ADVARSEL!! PAS PÅ!
ADVARSEL! PAS PÅ!
“Glostrup dækcenter” oplevelse:
(Jeg skulle selvfølgelig have læst herinde først. Jeg er dog typen som mener at alle skal have en chance, så dette gælder også dette sted)
Første besøg: jeg skal have købt nogle fælge der passer på min bil.
Jeg tager forbi dette “luskede” beskidte sted/lokation, der kunne være taget direkte fra en pusherfilm, eller lign med Kim Bodnia i hovedrollen som kriminel.
“Goddag jeg skal bruge 4 fælge, til disse vinterdæk”
De finder et par fælge med det krydsmål/tommerstørrelse jeg har oplyst, men den ansatte (eller ham der var i området) synes ikke de passer. Han prøver nogle andre, men nej samme resultat. Afsted til “chefen” som hiver os hen i en anden bygning. Banko!! 4 stk. brugte fælge, inkl. tyggegummi og lidt ridser (det skal jeg ikke betale ekstra for, da jeg spørger lidt kækt)
Dækkene ryger på fælgene, der bliver afbalanceret, og sat på bilen, sådan. Penge overført via MobilePay, alt i orden?
Nej jeg synes bilen ryster, og ringer til dem dagen efter “bilen ryster altså”
“Kom forbi, så afbalancerer vi”
“Det har I jo gjort, det må være noget andet, kan det være skæve fælge?”
“Nej, det kan kun være dine dæk der er skæve”
(Oversat fra det jeg lige kunne forstå)
Andet besøg:
Jeg tager forbi igen, de afbalancerer, og jeg kører igen. Bilen ryster selvfølgelig stadig, som var alle veje belagt med brosten (så ved man hvordan cykelrytterne har det i Paris-Roubaix)
Jeg ringer igen, og siger at jeg vil lade handlen gå tilbage, og selvfølgelig alle mine penge.
“ du kan komme forbi og så afbalancerer vi, hvis du vil lade handlen gå tilbage må du betale os løn for vores arbejde (der ikke er i orden udført), så kan du få hvad der er tilbage af penge, ellers kan du ringe til politiet” så blev der lagt på. ØV!
Jeg tog til mit eget værksted, der konstaterede at krydsmål på fælgene fra “Glostrup dækcenter” ikke passer til min bil.
Derfor denne anmeldelse så andre kan blive advaret. Jeg tør ikke at tage forbi Glostrup Dækcenter igen, da jeg er bange for ikke at komme fra stedet uden varige mén! Meget suspekte typer!