Banner for Demo Plus Generic Company

Demo Plus Generic Company Anmeldelser 11.728

4,2

Jeg har haft en generelt positiv oplevelse med denne virksomhed. Personalet var venligt og imødekommende, og de løste mine problemer effektivt. Der var dog en smule ventetid, og kommunikationen kunne... Se mere

Min oplevelse med denne virksomhed var helt gennemsnitlig. Personalet var venligt nok, men ikke særlig opmærksomt på detaljer. Ventetiden var acceptabel, dog lidt længere end forventet. Prisen var rim... Se mere

Jeg er utrolig imponeret over denne virksomhed. Personalet var meget professionelt og venligt, og de gik virkelig langt for at sikre, at jeg fik den bedste service. Kvaliteten var i top, og hele proce... Se mere

Jeg er virkelig imponeret over den service, jeg har modtaget her. Personalet var utroligt venlige og hjælpsomme, og de tog sig god tid til at besvare alle mine spørgsmål. Kvaliteten af produkterne er... Se mere

1. Rejsesøgemaskine
  2. Lufthavnshotel

Om Demo Plus Generic Company

Tenemos una solución para cada una de tus necesidades.

⚡ Energía con experiencia: somos una compañía especializada en electricidad desde hace más de 80 años y con conocimiento técnico para ofrecer un servicio sólido y fiable.

⚡ Tarifas de luz y gas a tu medida: encuentra con la ayuda de nuestros asesores expertos las ofertas que mejor se ajusten a tus necesidades y horarios.

⚡ Soluciones para tu hogar y tu empresa: climatización, aire acondicionado, instalación de paneles solares, autoconsumo y movilidad sostenible para coches eléctricos.

⚡ Siempre cerca de ti: contamos con una amplia red de oficinas y técnicos, combinando atención presencial y digital para adaptarnos a cada necesidad.

¡Acompáñanos!

Ver catálogo de luz Leer el blog

4,2

God

12 t anmeldelser

Rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig positiv oplevelse med denne virksomhed. Personalet var venligt og professionelt, og de gjorde deres bedste for at hjælpe mig. Kvaliteten af produkterne var god, og priserne var rimelige. Der var dog lidt ventetid, hvilket var lidt irriterende. Alt i alt er jeg tilfreds og vil overveje at handle her igen.

26. marts 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig imponeret over den service jeg modtog. Personalet var venligt, professionelt og meget hjælpsomt gennem hele forløbet. De tog sig god tid til at besvare alle mine spørgsmål og sikrede at jeg følte mig tryg. Kvaliteten var i top og prisen var mere end rimelig. Jeg kan varmt anbefalе dette sted til alle.

24. marts 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er dybt imponeret over denne virksomhed. Personalet var utrolig venligt og professionelt, og de gik virkelig den ekstra mil for at sikre min tilfredshed. Kvaliteten af servicen var i top, og alle mine forventninger blev overtruffet. Kommunikationen var klar og effektiv gennem hele forløbet. Jeg vil helt klart anbefale dem til familie og venner.

23. marts 2026

Besvarelse fra Demo Plus Generic Company

Tusind tak for dine venlige ord! Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores team. Din tilfredshed betyder alt for os, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med denne virksomhed. Personalet var venligt, professionelt og meget hjælpsomt gennem hele forløbet. De gik virkelig ud over det sædvanlige for at sikre, at jeg fik præcis hvad jeg havde brug for. Kvaliteten var i top, og prisen var fair. Jeg vil varmt anbefalе dem til alle.

22. marts 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig imponeret over den service jeg modtog hos denne virksomhed. Personalet var venligt, professionelt og gjorde alt for at hjælpe mig. Kvaliteten af produkterne var i topklasse, og priserne var mere end rimelige. Alt blev leveret til tiden som aftalt. Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed til alle.

21. marts 2026

Besvarelse fra Demo Plus Generic Company

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores team og produkter. Din tilfredshed betyder alt for os, og vi ser frem til at betjene dig igen. Vi sætter stor pris på din anbefaling og dit samarbejde.

Rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig positiv oplevelse med denne virksomhed. Personalet var venligt og hjælpsomt, og de tog sig god tid til at besvare mine spørgsmål. Servicen var professionel og effektiv. Der var kun en lille ventetid, hvilket var acceptabelt. Priserne var rimelige i forhold til kvaliteten. Jeg vil helt sikkert overveje at bruge dem igen i fremtiden og kan anbefale dem til andre.

20. marts 2026

Besvarelse fra Demo Plus Generic Company

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores team. Det betyder meget for os, at du satte pris på vores service og professionalisme. Vi ser frem til at betjene dig igen og værdsætter din anbefaling!

Rigtig god oplevelse

Jeg er generelt meget tilfreds med denne virksomhed. Personalet var venligt og hjælpsomt, og servicen var professionel. Der var dog en lille forsinkelse i leveringen, hvilket var lidt irriterende. Kvaliteten af produktet var dog rigtig god, og prisen var rimelig. Jeg vil helt sikkert overveje at handle her igen.

20. marts 2026

Besvarelse fra Demo Plus Generic Company

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du var tilfreds med vores service og produktkvalitet. Vi beklager forsinkelsen i leveringen og arbejder på at forbedre dette. Vi sætter pris på din forretning og ser frem til at betjene dig igen snart!

