Se, hvad kunderne siger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1,5

Alle anmeldelser

24 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Gleerups...

Gleerups... vart ska man börja? Allting började när jag gick in på fysik lektionen, allt verkade normalt tills vår lärare säger "Gå in i Gleeeeeeerupssss!"

Det var då allt ändrades... sidan såg helt normal ut, förutom att det kom upp en varning på skärmen...

Nästa sekund blev allt svart, innan jag kunde få ut ord såg jag en man över mig. Jeffrey Epstein. Han sponsrade Gleerups webbplatsen, och allt ägdes av vår lärare... inte nog med det, Charlie Kirk var plötsligt bakom mig och började backshota mig som om jag vore en liten femboy. Orden upprepades i mina öron: "VI ÄR CHARLIE KIRK. VI BÄR GLEERUPS FLAMMAN."

Utan misstanke kan jag säkert säga att Gleerups är farligt... använd INTE denna websida!

2. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

gleerups är på riktigt deprimerande

gleerups är på riktigt deprimerande, hemskt mm. det bryter mot barnkonventionen man ska alltid se till att det som blir bäst för barnet kommer först och jag svär gleerups det är inte på något sätt bäst för oss att lära oss av er och ni bryter mot barnkonventionen så istället för att njuta av barndomen längtar vi tills vi går ut skolan och slipper gleerups

22. april 2026

Fullkomligt oläsbart

Fullkomligt oläsbart. Upprepningar på upprepningar och ingen faktisk information. Pinsamt låg nivå för ett läroverk att enbart använda sig av ai utan att kontrollera texten.

6. maj 2026

Sveriges skam

Detta högkalibrika studeringsverktyget är något. detta något är så så skröpligt att ett torp från 1500-talet är i bättre skick än detta. Deras hemsida är så bedrövligt enformig och man får reflektioner av att man inte vill vara kvar på denna planet. Till Agge, Anders, Anita och Bernard och alla andra över 65 som jobbar här så vill ja säga att ni ska få en ordentlig lönesänkning och att ni måste omvandla sidan helt om ni i någon värld vill att eleverna ska lära sig något. Detta är en skam för skolsystemet och borde aldrig vara en del i någon utbildning. De ända eleverna lär sig är att bli deprimerade. Jag tycker att det nästan känns svårt att konstruera en hemsida som är så här enformig och obetydelsefull. Från en arg person som tycker att denna hemsidan är ( Ursäkta språket) hundbajs

22. maj 2025

balle minskaren

jag vaknade 06:09 med min homboy som satt på min choritzo Efter att han hade hoppat lite så blev min choritzo svag. Så jag gick till skolan. i skolan så gick jag från svenska lektionen och gick in i badrummet med min efterblivna homeboy, efter att han hade kallat på sina furry femboys så kom alla och turades om att sätta sig på korven. Sen efter att grillkorven blev till en prinskorv igen så gick jag in för att ha lite SO och pocketgooning. Sedan så bad fitt läraren mig att ta ut min rörande hand ur fickan och gå in på gleerups. Direkt så började vågor av självmordstankar att forsa in i min frontalob. Efter det så gick handen ut ur fickan och in i slamp lärarens munhåla. Hon försökte att springa iväg från min spermfyllda hand men snubblade och landade på min homeboys vita torra och hårda ballefjong. Efter att hon hoppade lite sneacky på den utan att någon såg så gick hon up igen som Bunny blue efter hennes 1004 balle i de två sagande lövbiffarna. Sen gick jag in i gleerups och direkt kom det in en svart diddy annons om epstain island en hand kom ut ur datorn och sa "skadadel skadudul your dick is now a noodle" sedan så var min sausage lika liten som en elektron. sedan vände jag mig om och insåg att min homeboys skagenröra var över hela lärarens ansikte. Så gleerups är en gigga balle knullare (och inte på ett bra sätt). Använd aldrig denna hemsidan annars kommer din balle att gå från tjock massiv choritzo till liten oknullad prinskorv.

5. april 2026

Sämsta möjliga matteboken någonsin

Sämsta möjliga matteboken någonsin, massa fel, dåliga frågor som inte tränar ens förmåga, lärarna använder denna boken endast för dem har ett avtal att vi skulle få gratis böcker om vi testade dom. Utöver det vill inte en enda människa i denna skolan och jag vågar påstå andra skolor ha detta läromedel. Ni måste reformera ert läromedel, speciellt matten. Fixa detta. Skäms på er som kan inte göra ert jobb.

