ShineMax Anmeldelser 13

3,5

Geef je auto de zorg die het verdient!

3,5

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Super slechte klanten service!!!

Artikelen besteld voor een waarde van 70 euro. De zending duurt extreem lang en totaal niet als omschreven op de site. Ik zou het pakket gratis geleverd krijgen aan de deur.... nou ik dacht het niet het wordt gewoon naar een random dhl punt gestuurd zonder mij te informeren. Als ik contact met ze proberen te zoeken reageren ze nergens op.... vet hinderlijk

27. september 2025

Op de website stond dat het pakket…

Op de website stond dat het pakket dezelfde dag nog verzonden zou worden, maar het duurde het iets langer voordat ik deze binnen kreeg. Uiteindelijk kwam het pakket een dag later binnen dan ik had gehoopt. Het product zelf voldoet aan mijn verwachtingen ik ben er supertevreden mee. Al met al was het wachten het uiteindelijk wel waard.

24. august 2025

Ik heb het op 15-08-2025 besteld en nog…

Ik heb het op 15-08-2025 besteld en nog steeds niets in huis. Geen communicatie vanuit het bedrijf. Vandaag besteld morgen in huis, niet dus. Het bedrijf beloofd iets wat ze dus niet waar kunnen maken omdat de vervoerder schijnbaar vertraging heeft. Ik wacht nu al 7 dagen waarvan 5 werkdagen op mijn product en er is nog steeds geen vooruitzicht op levering. Nu zijn we 14 dagen verder en nog steeds geen pakketje mogen ontvangen. Shinemax heeft totaal niets laten weten over het pakket. Shinemax heeft geen inspanning geleverd om mij een nieuw product te sturen of mijn pakketje te traceren. Ze zeggen makkelijk dat het bij de vervoerder ligt. Ik heb contact gehad met de vervoerder en zij zeggen dat het pakket is blijven hangen in het Sorteer proces omdat er gegevens ontbreken. Het is vandaag 13-09-2025. Nog steeds wacht ik op het pakketje van Shinemax. Het bedrijf heeft in de tussentijd geen inspanning geleverd om mijn pakket te traceren of om mij een nieuw product te sturen. Inmiddels heb ik een terugbetaling aangevraagd. Ik zou adviseren om hier niet te bestellen. Verder vind ik dat Shinemax verantwoordelijk mag nemen voor zijn bestellingen en niet de verantwoording elders moet leggen. De consument mag het zich lekker uitzoeken bij deze. Bestel #1088.

Besvarelse fra ShineMax

Bedankt dat u uw ervaring deelt. Wij vinden het jammer dat u dit zo heeft ervaren, maar willen graag een aantal zaken verduidelijken.

Uw bestelling is door ons op 15-08-2025 verzonden. Wij hebben hierover ook contact met u gehad via e-mail.

Dat het pakket bij DHL is blijven hangen, blijkt achteraf te komen door ontbrekende of foutieve adresgegevens die u heeft opgegeven. Dit is iets waarvan wij nu voor het eerst horen dat dit de oorzaak was.

Wij begrijpen dat dit vervelend voor u is, maar willen benadrukken dat wij altijd al onze bestellingen uitleveren en onze klanten actief ondersteunen bij problemen.

De suggestie dat wij niets hebben gedaan, klopt daarom niet.

Wij leveren dagelijks tientallen pakketten die gewoon de volgende dag aankomen. Een situatie zoals deze is uitzonderlijk en zeker niet representatief voor de service die onze klanten normaal gesproken ervaren.

Ik geef 4 sterren

Ik geef 4 sterren, omdat de levering inderdaad iets langer was dan verwacht. Er staat op de site vandaag besteld is morgen in huis, dat was bij mij helaas niet het geval. Het kwam bij mij één dag later aan. Heb contact gehad met de klantenservice en ze hebben me daarentegen wel goed te woord gestaan. Ik heb gelukkig als compensatie een voucher gekregen, die ga ik ook zeker gebruiken. Ik ben namelijk wel echt blij met het resultaat van het product, dus nog even wachten totdat deze op is en dan weer een nieuwe bestellen :)

Besvarelse fra ShineMax

Hartelijk dank voor uw eerlijke en uitgebreide review. Fijn om te horen dat u ondanks de dag vertraging tevreden bent met onze klantenservice én met het product. We vinden het belangrijk dat iedere klant zich gehoord voelt, en we zijn blij dat de voucher in goede aarde is gevallen.

Heel leuk dat u al aangeeft opnieuw bij ons te willen bestellen, daar doen we het natuurlijk voor! We kijken ernaar uit u weer als klant te mogen verwelkomen.

nog proberen.

nog proberen

helaas is de levering niet zoals beloofd .
dat geeft mij wantrouwen , en ben al vaker opgelicht helaas schijnbaar nu weer .ik bestel maar nooit meer online .

Besvarelse fra ShineMax

Bedankt dat u uw ervaring deelt. Het spijt ons te horen dat de levering langer duurde dan verwacht. Dit kwam door een vertraging bij onze vervoerder DHL. Helaas hebben wij hier niet altijd invloed op, maar wij begrijpen heel goed dat dit vervelend voor u is.

Wij willen benadrukken dat u zich bij ons geen zorgen hoeft te maken, uw bestelling is veilig en wordt altijd geleverd. Wij doen er alles aan om dit soort situaties te voorkomen en staan klaar om u te helpen als er iets misgaat.

Hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw van dienst zijn en u laten ervaren dat het ook anders kan verlopen.

Gewoon top!

Auto ziet eruit alsof hij net uit de showroom komt. Ook een leuk cadeautje gekregen bij mn bestelling, had ik niet verwacht. Samengevat gewoon top!

11. august 2025