Gloudemans koken & Kado Anmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,3

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Purchased a frying pan

Purchased a frying pan, but something went wrong during the order process and the confirmation said "pickup in store". Contacted customer support by email, who immediately solved the issue and sent the pan with DHL the next working day. Got it one day later. Good service (including very good packaging), and product matches expectations

20. maj 2026

Nare nasmaak

Het bestel- en bezorgproces verliep eenvoudig en vlot. Helaas heb ik daarna een minder prettige ervaring gehad met de klantenservice.

Hoewel ik vriendelijk te woord werd gestaan, werd mijn klacht niet naar tevredenheid opgelost. Na slechts één keer gebruik vertoonden de Woll-pannen al verkleuring en begon het eten aan te bakken. Volgens zowel Glaudemans als Woll zou dit aan mijn gebruik liggen en niet aan een productiefout.

Dit verbaasde mij, aangezien ik in het verleden ook Woll-pannen heb gehad waar ik zeer tevreden over was. De pannen zijn door mij gebruikt volgens de aanbevolen richtlijnen (vooraf reinigen met een sopje, geen schurende materialen gebruikt, etc.).

Als tegemoetkoming werd mij 20% korting aangeboden op een nieuw product, wat door de verkoper als een genereus aanbod werd gepresenteerd. Voor mij voelt dit echter niet als een passende oplossing.

Gezien deze ervaring zal ik hier in de toekomst geen aankopen meer doen.

18. marts 2026

Met aandacht verzonden

Erg tevreden over de bestelling. Bestelling goed verpakt, snel verzonden, goede prijs en ook nog een handgeschreven briefje erbij. Daar word ik heel blij van. je merkt aan alles dat er aandacht aan de bestelling besteed is.

17. december 2025

Zeer tevreden

Ondanks wat slechte revieuws kan ik echter alleen maar zeggen tevreden te zijn.
Product werd snel op gestuurd , was keurig verpakt en een vriendelijk handgeschreven briefje erbij.
Ik ben dus wél dik tevreden.

10. december 2025

WEES OP UW HOEDE

Wij hebben 2 dure Eco lite koekenpannen gekocht bij Gloudemans.
Na korte termijn bakt de bodem enorm aan. Terwijl dit juist bij deze pannen niet zo zou moeten zijn.
Na een mail met een hulpvraag, krijgen wij een mail terug met daarin 2 schoonmaakproducten die Gloudemans verkoopt.

Iets van: “Wij van wc eend, adviseren wc eend”……..

De schuld ligt klaarblijkelijk bij ons…..Gloudemans neemt geen enkele verantwoordelijkheid en schuift door naar fa.Woll, de fabrikant.
Terwijl wij de pannen bij Gloudemans hebben gekocht en niet bij Woll.

Heel benieuwd of ze dit probleem gaan oplossen……gelukkig hebben we een goede rechtsbijstandsverzekering.

Wel diep triest als het zover moet komen 🙈🙈😬😬

9. april 2024

Gloudemans, de menselijke webshop

Een Peugeot peper en zoutmolen besteld bij Gloudemans. DHL liet het weer eens afweten dus vervolgens Gloudemans gebeld voor een passende snelle oplossing omdat deze molens een verjaardagscadeau waren. Vriendelijk personeel dat zoekt naar een passende oplossing Ook nog een vriendelijk handgeschreven kaartje erbij. Menselijkheid in deze digitale tijd is een pre. Super webshop!

1. marts 2024

Hier een pan aangeschaft

Hier een pan aangeschaft. Op de doos stond gratis product aanwezig, echter bleek dit niet in de doos te zitten. Bij navraag kon ik dit wel bestellen maar dan moest ik 40 euro meer betalen. Het gratis product wordt dus er uit gehaald en de aanbieding was dus geen aanbieding en het extra product dus niet gratis. Stuur het dan niet op in een doos met daarop 3 maal : let op: gratis product. Was een domper. Ook de discussie die er op volgde vond ik niet prettig. Product is dus geen aanbieding en mij werd gewoon de mond gesnoerd. Slikken of stikken. Kreeg er een heel naar gevoel van.
Volgens hen een eerlijke prijs. Vreemd dat de totale set dan door mijn vriendin werd gevonden op internet, aangeboden voor tien euro goedkoper. Als mensen ronduit niet eerlijk zijn is het lastig nog te vertrouwen.

11. november 2021

Er dette din virksomhed?