Baseret på all inkl. brunch: Fantastisk brunch til pengene. Lækker mad, meget forskelligt at vælge imellem, gode drikkevarer. Personalet var rigtig behagelige og venlige. Vi kommer helt sikkert igen... Se mere
2 stjerner herfra. Var på globen i dag sammen med en veninde, hvor vi bestilte to burgere, en Bacon Cheese, en Chili Chese. 2 burgere med en utrolig trist købebolle, som ikke lignede noget, der h... Se mere
Fantastisk nytårsmenu som levede helt op til vores forventninger 4 retters menu kom i samlet kasse med meget fin og udførlig vejledning til tilberedning Maden var super lækker og velsmagende og me... Se mere
Håbløst
Håbløst! Vi havde - på globenflakkets opfordring bestilt mad på forhånd til ni personer. Til kl 18. Efter gentagne klager fik vi vores mad 20.25... vildt... det var ikke engang som beskrevet på menuen!! Langt fra. Vi betalte ikke det fulde beløb, men jeg har ingen planer om at komme igen. Totalt mangel på service og overblik.
Vanvittig lang ventetid på drikkevarer
Vanvittig lang ventetid på drikkevarer.
Jeg har nu af 2 omgange været på Globen Flakket i Århus. Begge gange skulle vi vente på drikkevarer(!). Begge gange var det én kande øl der lod vente på sig. Første aften tog det tjenerne 30 min. Fra bestillingen til kanden stod på bordet. Derefter måtte vi ikke bestille flere drikkevarer, da de havde for travlt i baren.
Anden aften ventede vi i 50 min på én kande øl.
De havde kun én tjener til at tage imod bestillingerne udendørs. Alt i alt virkelig dårlig oplevelse. Kommer foreløbig ikke der igen, da det simpelthen ikke kan passe, at man skal vente 30+ minutter på en kande øl.
Manglende opfyldning og/eller mad der står fremme længe
Vi besøgte Globen Flakket til deres All inklusive brunch i den første weekend efter genåbning af restauranter/cafeer i april 2021. Og det var en blandet fornøjelse. Vi havde bestilt bord kl. 12.30, og da vi ankom var en del fade og skåle ikke fyldt op. Og det skete ikke, selvom vi ventede tålmodigt. Så vi måtte selv spørge om de havde mere af flere ting fx. laks, vafler og croissanter. Og mens vi var der, blev der slet ikke fyldt op med panna cotta og chokolademousse. Der var én enkelt panna cotta på "opsatsen" og ingen chokolademousse, da vi ankom. Og det blev ikke fyldt op på noget tidspunkt! Og opsatserne blev heller ikke fjernet, hvis den manglende opfyldning skyldtes, at de var løbet tør. Det er en ommer! Desuden havde flere ting stået fremme længe. Måske siden åbning kl. 9? Yoghurten var lunken, så den havde tydeligvis stået fremme længe. Og der var trukket skind på humussen... En del af brødet var også tørt i kanten, så det var tydeligvis ikke skåret for nylig. Så er det i min optik bedre at stille mindre/færre portioner frem og fylde op jævnligt, frem for at lade måden stå fremme længe. Men det kræver jo så, at man har fokus på at få fyldt op...
Maden i sig selv smagte godt, og der var et godt udvalg af drikkevarer. Men manglede opfyldning og mad, som står fremme længe, trækker desværre gevaldigt ned på den samlede oplevelse.
Fantastisk nytårsmenu
Fantastisk nytårsmenu som levede helt op til vores forventninger
Maden var super lækker og velsmagende og med mange fine detaljer og der var rigelig mad
Stor ros fra alle gæster👍
Design your own dinner...ja tak!
Havde bestilt en design your own dinner. Konceptet var i top. Maden var i top og smagte fantastisk. Lækker okse filet, fiskeret i særklasse, betjening var i et meget serviceminded humør og der manglede bestemt ikke noget. Vi blev mætte og oplevelsen var sublim. Vi kommer bestemt igen en anden gang. Mange tak for en skøn aften.
