Gladhud.nu Anmeldelser

4,9

Super fin oplevelse - Tak for reminder om at hente pakken, hvilket jeg troede min havde gjort. Så det var en god luksus.

Efter samtale med Gladhud.nu, er der aftalt at jeg får tilsendt de ønskede produkter igen, samtalen gav mig en forståelse hvorfor jeg ikke havde modtaget min pakke fra GLS. Gladhud.nu skal derfor nu... Se mere

Kender intet bedre sted hvor alt fra professionel farlighed til vejledning og service giver den ubetingede tillid og tryghed som I gør det. Fantastiske produkter og fornuftige priser. Stor anbefaling... Se mere

Jeg prøvede Gladhud.nu's hudanalyse og har købt et par produkter. Først lige gået i gang men det virker allerede fantastisk. Synes det er godt med beskrivelserne af produkterne. Og så kom produkterne... Se mere

1. Hudplejeklinik

Om Gladhud.nu

Gladhud.nu er ejet af speciallæger.
Vi gør det lettere for dig at finde den rette hudpleje og deler viden om huden.

- Prismatch
- E-mærket
- Hurtig fragt
- Hudlæger

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

12 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kommunikation i top

Kommunikation i top. God og ærlig hjælp ved et rabat problem. Hurtig levering

8. marts 2022

Besvarelse fra Gladhud.nu

Tak Kaj - jeg er glad for at vi klarede det med din ordre. Og håber du kommer tilbage igen.

God tirsdag
Gladhud.nu

Hurtig levering og pakket fint ind og nemt at bestille på hjemmesiden og billigt

6. marts 2022

Besvarelse fra Gladhud.nu

Hej Hanne - vi gør vores bedste, så det betyder alt for os, at du havde en god oplevelse. Vi glæder os til at se dig igen på Gladhud.nu

Perfekt og hurtig leverance

Perfekt og hurtig leverance. Ville ønske at de også havde SkinCeuticals, så jeg kun skal bestille hudpleje midler et sted til rosacea😊

13. februar 2022

Besvarelse fra Gladhud.nu

Hej Anna - vi arbejder faktisk på at få netop SkinCeuticals på menuen og håber det bliver snart. Er der andre brands du leder efter, så skriv til os.

Tak for de 5!

Gladhud,nu

Fik anbefalet gladhud hos min hudlæge

Fik anbefalet gladhud hos min hudlæge, og er super tilfreds med deres produkter indtil videre.

Udover det er der sød kundeservice og hurtig levering :)!

10. februar 2022

Besvarelse fra Gladhud.nu

Hej Mikkel - skønt, vi gør vores bedste og alle produkterne hos os er udvalgt at hudlægerne.

Tak for fem stjerner.

Gladhud.nu

Gode og hudvenlige produkter til…

Gode og hudvenlige produkter til konkurrencedygtige priser. Super service, hurtig levering og så oven i købet et par vareprøver😊

28. januar 2022

Besvarelse fra Gladhud.nu

Hej Inge - tak for de fine ord. Det er vi meget glade for.

Nemt og forsendelses tid

Nemt og forsendelses tid, som forventet. Fandt cremen billigste her. Kommer igen

12. januar 2022

Besvarelse fra Gladhud.nu

Tah Karina - vi glæder os til at se dig igen. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, så hører du om tilbud og rabatter før andre.

Super hjemmeside

Super hjemmeside. Hurtig levering

12. januar 2022

Besvarelse fra Gladhud.nu

Hej Mette - tak skal du have og tak for de 5 stjerner, det varmer.

5 stjerner!

Altid gode produkter, gode priser og god service!

6. december 2021

Besvarelse fra Gladhud.nu

Hej - Tak for de 5 stjerner, det er vi stolte af.

hurtigt og bedste pris

2. december 2021

Besvarelse fra Gladhud.nu

Hej Anja - tak for de fire stjerner, kan vi gøre noget bedre i fremtiden for at få fem stjerne ? Lad os endelig høre hvis du har ideer.