Banner for Demo Plus Generic Company

Demo Plus Generic Company Anmeldelser 11.728

4,2

Jeg har haft en generelt positiv oplevelse med denne virksomhed. Personalet var venligt og imødekommende, og de løste mine problemer effektivt. Der var dog en smule ventetid, og kommunikationen kunne... Se mere

Min oplevelse med denne virksomhed var helt gennemsnitlig. Personalet var venligt nok, men ikke særlig opmærksomt på detaljer. Ventetiden var acceptabel, dog lidt længere end forventet. Prisen var rim... Se mere

Jeg er utrolig imponeret over denne virksomhed. Personalet var meget professionelt og venligt, og de gik virkelig langt for at sikre, at jeg fik den bedste service. Kvaliteten var i top, og hele proce... Se mere

Jeg er virkelig imponeret over den service, jeg har modtaget her. Personalet var utroligt venlige og hjælpsomme, og de tog sig god tid til at besvare alle mine spørgsmål. Kvaliteten af produkterne er... Se mere

1. Rejsesøgemaskine
  2. Lufthavnshotel

Om Demo Plus Generic Company

Tenemos una solución para cada una de tus necesidades.

⚡ Energía con experiencia: somos una compañía especializada en electricidad desde hace más de 80 años y con conocimiento técnico para ofrecer un servicio sólido y fiable.

⚡ Tarifas de luz y gas a tu medida: encuentra con la ayuda de nuestros asesores expertos las ofertas que mejor se ajusten a tus necesidades y horarios.

⚡ Soluciones para tu hogar y tu empresa: climatización, aire acondicionado, instalación de paneles solares, autoconsumo y movilidad sostenible para coches eléctricos.

⚡ Siempre cerca de ti: contamos con una amplia red de oficinas y técnicos, combinando atención presencial y digital para adaptarnos a cada necesidad.

¡Acompáñanos!

Ver catálogo de luz Leer el blog

4,2

God

12 t anmeldelser

God oplevelse med mindre fejl

Jeg havde generelt en rigtig god oplevelse med denne virksomhed. Personalet var venligt og hjælpsomt, og de løste mit problem hurtigt. Der var dog nogle mindre kommunikationsproblemer undervejs, som kunne have været undgået. Priserne er rimelige, og kvaliteten af servicen var tilfredsstillende. Jeg ville helt sikkert anbefale dem til andre.

15. april 2026

Besvarelse fra Demo Plus Generic Company

Tak for din anbefalelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores venlige personale. Vi beklager kommunikationsproblemerne og arbejder på at forbedre dette. Din feedback hjælper os med at blive bedre. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med denne virksomhed. Personalet var meget professionelt og venligt, og de hjalp mig med alle mine spørgsmål. Servicen var i topklasse, og kvaliteten af arbejdet overgik mine forventninger. Alt blev leveret til tiden, og prisen var fair. Jeg vil helt klart anbefale denne virksomhed til familie og venner.

13. april 2026

Besvarelse fra Demo Plus Generic Company

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores team. Din tilfredshed betyder alt for os, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Okay oplevelse, men plads til forbedring

Min oplevelse med denne virksomhed var middelmådig. Personalet var venligt nok, men servicen manglede det ekstra. Priserne var rimelige, men kvaliteten matchede ikke helt mine forventninger. Ventetiden var lidt lang, og kommunikationen kunne have været bedre. Der er potentiale her, men de skal arbejde på konsistensen.

12. april 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med denne virksomhed. Personalet var venligt, professionelt og meget hjælpsomt gennem hele forløbet. De tog sig god tid til at besvare alle mine spørgsmål og sørge for at jeg fik præcis det jeg havde brug for. Kvaliteten af servicen var i top og prisen var mere end rimelig. Jeg kan varmt andbefale denne virksomhed til alle.

11. april 2026

Rigtig godt, men små mangler

Jeg har haft en positiv oplevelse med denne virksomhed. Personalet var venligt og hjælpsomt, og de løste mit problem hurtigt. Kvaliteten af produktet var god, og prisen var rimelig. Der var dog en del ventetid ved første henvendelse, og kommunikationen kunne have været lidt bedre. Alt i alt en solid oplevelse som jeg gerne vil anbefale til andre.

10. april 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er virkelig imponeret over denne virksomhed. Personalet var utrolig venlige og professionelle, og de gik langt ud over det forventede for at sikre, at jeg fik den bedste service. Kvaliteten af produkterne var fremragende, og leveringen skete præcis til tiden. Det er sjældent at møde så dedikerede medarbejdere. Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed til alle.

9. april 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med denne virksomhed. Personalet var meget venligt og professionelt, og de tog sig virkelig tid til at hjælpe mig. Servicen var i topklasse, og kvaliteten overgik mine forventninger. Alt blev håndteret hurtigt og effektivt. Jeg kan varmt anbefalе denne virksomhed til alle.

9. april 2026

God oplevelse overordnet set

Jeg havde en rigtig god oplevelse med denne virksomhed. Personalet var venligt og hjælpsomt, og de besvarede mine spørgsmål hurtigt. Kvaliteten af produktet var som forventet, og prisen var rimelig. Der var dog en smule ventetid ved levering, hvilket var lidt irriterende. Alt i alt er jeg tilfreds og vil sandsynligvis handle her igen.

