Gewoon Energie Anmeldelser

1.110
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Fijn maandelijks het verbruik gemaild te krijgen. Jammer dat het verbruik niet gemaild is van de maand augustus. Na telefonisch contact met jullie komt dit doordat er een nieuwe meter geplaatst is. He... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De medewerkster heeft eerst rustig mijn klacht over een 030 contactnr aangehoord. Daarna heb ik mijn vraag gesteld waarop ik een duidelijk antwoord kreeg. En ze heeft het nwe contract mt mij doorgenom... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aardige professionele dame, die mij vriendelijk al mijn vragen over mijn ingevulde gas- en stroomverbruik gegevens toelichtte. Was gerustgesteld dat er geen afwijkende info instond. Ter bevestigin... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Over het algemeen prima. Niet te veel gedoe en ook niet enorme hoeveelheden spam zoals bij united customers. Wel beetje vreemd: na jaarcontract nieuwe aanbieding die zomaar 50% (€160 ipv €105 per... Se mere

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 88 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.110)

277 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

goed geholpen aardige vrouw en ze…

goed geholpen aardige vrouw en ze begreep mijn vraag in 1 keer ..En ze kwam meteen in actie ...Geweldig ;-)

24. august 2026

Beste Johan van Kuijk,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te lezen dat u goed bent geholpen. Het is mooi om te horen dat onze collega uw vraag direct begreep en meteen actie heeft ondernomen. Wij vinden het belangrijk om snel en duidelijk te helpen, dus uw compliment waarderen wij zeer. Wij geven uw mooie woorden graag door aan onze collega.

Snel en simpel

22. august 2026

Beste Jeanette,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te lezen dat u onze dienstverlening als snel en simpel heeft ervaren. Daar streven wij iedere dag naar. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling met ons te delen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb telefonisch contact met gewoon m…

Ik heb telefonisch contact gehad met gewoon Energie en ben zeer vriendelijke en zeer vakkundig geholpen door de telefoniste.

21. august 2026

Beste W.H.M. Veltink,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te lezen dat u telefonisch zo vriendelijk en vakkundig bent geholpen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich goed geholpen voelen, en uw mooie woorden waarderen wij dan ook zeer. Wij zorgen ervoor dat uw compliment wordt doorgegeven aan onze collega.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben super goed geholpen en de uitleg…

Ik ben super goed geholpen en de uitleg was ook goed.Mevrouw nam echt de tijd

20. august 2026

Beste joke Gerber,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u het contact met onze klantenservice als positief heeft ervaren.

Top, goed geholpen!

Top! Goed geholpen.

20. august 2026

Beste Justin,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om hier een review over te plaatsen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Goed geholpen door telefonisten

Goed geholpen door telefonisten
Gelijk vast contract gemaakt
Nooit ergens problemen mee gehad

12. august 2026

Beste Elly Schuurmans-Papavoine,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De dame was zeer vriendelijk en…

De dame was zeer vriendelijk en hulpvaardig en heeft mij zeer goed geholpen met mijn vragen!

5. august 2026

Beste Marijke van Roekel,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zojuist eindelijk met een hele fijne…

Zojuist eindelijk met een hele fijne medewerker gesproken. Andere kunnen wat van haar leren.
Dank je wel Sima!!

3. august 2026

Beste Sharon Ramdin,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn blij te vernemen dat u het contact met onze klantenservice als zeer kundig ervaart! Wij zullen uw compliment zeker doorgeven.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettig gesprek goed geholpen.

Prettig gesprek goed geholpen.

7. august 2026

Beste Henk,

Klantenservice review

Gewoon goed

7. august 2026

Beste Arie Kentie,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlenging. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ben gewoon goed geholpen

6. august 2026

Beste Carlo Musters,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ze was vriendelijk en heb het goed uit…

Ze was vriendelijk en heb het goed uit gelegt dat ik het begreep

6. august 2026

Beste Claire samson,

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Onverwachte correctie loyaliteitsbonus een half jaar na eind afrekening

Klantenservice prima. Maar een half jaar na mijn eindafrekening en afhandeling daarvan (en overstap naar een andere energie leverancier) krijg ik opeens bericht van een correctie op mijn loyaliteitsbonus omdat ik het laatste jaar minder energie had afgenomen dan opgegeven. Ik vind het belachelijk dat dit niet meteen tijdens de eindafrekening wordt gedaan. Daarnaast heb ik de contracten erop nagelezen. Er is aangegeven dat dit kan gebeuren, maar in de contracten is erg onduidelijk aangegeven hoe dit dan wordt berekent. Inmiddels is dit bedrag afgeschreven.

23. juni 2026

Beste Bas,

Bedankt voor uw review.

Fijn dat u onze klantenservice als prettig heeft ervaren. We begrijpen dat een correctie op de loyaliteitsbonus na de eindafrekening vervelend kan zijn. In de voorwaarden is opgenomen dat de loyaliteitsbonus afhankelijk kan zijn van het opgegeven en daadwerkelijke verbruik. Als het daadwerkelijke verbruik lager uitvalt, kan de bonus naar verhouding worden aangepast.

Mocht u vragen hebben over de berekening, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken dan graag inhoudelijk met u mee.

Denise

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

nog steeds onduidelijk antwoord op…

nog steeds onduidelijk antwoord op energie ik vind de medewerker geen goed antwoord kan geven

29. juli 2026

Beste Jan,

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te lezen dat het antwoord op uw vraag nog niet duidelijk genoeg was.

We kijken graag opnieuw met u mee, zodat we uw vraag alsnog goed kunnen beantwoorden. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Denise

super enthousiast

super enthousiast, duidelijk en eerlijk

29. juli 2026

Beste Arno Vermeulen,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kreeg duidelijke uitleg en werd…

Ik kreeg duidelijke uitleg en werd netjes te woord gestaan. Het was een hele vriendelijke medewerkster!

28. juli 2026

Beste Jan Speel,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De mevrouw die mij heeft geholpen was…

De mevrouw die mij heeft geholpen was erg attent en geduldig.
Heeft alle vragen kunnen ant woorden en wat ze niet meteen wist heeft ze het voor me opgezocht met andere collega’s. Het was een super gesprek en ik heb alle antwoorden kunnen krijgen van haar. Echt een voorbeeld medewerker!

27. juli 2026

Beste Ronald Lau,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

vriendelijk en behulpzaam . probleem is direkt opgelost

klantenservice heeft het direkt opgelost.

24. juli 2026

Beste HENNY HESSE,

Vriendelijk en behulpzaam

Ik ben zeer vriendelijk, op een rustige toon en behulpzaam te woord gestaan. Dankjewel !

24. juli 2026

Beste Gerda Mureau,

Netjes en correct te woord gestaan

Netjes en correct te woord gestaan

23. juli 2026

Beste visser,

Team Gewoon Energie

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.