Købte taske på Dølle Fjelde marked 2025 Fik den byttet i går på Dølle Fjelde marked 2026 ( problem m. lynlås ) Super søde forhandlere Køber gerne igen.. Kan varmt anbefales
Jeg bestilte en nøglepung som PostNord ikke har afleveret, så jeg fik tilsendt en ny uden beregning. Det er en god service for noget de ikke er skyld i. Anette
Jeg er glad at de sender det hurtig til mig og da jeg er glad for taxapung troede jeg der kan være fyldt med mange mønter, som en rigtig taxapung plejer at være. Men okay jeg fik den da.
Købte et flot bælte med 2 spænder igennem Facebook. God service og hurtig levering, da jeg allerede modtog varen torsdag 👍👍👍 Rigtig fin kvalitet, desværre var der kommet 2 ens spænder med i stede... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Dametasker, Herretasker, Computertasker, Rejsetasker, Punge & Accessories i ægte læder og kunstlæder.
Agerglimt 47, 6340, Kruså, Danmark
- oliver@gellettleather.dk
- gellettleather.dk
Sikken flot og lækker taske jeg har…
Sikken flot og lækker taske jeg har købt er fuldt ud tilfreds og super god service fik varen samme dag som bestillingen faldt kan kun varmt anbefale

Besvarelse fra Gellett Leather Danmark
Blev leveret til døren samme dag jeg…
Blev leveret til døren samme dag jeg havde bestilt, det kalder jeg Service og varen lever fuldt op til forventninger.

rigtig god service
jeg kan kun anbefale Gellett Leather. god stykke arbejde

Besvarelse fra Gellett Leather Danmark
Hurtig ekspedition og god kvalitet i varen

Alt forløb professionelt
Alt forløb professionelt. Lige fra bestilling til betaling og levering på kun 1 dag.
Hurtig korrekt ekspedition
Hurtig korrekt ekspedition - handler her gerne igen

Besvarelse fra Gellett Leather Danmark
Den bestilte taske kom hurtigt og er en rigtig lækker kvalitet.