10. april 2026

Gleerups... :---

Gleerups... Finner inga ord. Skolan brukade vara något man längta till, nu är det en mardröm. Jag vill bara goona ifred så hör man horläraren säga ta upp gleerups. Direkt så kommer vågor av självmordstankar och goon lusten försvinner. Hatar gleerups, kommer d-dosa gleerups. Hade betalat stora summor för att utrota gleerups från existens. Slukke hemsida

8. april 2026

gleerups - genvägen till självmord

gleerups - genvägen till självmord
ja vaknade en tisdag morgon och ville redan lägga goonen. men min efterblivna syster kom in i rummet. så ja tog på mig brallerna och stack till skolan. ja va fortfarande goon sugen när ja satt i klassrummet. vi hade so och hor läraren bad oss ta upp datorerna och söka på...gleerups. ja drog fram snabeln och sprutade ner alla me min hemgjorda grädde. sen skrek fitthästtjejen att hon va rädd. så ja tog fram min 200 pumpshotgun och klippte henne som prime mongral. men annars tycker ja att de är en ganska bra hemsida

1. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gleerups ger mig svarta tankar

Jag blir helt döende av Gleerups. Jag sitter på min lektion och tänker på five nights at diddys och sen säger gay läraren att vi ska jobba på gleerups, då tappar jag det helt, vi jobbar i 67 minuter och jag börjar tänka på att epstien bouncar på min lap och då blir jag lite gladare. Sen ser jag hor fit gleerups och då vill jag bli repad av 5 stora svarta män och ta livet av mig. Annars är det väll en okej sida

30. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag rekommenderar inte den här sidan, bara om du vill ta en direkt biljett till helvetet

Jag vaknade en vanlig skoldag klockan 06:07 och gjorde mig i ordning. Jag tog bussen som vanligtvis kom sent, men den här gången höll bussen tiden..Jag kom fram till skolan och vårat första ämne var SO, Historia. Det började som vanligt med att våran efterblivna mentor som knappt kan prata svenska började prata om vad vi skulle göra och då så sa hon att vi skulle öppna datorerna och söka upp...Gleerups. Jag hade aldrig hört talas om det innan men jag kände en stark rädsla i bröstkorgen. Jag sökte upp gleerups på google och gick in på sidan, Min dator började skaka och sen började marken skaka direkt efter, sen från ingenstans kom självaste djävulen upp ur datorn och berättade för mig hur han använde gleerups som sin starkaste tortyr metod i helvetet. Han berättade att Gleerups var en portal till helvetet och att han kommer upp till jorden var 2000 år och att det var dags för honom att komma upp imorgon. Nästa morgon vaknade jag och samma sak hände i skolan, fast den här gången skrev jag in koden, och då öppnades självaste datorn till en enorm portal som sträckte sig över mig och drog ner mig i helvetet.

Så basically jag är i helvetet just nu tillsammans med epstein och jeffrey dahmer, mina broskis

14. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag fick mardrömmar om epstein o gleerups.

När jag började använda gleerups vändes mitt liv uppochner, hela min familj lämnade mig, jag fick aids och autism. Till och med min fucking hund stack. Dessutom har jag börjat drömma hemska mardrömmar, epstein gör hemska saker med mig i en bio och på duken är geerups uppe.

29. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varning för denna hemsida!!!!

Varning för denna hemsida!!!!! Jag öppnade denna hemska hemsida på svenska lektionen och det kändes som om nån satte en pil i hjärtat. Det var HEMSKT!!!!! Min svenska lärare bokstavligt talat slog mig på röven när jag smällde igen datorn och stängde portalen till denna hemska hemsida. Läs ALLTID omdömena innan ni går in på nått. Lita på mig, ÖPPNA INTE GLEERUPSPORTALEN!!!!

17. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

sagan om mitt livs branta neråt färd.

Till gleerups, djävulens avkomma i ett skol verktyg.

På den första vackra sommardagen som solen sken starkt och vinden blåste jämt kändes det som jag levde i himmelens rike. Då fick jag en grov känsla av rädsla i de mörkaste djupet av mitt hjärta men som jag inte då visste vad var känslan var grundade i.

Kl 8:15 sätter jag mig ner på dem kalla icke bekväma tortyr stolarna vid namn skol stolar. Min svanskota känner dunkar av smärtor varje gång mitt hjärta bultar och blodet försöker ta sig förbi stolen och mitt skelett. Jag trodde detta skulle vara en helt vanlig (vilket som jag menar dålig) skoldag. Läraren började orera om något ämna som jag inte gav någon vilja till att lära mig. Då sa hon dem nio orden som som skulle döma mig till ett liv av tortyr, dem lydde "öppna upp gleerup och skriv in koden på tavlan". Under tiden jag öppnade datorn blev rädslan i mitt hjärta bara störa och starkare. Bara när jag hade nått google kändes det som ett åskoväder av de sista tankarna av andra världskrigets soldater i mitt hjärta. När jag hade skrivit in gleerups i google hade känslan svämmat över mitt hjärta och spridit sig i hela min torso. När jag öppnade webbsidan kändes alla vägar i salen vara mig så nära att jag tappade förmågan att andas och dem kom bara närmare och närmare tills jag kände mig som smör i en dubble macka. Då satt jag där, såg vanlig ut för alla andra men kände mig som en skorpa av mitt föra själv. När lektionen var slut kändes allt normalt igen och inget under hela resten av skol dagen, vi använde inte häller gleerup under resten av dagen.

