begrijpen heel goed dat dit het vertrouwen schaadt. Ook het verschil in vulling van potjes en vooral je ervaring met de kleurafwijkingen nemen we serieus. Een lichte afwijking door licht of scherminstellingen is normaal, maar wat jij beschrijft (rood dat bruin oogt, bruin dat grijs is) is duidelijk niet hoe het hoort.

Wat betreft de reviews: we modereren geen negatieve reviews, maar veel klanten delen hun ervaring in de community met foto’s, waarbij applicatie, licht en ondergrond inderdaad grote invloed hebben op hoe een kleur overkomt. Dat neemt niet weg dat jouw ervaring anders is, en die is net zo valide.

We vinden het jammer dat dit voor jou voelt als een aankoop met spijt. Als je wilt, kijken we graag persoonlijk met je mee naar een passende oplossing. Je mag ons altijd een bericht sturen met je ordernummer, dan pakken we het netjes voor je op.

Glowdip is super!

De pruducten van Glowdip zijn van goede kwaliteit. Zit een duidelijke handleiding bij waardoor het aanbrengen van de dippingpoeder eenvoudig is. De levering is snel en de klantenservice is top. Ik had perongeluk een paar verkeerde kleuren ontvangen en de volgende dag werden de juiste kleuren alsnog geleverd.

17. december 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Echt een tegenvaller tot nu …

Zeer snelle levering en de startersset ziet er heel netjes uit. Net aangebracht en is zeker niet zo makkelijk aan te brengen zoals verteld wordt en zichtbaar is op filmpjes. Klodders en heel lelijk. Daarnaast komt de kleur niet overeen met de kleur die op de site zichtbaar is. Daarna ruim een uur bezig geweest met het verwijderen van de nagellak. Wat een ellende is dat. En helaas is het er nog steeds niet af en de nagels zijn helemaal beschadigd door het vijlen.
Ik geef het nog een kans, maar anders gaat het zeker retour. Heel erg jammer.

12. december 2025

Besvarelse fra Glowdip

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Wat jammer om te lezen dat je eerste ervaring zo tegenviel — dat is uiteraard niet wat we voor ogen hebben.

Glowdip heeft inderdaad een kleine leercurve, vooral de eerste keer. In filmpjes lijkt het vaak makkelijker dan het in het begin voelt. Klodders en een ongelijk resultaat ontstaan meestal door een te dikke base coat of te lang wachten vóór het dippen; dat is gelukkig iets wat met een paar kleine aanpassingen snel verbetert.

Wat betreft de kleurafwijking: poeders kunnen er in het potje en zonder topcoat anders uitzien dan op de nagel. Na activator en topcoat verdiept de kleur zich meestal zichtbaar.

Het verwijderen hoort geen uur te duren en zeker geen schade te veroorzaken. Dat wijst erop dat de topcoat waarschijnlijk nog niet ver genoeg was weggevijld, waardoor de remover niet goed zijn werk kon doen. Dat leggen we graag stap voor stap uit, zodat het de volgende keer veel makkelijker gaat.

Fijn dat je het nog een kans wilt geven. Mocht het toch niet bevallen, dan kun je inderdaad gebruikmaken van onze retourregeling. We helpen je in de tussentijd graag persoonlijk met tips, zodat je kunt ervaren hoe Glowdip wél prettig werkt.

DO NOT BUY, THEYRE LIARS AND WILL NOT HONOR THEIR 60 DAY MONEY BACK GUARANTEE

Please read before you purchase! I’ve never been the person to leave a bad review on any product, but I feel like I need to warn any future consumers of what this company is doing. I have gone above and beyond for the last month trying to get a refund as promised in the 30 and 60 day money back guarantee. I have been back and forth with Lisa and Kelly who simply restated my original emails about returning their product because I was unhappy and why they were not honoring their “money back, no hassle guarantee.” I was told multiple times it would be escalated to their manager - it never was. After weeks of getting nowhere, I finally opened a dispute with my bank and BBB to try to get my refund. At last, they would refund me, only because I opened a dispute with my bank - I still have not received confirmation. Instead I received a notice from FedEx that I was being charged $150 for duty tax - that was not anywhere stated on their website that an international customer to USA would have to pay on an incoming order. The website actually says “free international shipping worldwide!” Please take this into consideration before ordering anything from this company. I’ve never dealt with anything like this before and really hope to share my experience so that you do not make the same mistake I have in ordering anything from these people. It’s been 3 months since I placed the order, 2 months since I opened the dispute with my bank and 1 month since I was told that it would take 3 business days to receive my refund.

11. december 2025

Besvarelse fra Glowdip

Thank you for sharing your experience. We’re truly sorry to hear how frustrating this has been — that’s never the experience we want for any customer.

For clarity, we’d like to address a few points for you and for future readers:

Money-back guarantee: We offer a 60-day money-back guarantee when the return process is followed according to our instructions. In this case, there was extended correspondence and the situation became more complex once an external dispute was opened, which unfortunately slowed the process.

Escalation: We’re sorry it felt like your case wasn’t properly escalated. We take this feedback seriously and are improving our internal follow-up to prevent this in the future.

Customs duties & taxes (USA): "Free international shipping” means we do not charge shipping fees. Import duties, taxes and customs charges are imposed by local authorities and carriers (such as FedEx/US Customs) and are legally the responsibility of the recipient. These charges are outside of our control.

Refund timing: Once a refund is processed, the final posting time depends on the payment provider or bank and can take several business days. We understand this is frustrating and should have communicated this more clearly.

We regret that your experience did not meet expectations and appreciate you sharing your feedback. If you still need confirmation of your refund or documentation for your bank, we’re happy to assist. We remain committed to transparency and improving our service.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een 10/10 voor de snelle levering.

Een 10/10 voor de snelle levering.

Al de 4e keer dat ik extra kleuren koop!
Mijn nagels hechten normaal gezien slecht op degelijke dingen (gel) maar dit werkt perfect voor mij!

Nu nog testen hoe het doet op mijn werk. Maar ik ben zeker dat ze mooi zullen blijven hechten.

28. november 2025

Glowdip is top

Glowdip is allereerst gewoon een fijn product om mee te werken.
Het doet wat het beloofd.
Er zit een mooi beloningssysteem aan vast voor trouwe bestelleres
De verzending is altijd snel en correct.

28. november 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.