Ze komen afspraken goed na. Leveren top kwaliteit en is betaalbaar. Aardige en vakkundige jongens. Zeer tevreden. Bakkie koffie wordt gewaardeerd door de jongens, maar gaan gewoon door. In een och... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Prijs, kwaliteit top. Snelle levering.Super blij mee. Die jongens hebben top werk geleverd. Aardige, behulpzaam en denken goed mee.
Gewoon Top! Via de mail contact, afspraak maken om in te meten, daarna afspraak maken om te plaatsen. Zeer tevreden over het eindresultaat. Mooie kwaliteit wat betreft materiaal wat gebruikt word... Se mere
Aardige behulpzame mensen, nette prijzen, snelle levering. Er was wat beschadigd wat niet zichtbaar was, maar kon nieuw geleverd worden als ik dat wilde. Ik mis wel een papieren handleiding van opbo... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ontdek hoogwaardige glazen schuifwanden en -panelen bij GlasNu. Transformeer je veranda, tuinhuis, interieur of buitenruimte met onze breedste assortiment. Profiteer van de snelste levertijd, eenvoudig bestelproces en uitstekende service. Verbeter je leefruimte met stijlvolle en duurzame glazen schuifwanden van GlasNu.
Kontaktoplysninger
Jan van Gentstraat 144, 1171GN, Badhoevedorp, Holland
- +31630004345
- info@glasnu.nl
- glasnu.nl
Top service, mooi product
Duidelijke communicatie, mooi materiaal en voor een goeie prijs ook nog laten monteren. Ging top allemaal!
Dankbaar voor kwaliteit en vriendelijkheid!
Graag wil ik aangeven dat wij heel erg tevreden zijn met de levering. De bezorgers hadden alle tijd en hebben nog tips gegeven over de plaatsing van de ruiten. Het is een plezier om met een bedrijf zoals jullie zaken te doen. Wij zullen ook altijd positief over jullie praten en jullie bedrijf aanraden wanneer mogelijk!
Geweldig bedrijf!!
Geweldig bedrijf!!! Door een misverstand bleek de maat van een glasplaat niet te kloppen. De glasplaat werd zonder morren terug genomen. Over een week zijn we terug met de juiste maat glasplaat. Precies na een week gemeld dat de nieuwe glasplaat geplaatst kan worden. Glasplaat werd keurig ontdaan van plakkers en bescherm karton en schoon gemaakt.
Prima producten en service
Prima producten en service. Goede kwaliteit voor een dito prijs. Snelle en professionele communicatie. Zeer tevreden en dus van harte aanbevolen.
Snel en netjes op gereageerd
Snel op gereageerd , afspraken snel nagekomen, duidelijk en netjes afgeleverd en gemonteerd
Top!
In onze tuinkamer is een prachtige glazen pui geplaatst door GlasNu. We zijn heel blij met het eindresultaat. Goede communicatie, vriendelijke mensen, ze denken mee en ze leveren met een scherpe prijs! Aanrader!
Toppers
We zijn heel blij met onze glaswand van GlasNu. We zijn vakkundig geholpen door de verkoopmedewerker van GlasNu zowel per mail als aan de telefoon. ook keurig netjes aan de planning gehouden die was afgesproken. Ook de montagemedewerkers waren vriendelijk en werkten keurig netjes en gaven advies over de plaatsing door hun. Kortom een zeer goed bedrijf
Al mijn vragen werden snel beantwoord…
Al mijn vragen werden snel beantwoord met daarbij een goed advies.
Ook de levering ging perfect, alles werd achter het huis gezet en kreeg nog enkele tips waar ik op moest letten.
Fijne samenwerking
Ik vond het een fijne ervaring om mijn project met GlasNu.nl uit te voeren. Het hele bestelproces op de website werkte eenvoudig, leverancier dacht mee met kleine aanpassingen en offertes waren overzichtelijk.
Levering en plaatsing verliep erg prettig, gezellige installateurs, die ook graag hun kennis wilden delen. Al met al een mooie ervaring en een mooi resultaat.
Prima glazen wanden!
De materialen zijn van goede kwaliteit met een mooie uitstraling en snelle levering. Ook goed om eventueel zelf te monteren. Communicatie via de app verloopt goed en enkele onvolkomenheden werden snel opgelost.
Snel, duidelijk, aardig en goed.
Hele duidelijke website! Communicatie was goed zowel via whatsapp als per mail. Levering volgens afspraak, kortom een aanrader!
Super netjes gewerkt
Super netjes gewerkt. Heel goed meegedacht met onze wensen en ook tijdens het plaatsen heel flexibel met een last minute wijziging die wij nog graag wilden! Echt super bedankt! Het is prachtig geworden. Kwalitatief perfect, super mooie uitstraling en de prijs kan geen enkele andere leverancier tegen op! Edwin, Wijchen
Snelle levering met vakkundige mensen!!
Allererst een supermooie heldere…
Allererst een supermooie heldere website waar je jouw producten kunt selecteren. Zeer snelle levering en de producten zijn van een goede kwaliteit! De monteurs waren ervaren en vriendelijk en hadden de glazenwand er binnen no time in! Kortom een zeer betrouwbare en vriendelijke partner voor en mooie glazenwand!
Fijn bedrijf, duidelijk allemaal.
Fijn bedrijf duidelijk allemaal.
Snelle communicatie.
Levering snel en zoals afgesproken.
Montage info filmpje klopt niet met de…
Montage info filmpje klopt niet met de werkelijkheid, nl andere deurmeenemers.
Er ontbraken wat stelschroefjes, telefonisch kontakt is moeilijk, voicemail ingesproken, nooit meer wat gehoord.

Besvarelse fra GlasNu
Aardige mensen en netjes geplaatst.
Aardige mensen en netjes geplaatst. Bestrating allemaal opgeschoven zodat het mooi aansluit, maar nog niet helemaal klaar😅
Snelle levering en top service verleend…
Snelle levering en top service verleend toen ik een fout had gemaakt hebben zij het hersteld. Echt top
Duidelijke informatie gekregen op al…
Duidelijke informatie gekregen op al mijn vragen.
Voor een specifiek stukje maatwerk.
Verkeerd geleverde strip keurig vervangen door de goede.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.