1. Personlig træner
  2. Fitness- og ernæringstjeneste

Hos Hauborg Fitness tilbyder jeg personlig online coaching, der bygger på ærlighed, struktur og realistiske mål. Jeg tror ikke på forvirrende quick fixes eller unødvendigt komplicerede restriktioner. I stedet fokuserer jeg på at skabe langsigtede og holdbare resultater gennem skræddersyede forløb, der passer præcis til din hverdag, dit niveau og dine mål. Med over 10 års erfaring i træningsverdenen ved jeg, hvad der virker i praksis. Uanset om dit mål er vægttab, muskelopbygning eller blot at få mere struktur og motivation i hverdagen, designer jeg en personlig trænings- og kostplan, der er nem og overskuelig at følge. Dine kostplaner består af almindelig mad uden besværlige opskrifter, og træningen tilpasses alt efter, om du foretrækker at træne hjemme eller i et fitnesscenter. Det, der gør Hauborg Fitness unikt, er min nærværende og tætte opfølgning. Gennem ugentlige check-ins i min platform Coachway, får du ikke bare en skriftlig opdatering, men direkte og personlig video-feedback. Det sikrer, at jeg løbende kan justere din plan, og at du altid ved præcis, hvad næste skridt er. Jeg kommunikerer direkte og ærligt – for din skyld – så vi sammen kan undgå de typiske faldgruber og sikre stabil fremgang. Hos mig er du aldrig alene i processen. Jeg er din faste coach fra start til slut, og jeg støtter dig hele vejen. Mit mål er at give dig de rette værktøjer, den nødvendige sparring og den direkte feedback, der skal til for at skabe en sundere og stærkere hverdag, som du kan fastholde resten af livet. Læs mere om mine forløb og book en gratis uforpligtende samtale på min hjemmeside.

3,8

God

Formidabel coach

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til mit trænings- og kostforløb hos Janick 🙌

På 3 måneder har jeg smidt 6 kg (og taget en del muskler på). Jeg har desuden smidt 19,5 cm fordelt rundt på kroppen💪🏼

Janick har ikke bare givet mig en plan – han har givet mig de rette værktøjer, motivation og støtte hele vejen. Forløbet har været struktureret, realistisk og tilpasset mig, hvilket har gjort det muligt at holde fast og faktisk lykkes. Når det har været svært har han formået at guide mig videre og finde troen igen.

Det bedste er næsten, at det ikke føles som en “kur”, men som en livsstilsændring, jeg kan fortsætte med. Jeg har fået mere energi, bedre vaner og en helt ny tro på mig selv. Derudover ved jeg, at jeg kan tillade mig at hygge med venner og familie. Både med mad og lidt alkohol. Intet er forbudt - det skal bare være med måde.

Hver uge er der tjek ind, hvor man måler og vejer sig. Man skal også lige skrive hvordan ugen har været. Janick kommer hver gang med videofeedback og han kommer med en masse ros. Det har motiveret mig helt vildt. Efter træninger kommer han også med feedback og her sparker han igen til min motivation💪🏼

Hvis du overvejer at starte et forløb – gør det. Janick er ved dig hele vejen og motiverer og støtter dig.
Tak for hjælpen Janick🤗 Du har troet på mig hele vejen💪🏼

4. maj 2026

Jeg har siden februar

Jeg har siden februar vært på en testforløb hos Hauborg Fitness, hvor Jannick har været min coach gennem tre måneder. Inden jeg kom til Jannick har jeg forsøgt på egen hånd at tabe nogle kilo som jeg fik taget hurtigt på. Det gik ikke og jeg forstod ikke hvorfor det ikke sket noget. Først da jeg fik lov til at komme på en test forløb ved Jannick at jeg begyndte at mærke en forskel på min krop og hverdag.

Jannick har været dygtig til at strikke en kostplan og træningsplan som passet til min behov og hverdag. Mens ugerne gik og jeg benyttet mig af min nye kostplan, som var nem, dejlig og lækkert, kunne jeg mærke en overskud i hverdagen. Træningen var tilpas udfordrende og jeg kunne hurtigt mærke at jeg blev stærkere. Jeg fik feedback på hver træning jeg udførte, hvor jeg kunne stille spørgsmål hvis det var noget jeg ikke forstod. Jannick var hurtig til at svar og hjælpe med teknikken og gav tips hvis jeg stod på udfordringer i fitnesscentret. Hver uge har jeg lavet en tjek ind, hvor jeg skulle måles og væges og tage billeder af min progression. Jeg mærket hurtigt forandringer i min spejl billede og på vægten. Jannick lavet video feedback på mine tjek ind, og han kom med både ris og ros men mest af alt motivation til at fortsætte.

Jannick er en nærværende coach som hjælper med det der svært og justere hvis der noget der ikke fungerer. Han har en høj faglighed som personlig træner og bruger set mennesket før resultater. Det derfor det har lykkes mig at smide 5,5 kilo på 3 måneder og jeg er blevet mere glad for min krop og har fået mere overskud i hverdagen. Jeg har lært meget på forløbet, bl.a. at man kan sagtens spise lækkert mad og tabe sig samtidig, og der har også vært plads til sjov uden dårlig samvittighed.

Jeg kan klart anbefale Hauborg Fitness til alle der gerne vil tabe sig eller opbygge muskelmasse. Man vil ikke fortryde at have Jannick som coach der ser mennesket før resultater, og hjælper en med at komme i mål.

3. maj 2026