Glostrupdaekcenter Anmeldelser 8

Under middel

ADVARSEL!! PAS PÅ!

ADVARSEL! PAS PÅ!
“Glostrup dækcenter” oplevelse:
(Jeg skulle selvfølgelig have læst herinde først. Jeg er dog typen som mener at alle skal have en chance, så dette gælder også dette sted)

Første besøg: jeg skal have købt nogle fælge der passer på min bil.
Jeg tager forbi dette “luskede” beskidte sted/lokation, der kunne være taget direkte fra en pusherfilm, eller lign med Kim Bodnia i hovedrollen som kriminel.
“Goddag jeg skal bruge 4 fælge, til disse vinterdæk”
De finder et par fælge med det krydsmål/tommerstørrelse jeg har oplyst, men den ansatte (eller ham der var i området) synes ikke de passer. Han prøver nogle andre, men nej samme resultat. Afsted til “chefen” som hiver os hen i en anden bygning. Banko!! 4 stk. brugte fælge, inkl. tyggegummi og lidt ridser (det skal jeg ikke betale ekstra for, da jeg spørger lidt kækt)

Dækkene ryger på fælgene, der bliver afbalanceret, og sat på bilen, sådan. Penge overført via MobilePay, alt i orden?
Nej jeg synes bilen ryster, og ringer til dem dagen efter “bilen ryster altså”
“Kom forbi, så afbalancerer vi”
“Det har I jo gjort, det må være noget andet, kan det være skæve fælge?”
“Nej, det kan kun være dine dæk der er skæve”
(Oversat fra det jeg lige kunne forstå)

Andet besøg:
Jeg tager forbi igen, de afbalancerer, og jeg kører igen. Bilen ryster selvfølgelig stadig, som var alle veje belagt med brosten (så ved man hvordan cykelrytterne har det i Paris-Roubaix)

Jeg ringer igen, og siger at jeg vil lade handlen gå tilbage, og selvfølgelig alle mine penge.
“ du kan komme forbi og så afbalancerer vi, hvis du vil lade handlen gå tilbage må du betale os løn for vores arbejde (der ikke er i orden udført), så kan du få hvad der er tilbage af penge, ellers kan du ringe til politiet” så blev der lagt på. ØV!

Jeg tog til mit eget værksted, der konstaterede at krydsmål på fælgene fra “Glostrup dækcenter” ikke passer til min bil.
Derfor denne anmeldelse så andre kan blive advaret. Jeg tør ikke at tage forbi Glostrup Dækcenter igen, da jeg er bange for ikke at komme fra stedet uden varige mén! Meget suspekte typer!

28. november 2024

Mega dårlig oplevelse!!

Jeg bestilte 4 dæk med fælg og afbalancering. Først så passede de ikke på bilen så fandt de nogen andre men de passede heller ikke, så lige pludseligt passede de 1 dæk på bilen. Da jeg så kører afsted så ryster bilen og rattet. Jeg tager så bilen til min egen mekaniker for at finde ud af hvad der er galt og han siger der mangler centreringsringe på fælgene og at dækkene slet ikke er afbalanceret + så har de heller ikke strammet boltene på hjulene så de er løse.

8. november 2024

Stol ikke på Glostrupdaekcenter

Da jeg bor 80 km fra Glostrupdaekcenter og har behov for at få skiftet et dæk i weekend’en ringer jeg for at checke, om de har et bestemt dæk på lager, hvilket de bekræfter. Jeg kører derind kun for at få at vide, at de ikke har dækket på lager. Kørt 160 km og brugt 2 timer til ingen verdens nytte!
Stol ikke på Glostrupdaekcenter.

19. oktober 2024

Fusker

Fusker. Købte 2 brugte dæk. Dem jeg egentlig skulle have haft på var der fejl på, så de fandt nogle andre som jeg ikke fik set inden de blev sat på. Det viste sig at det var 10 år gamle dæk og produktion dato var slebet af, og iøvrigt af en type (run flat) som slet ikke må bruges på bilen grundet dæk tryk sensor. Kan på ingen måde anbefale dem. De aner ikke hvad de laver

26. august 2024

Enten mega uheldig eller skod dæk!

Enten mega uheldig eller skod dæk!
Købte 4 x brugte dæk til en favorabel pris inkl. afbalancering.
Da jeg monterede dem, vibrerede bilen som et fly, og skulle derfor afbalanceres igen.
Der finder jeg ud af, at det ene dæk har buler hvor karkassen er ødelagt og efter 500km punktere et andet dæk.
Jeg skal derfor ud og have 4 nye dæk og vil aldrig kæbe hos dem igen

1. maj 2024

Hold jer væk fra dem

Hold jer væk fra dem

De har ikke styr på noget som helst

Og di ved indgangen ved di selv skivet på ders dba siden 😂😂😂😂. Og uprofessionelt service vis du vil ødelægge din bil så kan du få en god service der......... De er meldt til dba også ......

8. marts 2024

Købte 4 brugte 4 fælge med dæk til…

Købte 4 brugte 4 fælge med dæk til Hyundai Kona EV
Med TPMS ventiler
Da jeg monteret dem var ingen kommunikation mellem bil og hjul.
Tilbage med dem og få monteret TPMS ventiler
Stadig ingen kontakt med hjul
Til gengæld masser af rystelser fra hjulene
Den ene TPMS defekt. Og afbalancering med op til 50 gram mangler.
Ville så bare have oplyst af Glostrup dækcenter hvor jeg selv kunne købe en Tpms. Da jeg ikke ville kører 300 km igen
Men de nægter at give informationer til mit værksted ( de kan ikke finde noget på de anvendte ventiler)
Så jeg må købe 4 nye

21. januar 2022

Alufælge til Audi

Har købt et sæt brugte originalfælge til en Audi.
Kommunikationen var hurtig og reel hele vejen igennem. Fin service, da fælgende skulle monteres. Alle aftaler holdt til punkt og prikke.
En udsøgt venlig service på stedet fra alle.

8. januar 2022

Er dette din virksomhed?