Gellett Leather Danmark Anmeldelser 58

4,8

Købte taske på Dølle Fjelde marked 2025 Fik den byttet i går på Dølle Fjelde marked 2026 ( problem m. lynlås ) Super søde forhandlere Køber gerne igen.. Kan varmt anbefales

Jeg bestilte en nøglepung som PostNord ikke har afleveret, så jeg fik tilsendt en ny uden beregning. Det er en god service for noget de ikke er skyld i. Anette

Jeg er glad at de sender det hurtig til mig og da jeg er glad for taxapung troede jeg der kan være fyldt med mange mønter, som en rigtig taxapung plejer at være. Men okay jeg fik den da.

Købte et flot bælte med 2 spænder igennem Facebook. God service og hurtig levering, da jeg allerede modtog varen torsdag 👍👍👍 Rigtig fin kvalitet, desværre var der kommet 2 ens spænder med i stede... Se mere

1. Taskebutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dametasker, Herretasker, Computertasker, Rejsetasker, Punge & Accessories i ægte læder og kunstlæder.

4,8

Købte et flot bælte med 2 spænder…

Rigtig fin kvalitet, desværre var der kommet 2 ens spænder med i stedet for 2 forskellige. Jeg kontaktede derfor Kim, som med det samme tilbudte at sende det spænde der manglede uden beregning.
Så jeg faktisk ender ud med 3 bæltespænder. Jeg er rigtig godt tilfreds med mit køb, og vil helt sikkert handle hos jer igen

13. august 2021

Super flot produkt købt på tilbud

Super flot produkt købt på tilbud - lever op til vare anvist på billede. God og hurtig service. Helt sikkert et firma jeg vil holde øje med og købe fra i fremtiden.

16. april 2021

Hej Linda
Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os.
Vi ønsker dig en god weekend 😊

Gellett Leather Danmark

Hurtig levering, produktet svarede til mine forventninger. 👍👍

31. marts 2021

Hej Marianne
Vi er glade for at produktet levede op til dine forventninger, og siger tusind tak for din anmeldelse 😊

Gellett Leather Danmark

Fuld tillid herfra, alt gik glat igennem

Perfekt hjemmeside, ordrebehandling, service og produktet en taske var helt i top. Vi benyttede klik & collect hjemmefra og indenfor 30 minutter, stod vi med produktet i hånden og det på en lørdag eftermiddag 🤓

10. marts 2021

Hej Kirsten,
Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os - og for at du har delt den 😊

Gellett Leather Danmark

Det har været en rigtig god oplevelse…

Det har været en rigtig god oplevelse at handle hos gellattleader i Padborg service og betjening har været mere end tilfredsstillende.
Meget personlig og oprigtig interneret i os som kunder

7. marts 2021

Hej Britta
Vi er super glade for alle de fine ord. Du skal vide at de betyder meget for os.

Gellett Leather Danmark

Fin og god behandling fin vare og…

Fin og god behandling fin vare og hurtig behandling.

7. marts 2021

Hej Dorte
Mange tak for din anmeldelse.
Vi siger tak for, at du har taget dig tid til at lave anmeldelsen og mange tak for de fine ord.

Meget tilfredsstillende vare

Meget tilfredsstillende vare, som fuldstændig levede op til forventninger. Hurtig levering, det er lige til ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Venlig hilsen Kirsten

24. februar 2021

Hej Kirsten
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og vi håber ikke det bliver den sidste :-)