Trist garneret med trist!
Trist garneret med trist!
Spiste med hele familien på Globen, 4 forskellige retter, serveret af et personale, der ved første øjekast virkede fjern og uinteresseret. Da vi fik maden, og især da vi begyndte at spise, fik vi nok en forklaring på personalets udstråling, som nok mere er skam end manglende interesse.
Jeg og vi, har aldrig nogensinde fået så ringe mad!
Der var intet at fremhæve, ikke den mindste lille smule, at være positiv overfor - det skulle da lige være mundbind, der trods alt distancerede os fra personen der tastede regningen ind, den var nemlig formidabel!
Aldrig mere Globen Flakket ry!
Et besøg værd.
Besøgte Globen Flakket iaft. og bestilte en all inkl. menu. Vi fik vores egen tjener, Amanda og hun hev alt op omkring vores oplevelse med både vin og mad 🙏🏻 sikke en velorienteret og informeret tjener, som satte en dyd ud af at fortælle om de små detaljer i retterne og med sit kendskab til vinen, blev prikken over i’et sat med bravur. Så er man dedikeret til sit arbejde!!
Skøn oplevelse..
Ærgerligt når man tror man kan snyde…
Ærgerligt når man tror man kan snyde kunderne. Min hustru bestilte en 200 grams bøf og jeg en 250 grams oksemørbrad. Problemet var bare at mørbraden var mikroskopisk ift den anden og selv tjeneren måtte indrømme at det så underligt ud. Kokken fastholdt dog, at de var vejet af. Søde tjenere, smagen ok men vi kommer aldrig igen. Man kan godt snyde folk en gang men får aldrig muligheden for at gøre det 2 gange. Pinligt påståelig kok. Ps jeg er slagter så jeg ved lidt om kød.
Vi er en familie på 4 der har været…
Vi er en familie på 4 der har været inde og få forskellige brunch og morgenmad menuer. Ventetiden var lang. Derudover var rugbrødet tørt, scramble egg var blevet en stor klump, min datters vaffel var helt stiv og helt sikkert genvarmet. Drikkevarer var meget dyrt ift. oplevelsen. Resten var ok og tjeneren var rigtig sød. Men vi kommer ikke igen og spiser brunch.
Jeg kunne nå at gå til Spanien og…
Jeg kunne nå at gå til Spanien og tilbage og ville stadig ikke have nået og have fået min mad
Min kæreste og jeg havde en skøn aften…
Min kæreste og jeg havde en skøn aften med lækker 4 retters menu , der var meget velsmagende samt dejlige vine dertil der var afstemt efter maden . Hyggelig stemning og gode drinks. Prisniveauet var meget fair.
Middelmådig brunch til dyre penge - nyd din brunch et andet sted
Var på Globen Flakket med min datter i formiddags og fik brunch. Jeg oplevede (som også andre i deres anmeldelse har skrevet), at der var bananfluer over salaterne. Tynd og vandet appelsinjuice, som ellers skulle være friskpresset. En tjener, som ikke kunne forklare forskellen mellem de forskellige typer kaffe. Og en noget skrabet buffet i forhold til hvad jeg har oplevet andre steder i Aarhus. Rigtig ærgerligt. Der var ellers engang, hvor der var rigtig godt at spise, men fremover går vi et andet sted hen
Ulækker oplevelse med bananfluer ved buffeten
Spiste der i dag til frokost. Da vi ankom blev vi spurgt om vi lige ville se deres frokostbuffet, hvilket var heldigt. Der var tre fade med salat som alle tre så lækre ud, MEN hen over buffeten og salaterne sværmede bananfluer - AD... Vi gjorde opmærksom på at vi sprang buffeten over pga. problemet og tjeneren sagde at det ville hun kigge på. Der skete ingenting og der kom gæster efter os som endte med at spise fra buffeten.