Rigtig god oplevelse

Jeg er generelt meget tilfreds med denne forretning. Personalet var venligt og hjælpsomt, og de besvarede alle mine spørgsmål grundigt. Produkterne var af god kvalitet, og priserne var rimelige. Der var kun en lille ventetid, hvilket var acceptabelt. Det eneste minus var at parkeringsforholdene kunne være bedre. Jeg vil bestemt anbefale dette sted til andre og vil gerne komme tilbage igen.

18. marts 2026

Besvarelse fra Demo Plus Generic Company

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og produkter. Vi tager din kommentar om parkeringsforholdene til efterretning. Det glæder os, at du vil anbefale os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er meget imponeret over denne virksomhed. Personalet var utrolig hjælpsomt og venligt, og de gik virkelig den ekstra mil for at sikre, at jeg fik den bedste service. Kvaliteten var i top, og priserne var rimelige. Alt blev håndteret professionelt og effektivt. Jeg kan varmt anbefale dem til alle og vil helt sikkert vende tilbage igen.

17. marts 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er mere end tilfreds med denne virksomhed. Personalet var utrolig venligt og professionelt, og de gik langt ud over forventningerne for at hjælpe mig. Kvaliteten af servicen var i topklasse, og alt blev håndteret hurtigt og effektivt. Jeg følte mig virkelig godt tilpas som kunde. Kan varmt anbefale dem til alle!

17. marts 2026

Rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse med denne virksomhed. Personalet var venligt og professionelt, og de tog sig god tid til at hjælpe mig. Kvaliteten af servicen var høj, og priserne var rimelige. Der var kun små ventetider, hvilket var dejligt. Jeg trak en stjerne fra, fordi der var et par mindre detaljer, som kunne forbedres, men samlet set var jeg meget tilfreds.

15. marts 2026

Rigtig god oplevelse

Jeg er generelt meget tilfreds med denne virksomhed. Personalet var venligt og professionelt, og de hjalp mig hurtigt med mine spørgsmål. Servicen var af høj kvalitet, og priserne var rimelige. Der var kun nogle få mindre ting, der kunne forbedres, såsom ventetiden. Men alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre.

14. marts 2026

Besvarelse fra Demo Plus Generic Company

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores venlige personale og service. Vi arbejder på at forbedre ventetiden. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen snart!

Rigtig god oplevelse

Jeg er generelt meget tilfreds med denne virksomhed. Personalet var venligt og professionelt, og de løste mine problemer hurtigt. Der var lidt ventetid ved ankomsten, men det var acceptabelt. Produkterne holder god kvalitet og priserne er rimelige. Jeg vil helt sikkert vende tilbage og kan anbefale dem til andre.

13. marts 2026

Rigtig god oplevelse

Jeg er generelt meget tilfreds med denne virksomhed. Personalet var venlige og hjælpsomme, og servicen var professionel. Der var dog lidt ventetid, og priserne kunne være en smule lavere. Alt i alt en solid oplevelse, og jeg vil sandsynligvis vende tilbage. Kvaliteten var god, og mine forventninger blev næsten opfyldt.

12. marts 2026

Rigtig god oplevelse

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos denne virksomhed. Personalet var venligt og hjælpsomt, og de tog sig god tid til at besvare alle mine spørgsmål. Kvaliteten af servicen var høj, og jeg følte mig godt tilpas. Der er kun plads til mindre forbedringer, men generelt vil jeg klart anbefale dem til andre.

11. marts 2026

Rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig positiv oplevelse med denne virksomhed. Personalet var venligt og hjælpsomt, og de tog sig god tid til at besvare mine spørgsmål. Servicen var hurtig og effektiv. Der var kun et par mindre ting, der kunne forbedres, men overordnet set var jeg meget tilfreds. Jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre og vender gerne tilbage.

11. marts 2026

Rigtig god oplevelse

Jeg er generelt meget tilfreds med denne virksomhed. Personalet var venligt og kompetent, og de hjalp mig hurtigt med mine spørgsmål. Servicen var professionel og priserne var rimelige. Der var dog lidt ventetid, hvilket trækker lidt ned, men det var ikke noget større problem. Jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre.

10. marts 2026

Besvarelse fra Demo Plus Generic Company

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du var tilfreds med vores venlige personale og service. Vi beklager ventetiden og arbejder på at forbedre dette. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen. Tak for din forretning!

Rigtig god oplevelse

Jeg havde en positiv oplevelse med denne virksomhed. Personalet var venligt og hjælpsomt, og de besvarede alle mine spørgsmål grundigt. Servicen var hurtig og effektiv. Der var et par mindre ting, der kunne forbedres, men samlet set var jeg meget tilfreds. Prisen var rimelig i forhold til kvaliteten.

9. marts 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig imponeret over denne virksomhed! Personalet var venligt, professionelt og hjalp mig med alt jeg havde brug for. Servicen var i topklasse og kvaliteten overgik mine forventninger. Alt blev udført til tiden og kommunikationen var klar og tydelig hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed til alle.

7. marts 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med denne virksomhed. Personalet var venligt, professionelt og meget hjælpsomt gennem hele forløbet. De leverede præcis hvad de lovede, og kvaliteten var i top. Kommunikationen var klar og effektiv, og de svarede hurtigt på alle mine spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale dem til alle.

6. marts 2026