Alleen maar fijne ervaringen met Glowdip! De producten zijn van goede kwaliteit en doen precies wat je ervan verwacht. Daarnaast reageert de klantenservice snel en vriendelijk, wat het hele proces ext... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Do not buy from this company its a scam Its been since 18th of march that I have been emailing this glowdip company regards to my order that has never arrived. They keep saying they have refunded... Se mere
Virksomheden har svaret
Mooie producten om mee te werken. Eerste keer uitproberen en daarna ging het steeds beter. Makkelijk te verwijderen en makkelijk aan te brengen Super snelle levering
Geweldige dips, na jaren van biab en gellak ben ik hier onwijs blij mee. Blijft zeer goed zitten en is makkelijk om zelf prachtige nagels te hebben. De service is ook top!! Kortom, geweldig bedrijf!!... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij zijn een beginnend bedrijf in de schoonheidsindustrie dat de meest geavanceerde en innovatieve oplossingen voor manicure aanbiedt, wereldwijd bekend. Nu kunnen nagelliefhebbers overal ter wereld genieten van perfecte nagels zonder het huis te verlaten.
Kontaktoplysninger
Van Karnebeekstraat 84, 8011 JL, Zwolle, Holland
- hello@glowdip.com
- glowdip.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Absolute aanrader!
Ik word hier zo blij van! Ik heb al zoveel zelf geprobeerd, met plakkers, extra lagen, uv lampen etc. Niks daarvan bleef zitten of was zo vriendelijk voor mijn nagels en huid als de glowdip!
Ik ben helemaal om, makkelijk aan te brengen en te verwijderen met de verwijder kit, blijft geweldig zitten zelfs met het werk wat ik doe. Ik ben nu al aan t shoppen voor nog meer kleurtjes!
Glow dip is zo makkelijk op te brengen…
Glow dip is zo makkelijk op te brengen en blijft zeker 3 weken zitten. De service is SUPER! Als er iets niet klopt met de bestelling, lossen ze het heel goed op.
snelle levering, goed product
Zeer tevreden over de hypersnelle levering, de goede kwaliteit, de goede begeleiding/handleiding om de nagels mooi te zetten. Zeer gemakkelijk in gebruik, om te verwijderen en om nette nagels te hebben aan een zeer haalbare prijs
Super fijne materialen en goede uitleg
Super fijne materialen en goede uitleg.
Alleen vind ik het wel jammer dat je bij kortings code niet appart je punten in kunt leveren. Ik had een kortingscode en wilde toen mijn punten inleveren waar ik zelf voor gespaard had en toen was mijn andere kortingscode weg. Helaas anders had ik mijn punten nog niet ingewisseld.
Topproduct!
Zeer fijn product en erg makkelijk toe te passen. Het bespaart me veel geld dat ik anders kwijt was aan de nagelstyliste.
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering. Goed verpakt en een geweldig product.
Heel tevreden!
Mooie kleuren, blijft goed zitten en fantastische klantenservice. Ik ben fan!
Bestellingen zeer vlug en correct…
Bestellingen zeer vlug en correct geleverd.Zeer goed systeem,moet nog wel wat oefenen om het perfect te krijgen maar ik vind het top en mooie kleuren ,had de laatste jaren zeer slechte nagels in scheuren en afbreken dit is niet meer dus topy
Nooit meer iets anders
super snel verzonden ,prachtige producten en mijn nagels vinden t ook fijn. kortom, een dikke vette 10!
Top!
Snelle levering, producten zijn goed. Het is eventjes oefenen aangezien ik al jaren lang m’n eigen nagels niet heb gedaan.
Ik had een vraag gesteld via de mail, ook hierop was de reactie heel snel en ze geven goede tips en zijn erg aardig.
Super goede producten!
Super goede producten!
Snelle levering!
Kan niets slechts bedenken
Geweldige producten en correcte snelle levering
Mooie, fijne producten, goed bereikbare en vriendelijke klantendienst.Supersnelle correcte levering!
Na een maand nog mijn retour niet…
Na een maand nog mijn retour niet verwerkt, erg ontevreden met deze “service “

Besvarelse fra Glowdip
Klantenservice
Het doosje was kapot aangekomen wat natuurlijk niet de schuld van glowdip was. Hierbij helaas ook 2 potjes kleur verdwenen. Even een mail gestuurd en alles in gewoon kosteloos opnieuw verzonden. Heel goed contact en een hele fijne service! Bedankt!! Ga snel weer aan de dip!
Ik ben overgestapt van doonails naar…
Ik ben overgestapt van doonails naar glowdip en ben hier enorm tevreden over. Meer kleurvariatie en blijven langer zitten. Enkel de tips blijven niet lang zitten. Maar de poeders op de nagels zelf ben ik veel tevredener van dan doonails!
Geweldig product
Alles wordt verzorgd verpakt en verzonden en de producten zijn enorm fijn om met te werken
Nieuwe hobby
Heel blij met mijn producten van Glowdip. Ik heb er een leuke hobby bij en ben altijd voorzien van mooie nageltjes.
De service is fantastisch en je krijgt op al je vragen een antwoord.
Fijne producten
Fijne webshop, snelle levering. Goede producten en fijn om mee te werken, ook als je wat minder ervaring hebt goed te doen!
Læs mere om andre typer anmeldelser.