Efter dem sista lektionen satte jag mig på min cykel och tog vägen hem. Det kändes nästan som att luften hade försvunnit för oavsett åt vilket håll jag cyklade kändes ingen vind mot min hy. Jag hade cyklat nästan hella vägen tills den sista kurvan som skulle leda till en liten nerförsbacke under en bro, men när jag svängde rund kurvan var det som att bron aldrig hade funnits. Min kropp kändes gå upp trots att det bara var rakt fram för hur van den var med att åka neråt här. Det kändes som att alt jag har vetat har varit en lögn, jag har åkt här i flera åt, jag har sett denna bron byggas. Det tog en vecka så dem kunde inte ha rivit den på under en skol dag. Nu var det bara ett övergångsställe över vägen och personer använde det som ingenting. Jag behövde stanna och sätta ner foten så jag inte tappade min balans eller svimma av. Då kom det en äldre dam fram till mig och frågade om alt var okej. Jag kunde inte svara, mina ögon var fast limmade på övergångsstället. Utan att besvara henne cyklade över, Jag försökte lura min hjärna med svar men inget var lagom rimligt för mig att lite på. Jag fortsatte hem men min hjärna släppte inte bron.

Jag låste fast cykeln och skulle låsa upp dörren men den var inte låst. Jag tänkte att det måste bara vara att någon av mina föräldrar var hemma men när jag kom in så svarade ingen när jag sa hej. Jag blev lite förundrad men jag tänker dem är nog bara uppe och gör någonting. men jag hittade ingen. Jag skrev till mina föräldrar och började fortsätta leta runt efter dem. Då fick jag tanken om att vi kanske hade fått inte inbrott men inget hade försvunnit eller gott sönder. Min förvirring blev långsamt till skräck. Trots att jag redan hade sett att inget hade blivit taget så började saker plötsligt försvinna när jag inte såg. Min mammas jacka var borta, min pappas dator försvann och ingen cd spelare i min systers rum. Jag blev så förvirrad för jag hade sett dem så fort jag kom hem men nu var dem borta. Jag ringde och ringde mina föräldrar om och om igen, inget svar. Jag Men till slut lyckades jag få min mamma på mobilen. Jag frågade var hon och pappa hade varit men jag fick bara ett ord ur henne "gleerups". Jag fick en klump i magen som kändes som bly. Jag bläddrade igenom många böcker, varje sida, bara ett ord,"gleerups". När jag kollade bort Försvann till och med böckerna. Varje webbsida video på youtube var om gleerups tills den sa "inga resultat för youtube". Efter ännu en minut var det bara gleerups på min mobil. alla webbplatser, alla appar, bara gleerups. Nu var jag i helt panik. Jag skulle fråga granarna. Jag sprang till dörren, drog på mig jackan och öppnade dörren. Där var det något, mer förfärligt änn ett monster, mer förfärligt än döden sjäv men ändå det minnsa någonsin men kändes störst.

Det var ingenting bakom dören. Inte rymden, inte mörker, inte ljus. Bara ett vakuum som åt upp allt den kunde få. Jag försökte stänga dörren med den var inte där. Hela huset hade försvunnit.Jag stod på inget, höll i inget och hade inget kvar förutom min dator och mina tankar. Men det räckte inte för alltid för efter någon minut kända jag hur alla mina känslor rann från mig som sand. Nu, bara en grupp av muskler, skelett och och skinn med lite koordination kvar ligger jag här, med bara ingentinget kvar som vänn och skriver denna reviewn
mvh ingemar

11. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag får självmords tankar när läraren…

Jag får självmords tankar när läraren tar upp att denna hemsida ska användas. det är så mycket fel på sidan, jag kan inte sätta mitt finger på exakt vad, men vad jag vet att jag kan sätta fingret, så är det gleerups chefs hål i baken.

20. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

JAG VARNAR ER FÖR GLEERUPS!!

mitt liv försvann in i gleerups portalen. Min kropp förendrades och blev en såkallad skinwalker... Min mamma dog och jag tappa min personlighet och blev en helt annan person. Den här appen är gjord för att lära barn skolans ämne men ändrar om dem till hemska personer. Jag började få flashbacks till vietnam kriget och jag inledde mitt värsta kapitel i livet någonsin. Min farfar ringde och sa att han blev blackmailad av gleerupsportalens vakter. men sen kom jag på att min farfar dog för 25 år sedan. Mitt liv funkar inte att leva i nu jag känner mig iaktagen hela tiden och det kommer vara så länge till TRO MIG ÖPPNA INTE GLEERUPSPORTALEN!!!!!!!!!

9. oktober 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.