7. april 2026

Rigtig god oplevelse

Jeg er generelt meget tilfreds med denne virksomhed. Personalet var venligt og hjælpsomt, og de besvarede alle mine spørgsmål grundigt. Servicen var hurtig og effektiv. Der var et par småting, som kunne forbedres, men ikke noget der ødelægger den samlede oplevelse. Jeg vil bestemt anbefale dem til andre og kommer gerne tilbage.

6. april 2026

Besvarelse fra Demo Plus Generic Company

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og personale. Vi sætter pris på dine kommentarer om forbedringsmuligheder og arbejder løbende på at blive endnu bedre. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Rigtig god oplevelse

Jeg havde en virkelig positiv oplevelse med denne virksomhed. Personalet var venligt og hjælpsomt, og de tog sig god tid til at besvare alle mine spørgsmål. Servicen var professionel og effektiv. Der var kun et par mindre ting, der kunne forbedres, men samlet set var jeg meget tilfreds. Jeg vil bestemt anbefale dem til andre og vender gerne tilbage.

5. april 2026

Rigtig god oplevelse

Jeg havde en virkelig positiv oplevelse med denne virksomhed. Personalet var venligt og professionelt, og de hjalp mig hurtigt med mine behov. Kvaliteten var høj, og prisen var rimelig. Der var dog lidt ventetid, hvilket kunne forbedres. Alt i alt en solid virksomhed, som jeg gerne vil anbefale til andre.

5. april 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med denne virksomhed. Personalet var venligt, professionelt og meget hjælpsomt gennem hele processen. De svarede hurtigt på alle mine spørgsmål og gik langt ud over forventningerne for at sikre min tilfredshed. Kvaliteten af deres service var enestående, og prisen var mere end rimelig. Jeg vil uden tøven anbefale dem til familie og venner.

3. april 2026

Middelmådig oplevelse

Min oplevelse med denne virksomhed var hverken god eller dårlig. Personalet var venligt nok, men ikke specielt engageret. Servicen tog lidt længere tid end forventet, og kvaliteten var acceptabel men ikke imponerende. Priserne er rimelige i forhold til hvad man får. Der er plads til forbedringer på flere områder, men det var ikke en dårlig oplevelse.

3. april 2026

Besvarelse fra Demo Plus Generic Company

Tak for din ærlige feedback. Vi sætter pris på dine kommentarer om vores personale og service. Vi arbejder løbende på at forbedre engagement og servicetid. Din oplevelse er vigtig for os, og vi håber at kunne imponere dig mere næste gang. Kontakt os gerne med konkrete forslag til forbedringer.

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med denne virksomhed. Personalet var yderst professionelle og imødekommende, og de gik langt ud over forventningerne for at sikre, at jeg fik den bedste service. Kvaliteten var i top, og hele processen forløb gnidningsløst. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der søger pålidelig og førsteklasses service. Jeg vil helt sikkert vende tilbage.

1. april 2026

Rigtig god oplevelse generelt

Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse med denne virksomhed. Personalet var venligt og hjælpsomt, og de tog sig god tid til at besvare mine spørgsmål. Kvaliteten af servicen var høj, og priserne var rimelige. Der var enkelte mindre ting, der kunne forbedres, såsom ventetiden, men overordnet set var jeg meget tilfreds. Jeg vil bestemt overveje at bruge dem igen i fremtiden og kan anbefale dem til andre.

1. april 2026

Rigtig god oplevelse

Jeg er generelt meget tilfreds med denne virksomhed. Personalet var venligt og hjælpsomt, og de svarede hurtigt på mine spørgsmål. Produktet var af god kvalitet og levede op til det meste af mine forventninger. Der er dog plads til små forbedringer i forhold til kommunikationen. Alt i alt en solid oplevelse som jeg gerne vil anbefale til andre.

30. marts 2026

Rigtig godt, men med plads til forbedring

Jeg har haft en generelt positiv oplevelse med denne virksomhed. Personalet var venligt og imødekommende, og servicen var tilfredsstillende. Produkterne holder god kvalitet, og priserne er rimelige. Der var dog lidt ventetid ved levering, hvilket kunne forbedres. Alt i alt en solid virksomhed som jeg gerne vil anbefale til andre.

30. marts 2026

Besvarelse fra Demo Plus Generic Company

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du var tilfreds med vores personale og produkter. Vi beklager ventetiden ved levering og arbejder på at forbedre dette. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen!

Rigtig god oplevelse

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos denne virksomhed. Personalet var venligt og kompetent, og de tog sig god tid til at hjælpe mig. Produkterne holder god kvalitet, og priserne er rimelige. Der var lidt ventetid, hvilket var lidt irriterende, men det var det hele værd. Jeg vil bestemt anbefale dem til andre.

29. marts 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg er utrolig tilfreds med denne virksomhed. Personalet var venligt, professionelt og meget hjælpsomt gennem hele forløbet. De leverede præcis det, de lovede, og kvaliteten var i top. Kommunikationen var klar og hurtig, og de var altid tilgængelige når jeg havde spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale dem til alle.

27. marts 2026

Besvarelse fra Demo Plus Generic Company

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores team. Din tilfredshed betyder alt for os, og vi sætter stor pris på din varme anbefaling. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Rigtig god oplevelse

Jeg er overordnet set meget tilfreds med denne virksomhed. Personalet var venligt og professionelt, og de besvarede mine spørgsmål hurtigt. Servicen var god, selvom der var lidt ventetid. Prisen var rimelig i forhold til kvaliteten. Der er plads til mindre forbedringer, men jeg vil bestemt anbefale dem til andre og vender gerne tilbage.

27. marts 2026