Vi bestilte i stedet fra kortet, meget smagløs burger med en rigtig tør boller (læs. tvebak) og kartoffelmad, som mest bestod af salat. Og det værste var at da vi sad ved vores bord bagerst i restauranten sværmede bananfluerne også rundt om os der.
Der må være et problem med hygiejne :-(
Weekend Brunch er ikke en krone værd
Weekend Brunch er ikke en krone værd! Dårlige råvarer hele vejen igennem. Værste af det hele er dog hygiejnen eller mangel på samme. Beskidte tallerkner, bestik, borde osv. Buffet uden afdækkelse, mad uden køl osv. Eksempelvis ingen gafler ved osteskæreren, så alle bare står med fingrene og tager. Eneste lille lyspunkt var serveringen. de gjorde deres bedste. Brug dine penge et andet sted!
Aldrig nogensinde bestil bord til…
Aldrig nogensinde bestil bord til morgenmadsbuffeten!
Det er for det første den mest skrabede buffet jeg længe har set, ingen æg, bacon eller pølser. En ost, altså nærmest ingenting! Så hvis du leder efter en brunch, hvor du kan spise et stykke rugbrød med ost, så er du kommet til det rette sted.
Ok morgenbrunch til ok penge
Ok morgenbrunch til ok penge. Sød betjening
Snydt!!!
Vi var på klassetrin med en flok skoleelever og skulle finde et billigt sted at spise. En morgenbuffet til billig pris blev valgt. Da vi troppede op, blev vi fint placeret, og ejeren? spurgte, om vi ville bestille drikkevarer samlet. Han foreslog juice og vand, hvilket jeg for nemheds skyld accepterede. Jeg glemte bare at spørge til prisen. Derfor var overraskelsen stor, da jeg fik regningen og fandt ud af, at juicen (fra karton) var dyrere end maden. Det kunne de godt enten have skiltet med eller fortalt. Nu havde eleverne meget mindre til turen. En træls start på det, der skulle have en god begyndelse. Desuden var hverken bestik eller tallerkner rene. Jeg kommer ikke igen.
Seriøst !!!!
2 stjerner herfra.
Var på globen i dag sammen med en veninde, hvor vi bestilte to burgere, en Bacon Cheese, en Chili Chese. 2 burgere med en utrolig trist købebolle, som ikke lignede noget, der hverken havde ramt grill eller oven, bleg og kedelig.
en bøf i hver burger, der skulle være af samme størrelse, så stegetiden burde være den samme, dog var det lykkes af hammer gennemstege den ene og den anden var næsten rå- Ingen havde spurgt om, hvordan de skulle steges.
Pommes frites var færdigkøbte i en lille skål med lidt aioli. Seriøst til 145 kr.
2 stjerner, for kolde sodavand og hurtig servering
Udsøgt mad af høj kvalitet
Udsøgt mad af høj kvalitet. Smilende og intelligent betjening og virkeligt rimelige priser. En stor ros og bedste anbefalinger fra turisterne fra Nordsjælland.
Vi havde ulejliget os med at bestille…
Vi havde ulejliget os med at bestille bord, men bordet var ikke klart da vi kom (nå, ok). Det bord vi fik anvist, var placeret helt bagerst i lokalet, halvt under en trappe (øv). Vi fik noget "velkomst-brød", som min datter fandt et glas-skår i, hvilket vi gjorde tjeneren opmærksom på. På trods af det (som restaurant havde jeg nok smidt al brødet ud), blev brødet serveret til de øvrige borde. Da vi havde spist (man kan jo undre sig over vi tog chancen og blev), ville jeg gerne betale med et kreditkort, som restaurant reklamerer med de accepterer.... Men undskyldningen i dag var så: "vi har fået nyt betalingssystem, så det kort er nok ikke kodet". Tjah Globen Flakket, det er godt nok gået ned af bakke, og jeg kommer så heller ikke mere...