Give Daek Anmeldelser 12

2,3

2,3

Under middel

Super dårlig kundebehandling

Kan se jeg skulle have kikket på Trustpilot inden, vi købte 4 nye alufælge ved Einar. Har kørt 3 md på fælgende og de ryster meget. Einar vil ikke gøre noget ved det og siger vi nok kar kørt i et huld i vejen. Men der er alle 4 som er skæve og der er ikke synlig mærke på de 3 fælge. Men vi kan købe 4 nye en gang til.
Så hold jer langt væk fra det firma. kan ikke anbefales til nogen.

24. marts 2025

Super dårlig oplevelse der blev aftalt…

Super dårlig oplevelse der blev aftalt jeg skulle have en låne bil og den ville stå klar om morgenen så jeg kunne aflevere min bil der var ingen låne bil jeg kørte på job og ringede så til dem og de sagde der var sket en fejl jeg tilbyder så at komme med bilen hvis de har den låne bil klar men får at vide der ikke er nogle ledige låne biler den dag

Det var første og sidste gang hos dæk Ejner / give dæk center !!

23. oktober 2024

Da vores bil smed olie kørte vi vores…

Da vores bil smed olie kørte vi vores bil ned og få lavet hos dæk Ejner
Virker som en gætteleg der skal googles for at finde en løsning når hun undersøger bil . Vi fik da også lavet noget der ikke havde noget at gøre med fejlen .

Vi starter med at sige at vi vil have af vide hvad det vil koste da vi ikke kan bruge mange penge på den bil .
Men efter 3 gange og 3 gætterier som har kostet omkring 11000 for ting der ikke var nødvendigt så kære vi igen derned og denne gang ryger den op på lift hvor en anden fortæller hende at hun ikke har lavet fejlen vi kom for i første omgang som var en ødelagt tandstang der gjorde den smider olien jo men lavet noget der var unødvendig og dyrt .
Nu har vi opgivet og fået skrottet vores ellers nysynet bil . Tak for ingenting og dyre regninger

10. juli 2024

Forkert pris og dårlig kundebehandling

Skulle have monteret fire nye helårsdæk, og prisen var på forhånd aftalt til 2500kr. Alligevel blev der forlangt 3400kr, da dækkene var monteret, og der var ikke noget at gøre - Ejnar brugte vendingen “det er jeg da ligeglad med” i flæng. I bund og grund en ærgerlig oplevelse i et forsøg på at handle lokalt.

5. april 2024

Vi har lige fået repereret og synet…

Vi har lige fået repereret og synet vores Peugeot 308 via Give Dækcenter til en fjerdel af prisen som vi ellers skulle betale hos Peugeot i Vejle, der havde givet et "tilbud" på 28.356kr., altså en besparelse på over 20.000kr., og den gik lige igennem syn - hatten af det! Dejligt der er nogle der kan lave et godt stykke arbejde til en god pris.

24. juni 2022

Ekstrem dårlig service...

Virkerlig dårlig service. Jeg ringede d. 17.11.17 og fik en pris på vinterdæk til min bil - og vi aftalte at de skulle skiftes d. 1.12.17- da de var presset i tid. Dette var helt ok med mig. D. 29.11.17 ringer de så og siger at den pris de har givet mig ikke kan holde, så jeg skal betale godt 2000 kr. mere end det tilbud de har givet. Det er ikke fair - og selvfølgelig acceptere jeg ikke dette. Jeg har nu "ventet" på at få mine vinterdæk på og med deres dårlige behandling har jeg spildt 2 uger...
Jeg syntes det er en meget urimelig og dårlige behandling de giver deres kunder..

30. november 2017

Super hurtig og kompetent service med et smil

Fantastisk oplevelse at få sat dæk på ved Give Dækcenter. Selvom der er meget travlt så får man en meget god service og et imponerende hurtighed. Der er tale om teamwork blandt de folkene så ventetiden er minimeret.
Alt i alt en god oplevelse ved Give Dækcenter hvor jeg har fået de rette dæk der er perfekt afbalanceret og en god oplevelse af værkstedet.

6. maj 2017

VERDENS BEDSTE DÆKCENTER! Hurtig, billig og ekstrem venlig!

Danmarks bedste dækcenter og værksted! Ejnar levere de billigste dæk og fælge, han er altid i godt humør og smilende.

Kundeservice er helt i top og man går altid fra værkstedet med et smil på læben! Hvis der kommer problemer med det mindste, gør Give Dækcenter og Ejnar alt hvad der står i deres magt, for at hjælpe!

Ingen ventetider, super service og dejligt personale!

10 stjerne! :)

17. oktober 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto