Geldautomaat al 2 weken uit bedrijf omdat er een onveilige situatie in de ruimte achter de automaat is. De werkzaamheden kunnen daarom niet uitgevoerd gaan worden. Hoe lang gaat dit nog duren? Is... Se mere
Se, hvad kunderne siger
WIj zijn een zakelijk gebruiker en willen graag contant geld storten in Zuig Limburg met sealbags. Onmogelijke taak omdat de sealbag automaat in Gulpen voor lange termijn dicht is. Dus op naar Simpel... Se mere
Vandaag bij een muntstort automaat geweest. Bijna een uur bezig geweest om munten te storten, automaat constant melding dat munten niet herkend worden. Transactie wordt daarna gewoon afgebroken, weer... Se mere
Automaat is hier "tijdelijk" al meer dan een week buiten bedrijf nadet ze een neiuw apparaat hebben geplaatst. De volgende dichstbijzijnde automaat? Precies hetzelfde. Waardeloos
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Geldmaat zorgt ervoor dat contant geld in Nederland beschikbaar en bereikbaar blijft voor wie het wil of moet gebruiken. Daarbij hebben we extra aandacht voor mensen in een kwetsbare positie. Geldmaat heeft in Nederland automaten voor het opnemen en storten van biljetten, en het opnemen en het storten van munten. Ook zijn er automaten voor het zakelijk afstorten van biljetten. Pashouders van vrijwel elke bank in Nederland en wereldwijd kunnen eurobiljetten bij de automaten opnemen. Het storten van biljetten en munten is mogelijk als de bank van de klant dat aanbiedt.
Kontaktoplysninger
Holland
- 088 22 74 100
- geldmaat.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 43 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geldmaat, hoe is het mogelijk ???
Onlangs klein geld gestort bij Geldmaat. Opeens stopte de teller terwijl ik nog aan het vullen was. Ik werd gewaarschuwd door mijn partner maar was te laat. Het laatste geld verdween in de bak maar werd niet meer bijgeschreven. Ook niets meer in de opvangbak. Volgens Geldmaat zat er net zoveel in de machine als dat er was bijgeschreven op de diverse rekeningen. Wij hebben dus een …..verhaal opgehangen. Te triest voor woorden.
Mijn bank ING verschuilt zich overigens achter Geldmaat terwijl ik geen alternatief heb om op een andere manier mijn geld te storten op de betreffende ING rekening.
Apparaat zeewolde bijna altijd stuk
Bijna altijd apparaat in zeewolde buiten gebruik. Klantenservice komt met standaard antwoorden. Kortom je hebt er geen reet aan.
27-10-25 keurig feedback ontvangen van geldmaat dat er een defect was en ze wachten op een onderdeel. Ook alternatieve locaties aangegeven.
Van 1 ster nu even naar 3 (vanwege de communicatie).

Hoofdkantoor
los van de geldmautomaten, wat een K**bedrijf zeg! Er zijn gewoon niet genoeg woorden om dit te beschrijven. En dan heb ik het over het management, wat zich een management noemt, binnen het bedrijf heel veel pesterijen, racisme en uitbuitingen etc. Ik gun het NIEMAND om hier te werken! VRESELIJK
Ook ik een slechte ervaring hiermee,
Ook ik een slechte ervaring hiermee,
Bij de ene gaf hij steeds aan dat de pinpas niet gelezen kon worden.
uiteindelijk op de website een andere locatie gevonden.
15 minuten rijden. bij aankomst : Storing.
Fijn dat dit ook op de site aangegeven staat.
Eindstand:
Na bijna een uur rijden totaal,nog niks gestort.
Wat gaat er mis?
Wat gaat er mis? Je kan per keer maximaal €500,- opnemen. Ongeacht de limiet die je van je bank krijgt. Ik heb zojuist 3 keer mijn pas in het apparaat gedaan, 3 keer m'n pincode opgegeven, 3 keer 'een ander bedrag' ingevoerd, 3 keer €500,- aangepakt, en 12 keer heb ik me geërgerd aan de idiote situatie die niets bijdraagt aan de samenleving. Geldmaat ? Niet mijn maat!
P.s. het antwoord van geldmaat is dus gewoon onzin. Ik kon wel €1500-opnemen, zoals ingesteld door mijn bank, maar ik moest er drie keer voor pinnen! Het apparaat van geldmaat kon geen €1500,- in een keer uitspuwen. Wel in drie keer. Dat is toch belachelijk? Ik sta daar drie keer met €500,- in de hand, lekker veilig! En achter me stonden mensen onnodig te wachten die ook wilden pinnen. En dan de bank de schuld geven. Geen stijl.
Antwoord op 2e reactie geldmaat :
Het bevreemd mij ten zeerste dat mijn bank kan bepalen hoeveel ik per uitgifte kan opnemen terwijl de limiet veel hoger ligt. Dan is mijn bank verantwoordelijk voor de klantvriendelijkheid van geldmaat. Maar geldmaat is niet mijn bank.
Mijn suggestie is dan dat geldmaat maar eens goede afspraken zou moeten maken met de banken.

Besvarelse fra Geldmaat
Geldmaat en de eigenaar/bestuurders…
Geldmaat en de eigenaar/bestuurders ervan moeten veroordeeld worden met minstens een celstraf van 10 jaar vanwege langdurige storingen en/of geldmaat automaten die langdurig buiten gebruik zijn. Heb een vies gevoel dat dit alles wordt gedaan om cash-geld zoveel mogelijk negatief te laten zien met als einddoelstelling het volledig verwijderen van cash uit de samenleving.
Nu ruim 3 weken gelden dat ik 2500 euro…
Nu ruim 3 weken gelden dat ik 2500 euro gestort heb terwijl na 45 euro tellen een technische storing gemeld werd. Nog steeds mijn 2455 euro niet terug!
Niet heen gaan
Alleen een munt automaat en je kan niks opnemen dan zegt het apparaat bedrag te hoog.
Waardeloze tent die zichzelf beter kan…l
Waardeloze tent die zichzelf beter kan opheffen en de eigenaren ook meteen erbij. Je kunt er absoluut niet op rekenen. En ook zo toevallig dat als eentje het niet doet geen enkele het doet in de omgeving. En dan de media maar schrijven dat het volk steeds meer pint. Lijkt wel of ze je op deze manier proberen te dwingen. Tuig met kutsmoesjes.
Gelmaat faal
Geldmaat huisje op de Markt in Nijverdal, met 2 biljettenautomaten, al wekenlang stuk. Storing is bekend maar Geldmaat heeft geen idee hoelang het duurt voordat het probleem verholpen is.
Afgezien van een ATM automaat is dit de enige mogelijkheid in Nijverdal om 24/7 geld op te nemen.
Muntgeld minstens 10 rollen.
Je wilt goed voorbereid op de rommelmarkt staan. Dus wil je munten van 0,50, 1 en 2 euro. Nu heeft Geldmaat een beperkt aantal machines waar je munten kunt pinnen. YES!!
Die vreugde was van korte duur. Of je minimaal 10 rollen wilt afnemen à 0,50 per rol. Uiteraard zit daar niet de transactiekosten bij. Die transactiekosten snap ik, en die 0,50 ct per rol neem ik voor lief. Maar ik ben slechts 3 rollen wisselgeld nodig.
Dan toch maar even Geldmaat bellen of er wellicht andere mogelijkheden zijn. Krijg je een telefoniste aan de telefoon die alleen maar storingen opneemt. "Dan denk ik dat de afdeling druk is en ze de telefoon doorschakelen naar de receptie"
Mijn vraag bleef onbeantwoord.
Wel had ze nog een gouden tip: Probeer eens een andere automaat. Serieus?

Besvarelse fra Geldmaat
Als ik minsterren kon geven deed ik dat.
Als ik minsterren kon geven deed ik dat. Al de hele week weer geen storting mogelijk op GM Scharnerweg Maastricht. Dus een eind rijden naar andere locatie.
Waardeloos
De automaat op het Carboonplein in Kerkrade is meer buiten werking dan dat hij het doet. Bij scheurs kan de automaat mijn pas niet lezen. Waardeloos!
Lelystad
Lelystad. Geldmaat “tijdelijk buiten gebruik”, op naar de dichtstbijzijnde. Ook “tijdelijk buiten gebruik”, en de volgende en de volgende.
Waarom geen bericht dat ze allemaal tijdelijk buiten gebruik zijn?
En waar kan ik wel contant geld opnemen?
Foute meldingen op website
Let op!! Website met locatiewijzer is niet up to date met de melding over automaten die buitenwerking zijn. Voor de zoveelste keer voor een automaat gestaan, waarvan op de website wordt aangegeven dat het beschikbaar is, maar bij aankomst "in storing" of niet beschikbaar is. Zo waardeloos dit. Misschien moet ik maar eens om een kilometer en tijdsvergoeding gaan vragen.
witteboordencriminelen
nu voor de zoveelste keer een lege of op storing of gewoon niet gevulde geldautomaat van de meest trieste en slechtste onderneming van nederland gehad. samen met de abn bank doen ze aan machtsmisbruik en het woord service kennen ze geen van beide wat een droevige mensen daar aan de leiding , puur slecht zeker voor oudere mensen
heden 10-08-2025
heden 10-08-2025
Heb heden geldmaat gebeld en door gegeven ,dat meerdere automaten buiten werking staan als zijn.
In het verleden belde ik geldmaat en de volgende werkdag werd het probleem opgelost.
Helaas kon mvr mij niet vertellen wanneer de automaten weer in werking zouden treden, volgens mvr kon het 24 uur duren en het kon weken duren.
De organisatie is zeer waardeloos en totaal geen service, mvr vertelde mij, dat ik op hun website meer info kon vinden, ik vertelde mvr, is dat mijn doel dt ik u nu aan de telefoon spreek.
In de algemene voorwaarden staat overduidelijk vermeld, bij storing graag bellen en wij van geldmaat, zorgen ervoor dat er een monteur langs gaat om het probleem te verhelpen, nu is dit al weken niet het geval, en komen er vele meldingen binnen bij geldmaat, kwa hele slechte service vanuit geldmaat.
geld maat is ook voor mij een zwaar waardeloze organisatie en melding geef ik niet meer door.
Wat een kinderlijke service ziti hier achter.
-----------------------------------------------------------
Meer om te vragen
Is er een Geldmaat storing?
Gebruikersrapporten geven aan geen actuele problemen bij Geldmaat
--------------------------------------------------------
En toch zijn alle geldmaat automaten buitenwerking.
Zwaar zwaar waardeloze service.
Waardeloos
Waardeloos. Wil je geld opnemen in Castricum zijn ze allemaal buiten gebruik. Dan naar Bakkum ook buiten gebruik. De laatste in Castricum die is in een winkel en deze is dicht op zondag. Schandalig dat de banken met zo een bedrijf in zee gaan.
Geldmaat is waardeloos
Geldmaat is waardeloos
In Tholen werkt hij al twee weken niet in Sint-Annaland niet nergens kan je opnemen of geld afstorten en dat is heel vervelend als je een bedrijf hebt waar ook contant geld binnenkomt
Al een paar keer melding van gemaakt maar helpt niet
Maar ja de banken schuiven alles af naar derde en dan krijg je met deze onzin te maken maar betalen moet je wel voor al deze diensten waar je niets aan hebt
Heel slecht heel slecht geldmaat
Verschrikkelijke dienstverlening
Verschrikkelijke dienstverlening, munten gestort, meteen ging het apparaat in storing. Alle munten weer eruit gepakt, gemaild, kreeg een algemene mail terug. En nu dan? Geen idee.