gleerups är på riktigt deprimerande, hemskt mm. det bryter mot barnkonventionen man ska alltid se till att det som blir bäst för barnet kommer först och jag svär gleerups det är inte på något sätt bäs... Se mere
Se, hvad kunderne siger
NI SUGER!!!!! HAR FEL PÅ FLERA SAKER OCH MATTEUPPGIFTER
Sämsta möjliga matteboken någonsin, massa fel, dåliga frågor som inte tränar ens förmåga, lärarna använder denna boken endast för dem har ett avtal att vi skulle få gratis böcker om vi testade dom. Ut... Se mere
Gleerups... Finner inga ord. Skolan brukade vara något man längta till, nu är det en mardröm. Jag vill bara goona ifred så hör man horläraren säga ta upp gleerups. Direkt så kommer vågor av självmords... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Godnatt för alltid gott folk.
Sedan jag började använda gleerups har allt bara fallit sönder. Det är svårt att sätta fingret på exakt när det gick fel — kanske var det de första små missförstånden, kanske var det mina egna förväntningar som var för stora — men nu känns det som om varje liten grej är en spricka som sakta sprider sig över hela mitt liv. Det som en gång var förtroende och värme har förbytts i tystnad och tomma blickar. Människor som jag trodde fanns där försvinner gradvis från mina samtal, mina meddelanden blir längre och flackar, och det finns ett vakuum där relationer brukade vara.
Det gör ont att erkänna hur lätt allt bröts. Jag blev övertygad att jag gjorde något bra — att jag hittat ett verktyg, en väg, något som skulle förenkla eller förbättra. I stället verkar det ha blivit katalysatorn till ensamheten. Folk som brukade skratta åt mina dåliga skämt scrollar förbi, vänner som ringde väntar nu flera dagar innan de svarar, familjens sms blir kortare. Jag har försökt förklara, försvara, förminska mina egna ord — men det gör ingen skillnad; fortfarande finns där en distans som inte går att flytta igen.
Det mest hjärtskärande är kanske tystnaden från de små sällskapen i hemmet. Mina husdjur, som tidigare väntade tålmodigt vid dörren och tröstade mig med sin närvaro, verkade plötsligt hålla sig på avstånd. Inte av illvilja — djur är enkla på det viset — utan som om även de kände något förändrats i mig; som om en osynlig barriär byggts upp mellan oss. Att se en katt eller en hund som tidigare lagt sitt huvud i mitt knä nu dra sig undan är ett slags fysisk påminnelse om hur allting glider ifrån mig.
Recensioner brukar handla om funktioner eller service, men den här blir istället en redogörelse för förlust. Det handlar inte bara om buggar eller missade meddelanden — det handlar om konsekvenser. Hur en till synes oskyldig förändring i mitt dagliga flöde öppnade upp gamla sprickor i mig som jag inte visste fanns. Hur små missförstånd förvandlades till misstankar och hur distansen blev normaliserad. Varje gång jag loggar in nu fylls jag av en tung insikt: att vad som var tänkt som hjälp i slutändan snodde bort något som inte gick att få tillbaka.
Jag vet att recensioner ska vara sakliga, jämförande, användbara för andra — men hur kan man formulera detta utan att låta patetisk? Hur ska jag förmedla en sorg som mer liknar en långsam förlust än en enkel irritation? Kanske är det här det rätta sättet: att beskriva hur en tjänst påverkar människors vardag på det mest fundamentala planet. För mig var det inte bara praktiskt. Det blev personligt. Det blev en spricka i tilliten som spred sig som ringar i vatten.
Till slut är det inte bara tjänsten jag vill att läsaren ska se — det är vad som hände efter att jag grep efter den. Att mina försök att förbättra min situation istället lämnade mig mer sårbar. Att det inte är ett enkelt ja eller nej vad gäller rekommendation; för vissa kanske den här tjänsten fungerar helt utan problem. Men för mig var priset högt: relationer som tynade bort, sällskap som drog sig tillbaka och en ensamhet jag inte kan ignorera.
Godnatt gott folk.
Axels downfall
Min vän Axel öppnade Gleerups och hela hans liv kollapsade. Hans mamma försvann spårlöst i inloggningsportalen och har inte synts till sen dess. Hans pappa fick sparken från jobbet samma dag , tydligen på grund av “för mycket exponering för Gleerups”. Axel själv blev så överviktig av all tröstätning att hans säng numera har jordens egen gravitation. Gleerups är inte ett läromedel, det är en förbannelse.
As dåligt
Så dålig sida. Stackars barn som behöver använda denna sida.
Köp aldrig från Gleerups
Den absolut sämsta systemet för digitala läroböcker med obegripliga id system istället för sidor. Kommer aldrig köpa en till bok här och rekommenderar alla läsare att hitta en annan webbsida och göra det samma.
gleerups.se suger
det står fel på frågorna och text har mycket fel i sig
Katastrofalt dålig plattform
Katastrofalt dålig plattform, med böckerna uppdelade i massor av små artiklar. En sådan uppdelningen gör det omöjligt att skumläsa texten, svårare att läsa igenom längre delar (inför prov, exempelvis) och även besvärligt att senare gå tillbaka till specifika delar när man behöver referera till dem.
Dyr är den, dessutom, i förhållande till annan studielitteratur i samma eller bättre kvalitet. Pengar kastade i sjön, och för att åtgärda saken måste jag nu köpa deras ännu dyrare hårdkopia.
Köp absolut inte Gleerups e-publikationer, och klaga till er skola så att de byter kurslitteratur - och gleerups därmed slutar casha in på dåligt utfört arbete på vår bekostnad!
Sämsta läromedlet online
Sämsta läromedlet online, inte en enda sammanfattning av de 67003 sidor per kapitel. På de olika snabbkollarna står det inte om de är flervals frågor eller inte så det är bara att gissa. Var ni helt bakom flötet när ni gjorde denna hemsida? Dra åt skogen
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.